Amikor a Mars
a Bak csillagjegyben jár

Mars a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Erőink fókuszát ismét a gyakorlati világ felé fordítja! Céljaink érdekében pedig nemcsak cselekedeteinket, hanem ösztönös vágyainkat és indulatainkat is kontroll alá vonhatjuk!
  • 2024. január 04. és február 13. között a Mars a Bak csillagjegyben „megméri”, megmutatja számunkra, hogy az előző fázisban kitűzött elképzeléseink életszerűek-e?
  • Segít megbízhatóan, következetesen, fegyelmezetten, kellő józan realitással végezni feladatainkat, elkészíteni azokat a munkákat, melyek határidősek, vagy komoly koncentrációt, esetleg fizikai erőket is igényelnek!

  • Most képesek vagyunk hűen kitartani elképzeléseink mellett, de vigyázzunk arra, hogy ne ragaszkodjunk olyan dologhoz, ami fölött már eljárt az idő…
  • Ne lepődjünk meg azon, ha ebben az időszakban vezetőinktől sok elvárást, határidős feladatot kapunk, melyeket erőink megfeszítésével, esetleg túlmunkával tudunk csak elvégezni.
  • Megterhelő hatású lehet számunkra, hogy összeütközik bennünk az, amire vágyunk, és az, aminek eleget kell tennünk
  • Kiváló alkalmunk nyílik ilyenkor a nagyobb feladatok elvégzésére! Elindíthatunk egy új projektet, vagy már egy régebben megkezdett munkához térhetünk vissza!
  • Ha esetleg még nincsen komolyabb célunk az előttünk álló időszakra, a Bak jegyében járó Mars ösztönöz minket, hogy keressünk és találjunk is!
  • Most következetesen felmérhetjük, hogy mi áll előttünk, és megtervezzük a következő lépésünket annak érdekében, hogy az álmokból és tervekből valóság legyen!
  • Koncentrációnk és kitartásunk megnövekedhet ebben az időszakban, amit akár nehezebb fizikai munkákhoz és sportoláshoz is felhasználhatunk!

Akadályok esetén próbáljuk a helyzetet toleránsan elfogadni, s ne keressünk kudarcaink okaként külső bűnbakot. Szenvedélyünket, s indulatainkat akár „hajtóanyagként” is felhasználhatjuk! Vigyázzunk arra is, hogy saját elképzelésünket, terhelhetőségünket ne várjuk el másoktól, legyen bennünk kellő türelem, rugalmasság és elfogadás!

A lendületes és aktív Mars a Bak jegy komolyságával és lehetetlent nem ismerő fegyelmével egy nagyon „kemény” párost alkotnak.

Ebben az időszakban igaz, hogy nagy eredményeket tudnunk elérni, de vigyázzunk, ne hagyjuk figyelmen kívül sem a saját érzelmi szükségleteinket, sem pedig a másokét! Ambícióink ne menjenek családi, baráti és esetleg munkahelyi kapcsolataink rovására!

Mars a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen