VÉNUSZ ÉS HOLD TÁMOGATÓ KAPCSOLÓDÁSA

Az önismereti szemléletű asztrológiában ösztönös érzelmi, lelki folyamataink lenyomatát a Hold szimbolizálja.  Vágyainkat, igényeinket, másokhoz – elsősorban párunkhoz, barátainkhoz – való kapcsolódásunkat, valamint csábító készségünket pedig a Vénusz tükrözi. Vajon milyen hatásokat várhatunk abban az esetben, ha ez a két, alapvetően nőies energiákat megtestesítő planéta „találkozik” az égbolton?

Vénusz és Hold kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

A Vénusz és Hold támogató kapcsolódása idején intenzíven, de harmonikusan élheted át érzelmeidet! Képessé válsz átadni magadat érzéseidnek és saját belső, lelki világod folyamatainak.

Sokkal pontosabban felismerheted és megfogalmazhatod vágyaidat, s jobban megmutathatod, kifejezheted szeretetedet! Sőt, ezáltal Te is jobban tudsz reagálni mások igényeire! Ez a nap alapvetően kellemesnek és vidámnak ígérkezik, jókedved pedig kapcsolataidra is pozitív hatást gyakorol!

Vénusz és Hold kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

A két planéta „társulásának” hatására kiegyensúlyozottságod most megjelenésedben is megmutatkozik! Ilyenkor jó benyomást kelthetsz másokban, s lazábban, felszabadultabban viselkedhetsz társaságban. Kedvező alkalom nyílik az ismerkedéshez és bátrabban alakíthatsz ki új kapcsolatokat.

A Vénusz és Hold támogató kapcsolódása idején azonban ügyelj arra, nehogy visszaéljenek kedvességeddel és jóindulatoddal! Ne csak másokkal, magaddal is legyél őszinte!

Szervezhetsz baráti, vagy családi programokat, összejöveteleket, és különösen jól érezheted magadat ezeken!

Jó alkalom lehet ez arra, hogy ajándékot vásárolj és meglepj valakit, akár saját magadat is!

„Áldozhatsz” a művészetek oltárán, elmehetsz egy színházi előadásra, kiállításokat látogathatsz, hallgathatsz zenét, de akár Te is alkothatsz, kreatívkodhatsz!

Vénusz és Hold kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Ez a nap nagyszerű az aktív kikapcsolódáshoz! Ha teheted, halaszd el a megterhelő, nehezebb feladatok elvégzését és csinálj inkább olyan dolgokat, amelyekben igazán kedvedet leled! Csak azért, mert most arra vágysz…! 🙂

Plútó és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Neptunusz és Vénusz pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen
Hátráló, azaz retrográd mozgás az asztrológiában Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó a Vízöntő csillagjegyben Jenny fonógép Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Uránusz és Mars segítő kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Felszálló Holdcsomópont a Kos jegyében Artemisz Asztrológia Debrecen
Húsvéti gondolataink Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen