Amikor a Mars
a Vízöntő csillagjegyben jár

Mars a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • 2024. február 13. és március 23. között Inspirál, segítségünkre van abban, hogy elengedjük a régit, az idejét múltat és változtassunk!
  • „Kiszabadulva” a Bak jegyéből fakadó korlátozott élményekből, előállhatunk új ötletekkel, reform elképzelésekkel! S mások számára váratlanul, szokatlan gyorsasággal, akár meghökkentő módon meg is valósíthatjuk azokat! Az online világ különösen jó terepet biztosít most erre!
  • A Mars a Vízöntő csillagjegyben haladva igaz, hogy segít a feladatok terhe alól „leengedni”, viszont ne lepődjünk meg, ha a kezdeti lelkesedésünk hamar alábbhagy…

Ebben a periódusban kiemelten fontossá válik számunkra az igazságosság, a jövő és a szabadság kérdése, így most hamarabb kiállunk magunk és mások jogaiért is, küzdünk a kívánt változásért!

Leghasznosabb eszközeink most az elménk és intellektuális tudásunk, valamint a csoportmunkából fakadó kreativitás!

Mars a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
  • A Vízöntő extravagáns hatása felerősíti a magamutogatás igényét, s a teljes változás, változtatás érdekében a radikális viselkedést is…
  • A szoros kötődések helyett ilyenkor a baráti és társasági programokat részesítjük inkább előnyben. Ezzel jó lehetőséget kapunk arra, hogy közösséget, csoportot szervezzünk, vagy abban tevékenykedjünk, akár az internet segítségével is.

A Vízöntő közegében lévő Mars hatására lázadhatunk a ránk kényszerített dolgok, merev rendszerek ellen. Így ez az időszak magában hordozza a sztrájkok, lázadások, tüntetések, de egyben az elavult rendszerek megváltoztatásának a lehetőségét is.

Vigyázzunk, nem érdemes alternatívák nélkül hősködni, felrúgni azt, ami addig biztonságot adott! Ha valamin változtatni akarunk, legyen meg hozzá a saját reálisan kivitelezhető elképzelésünk.

Az arra hajlamosaknál fokozódhat a másság intoleranciája, legyen az faji,  vallási, ideológiai különbség… Nagyobb eséllyel alakulnak ilyenkor új szerveződések, tűntetések szélsőséges nézetek mentén, s fokozódhatnak a migrációs (el – és bevándorlás) hatások szerte a világban!

  • A Mars a Vízöntő csillagjegyben segítségünkre van abban is, hogy tudatosítsuk az aktuális társadalmi problémákat! Általa világosan és egyértelműen láthatjuk, hogy mit és hogyan kellene megváltoztatni!
  • Sőt, most nem csak a hibákat, gondokat, problémákat ismerhetjük fel, hanem a megoldásokat is! Törekedjünk arra, hogy amire lehetőségünk van, azt meg is valósítsuk a gyakorlatban!
  • Vonzódásunk az extrém sportok, szabadidős tevékenységek, új dolgok kipróbálása iránt jelentősen megnövekedik! Szívesen elmerülünk a modern, technikai vívmányok területén, de érdeklődésünk ráterelődhet a csillagászat, űrkutatás, robotika, és akár az asztrológia területeire is!
  • Pszichológiai szinten a Mars a Vízöntő csillagjegyben támogat bennünket abban, hogy régi mintáinktól és érzéseinktől megszabadulva már máshogy működjünk, viselkedjünk!

Emelt szinten ez a hatás inkább a globális együttműködést, a számkivetettek érdekében történő aktív és cselekvő összefogást segíti!

Ugyanakkor jó lehetőség spirituális fejlődésre, szellemi elvek mentén csoportokat szervezhetünk, spirituális utakat kereshetünk. Most nyugodtan legyünk kreatívok, újítók!

Mars a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Szűz csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Mars a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen