Havi horoszkóp: Ikrek hava

2022.05.21-2022.06.21.

  • A Nap az Ikrek csillagjegybe lép 2022. május 21-én
    03 óra 22 perckor, s tovább halad a nyári napforduló pontján keresztül a Rák csillagjegy előterébe június 21-én 11 óra 13 perckor.
  • Most az Ikrek Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Ígéret, illetve Pünkösd Hava.
  • A horoszkóp ábra az Ikrek jegyváltás idejére, budapesti koordinátákra van elkészítve.

A havi asztrológiai aktualitások a NAP egy adott jelben való haladásához igazodnak. A Nap és bolygók jegyváltásait, főbb holdfázisokat, erősebb hatású fényszögeket emeljük ki.

AKTUÁLIS KOZMIKUS HATÁSOK

Az Ikrek hava a tavasz utolsó harmada, mely minden erejével a nyári napfordulóval kezdődő új évszakot készíti elő!

A nyári napfordulót évszázadok homályába nyúlóan szinte minden kultúrában ünnepelték, ünneplik, mint a Nap, a Fény diadalát. Manapság ismét a figyelem fókuszába került, bár sajnálatos módon leginkább turista-csalogató látványosságként, esetleg populáris ezo-rendezvényként találkozhatunk vele, miközben a többség egyáltalán nincs tudatában szakrális, archaikus jelentésének…

A nyárközép napja a Nap évenként ismétlődő útjának egyik fontos állomása. A nappali világosság ekkor a leghosszabb, ettől a „csúcsponttól” kezdve a téli napfordulóig a nappalok egyre rövidebbek lesznek.

2022 Ikrek havi horoszkóp Artemisz Asztrológia Debrecen
2022 Ikrek havi horoszkóp Artemisz Asztrológia Debrecen

Mivel a hőmérséklet nagyon kellemes, a nappali világosság ilyenkor a leghosszabb, így egyre erősebb a vágyunk arra, hogy mi is mozgásba lendüljünk, kimozduljunk. A pompájába borult természetben jóleső érzés felfedezéseket tenni, kirándulni.

Ezzel együtt késztetést érezhetünk, hogy kisebb-nagyobb utazásainkat előkészítsük. Jellemzően ebben az időszakban tervezi meg a legtöbb ember a nyaralását, célokat tűz ki, útiterveket készít magának, családjának.

Eljött az ideje a tudás összegzésének is, zajlanak az év végi összefoglalások, és a vizsgaidőszak is kezdetét veszi. Szinte minden mozgásban van körülöttünk. Sokan kirándulnak, kimozdulnak, míg mások kíváncsiságukat, tudásvágyukat elégítik ki.

2022 Ikrek havi horoszkóp Artemisz Asztrológia Debrecen

Ha például Te is komolyabban érdeklődsz az asztrológia iránt és szívesen tanulnád is, akkor most érdemes lépéseket tenni ez ügyben! 

2022 Ikrek havi horoszkóp Artemisz Asztrológia Debrecen

Pünkösd mozgó ünnepe is az Ikrek havára esik, mely 2022-ben június 5-6-a. A Szentlélek kiáradását ünneplő napok méltó kiegészítői az év körén vele szemben elhelyezkedő Adventi időszaknak, mely mély szellemi összefüggésekre irányítja a figyelmünket!

Halak hava: a böjt időszaka Artemisz Asztrológia Debrecen
Kozmikus évkör Nyilas hava Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Szűz hava 2023 Artemisz Asztrológia Debrecen
Kozmikus évkör Ikrek hava Artemisz Asztrológia Debrecen
Kozmikus évkör Bika hava Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Kos hava a természet újjászületésének időszaka Artemisz Asztrológia Debrecen