JUPITER ÉS NAP FESZÜLT KAPCSOLÓDÁSA

A Jupiter már több, mint fél éve halad a Bak jegyében, ahonnan a kemény munka, a reális és következetes “építkezés”, a hitelesség, felelősségvállalás témaköreit erősíti és tágítja…

Az önmegmutató, önmegvalósító képességünket szimbolizáló Nap égi útja során 2020. július 12. és július 22. között egy feszítő, kihívásokat tartogató kapcsolatba – szembenállásba – kerül ezzel a Bak Jupiterrel! Kapcsolatuk 2020. július 14-én teljesedik ki, ekkor érezheted legerőteljesebben együttes hatásukat!

De vajon mit is tartogathat ez az időszak? Hiszen ekkor a Nap a Rák jegyében tartózkodik, ami pedig a Bak tartalmakkal teljesen eltérő témákat képvisel… A Jupiter és Nap feszült kapcsolódása idején tapasztalhatsz túlzásokat, túlkapásokat, akár mértéktelenséget is, személyes életedben és a környezetedben egyaránt! De előtérbe kerülnek még a sikerhajhászás, a törtetés, az öndicsőítés, a nagyképűség, és a sznobizmus témái is!

Jupiter és Nap feszült kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

A Jupiterhez az önismereti asztrológia megközelítésében többek között a növekedést, a fejlődést, az optimizmust társítjuk. Ezek a témakörök most szembe kerülve a Nappal fokozhatják a sikerorientáltságot és a túlzott magabiztosságot!  Hajlamossá válhatsz ebben az időszakban a valóságtól elrugaszkodva, a realitást félretéve mindent túlságosan pozitívan szemlélni

A megnövekedett önbizalom pedig irreális elképzelésekhez, eltúlzott célokhoz is vezethet!

Az is előfordulhat, hogy túlvállalod magadat, mivel az óriási önbizalom következtében nehezebben tudod felmérni valós képességeidet, idődet, erőtartalékaidat…!

A Jupiter és Nap feszült kapcsolódása idején türelmetlenné is válhatsz! Most számodra a siker, az érvényesülés lehet az elsődleges, haladni, növekedni, fejlődni szeretnél, az eredményeket pedig azonnal akarod! Kifejezetten bosszanthat, ha ezt családtagjaid, kollégáid, barátaid nem értik meg, vagy esetlegesen akadályozzák azt…

Jupiter és Nap feszült kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Fejlődj és gazdagodj Te is egy hatékony eszköz segítségével!

Céljaid elérésének érdekében most hajlamos lehetsz “átugrani”, áthágni szabályokat, előírásokat, akár “kiskapukat is kereshetsz. Mindent bevethetsz az érvényesülésért… Így ebben az időszakban megengedőbb és elnézőbb lehetsz önmagaddal.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy a sikerért cserébe milyen “árat” kell fizetned… Később vajon milyen “számlát nyújt be a sors” Neked, cserébe a mostani eredményértEnnek tudatában felelősségvállalással, józan hozzáállással tervezz és cselekedj!

A Rák jegyében lévő Nap miatt most fogékonyabb lehetsz a “játszmákra”, hogy indirekt módszerekkel érd el a céljaid… Így szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy kapcsolataidat is felelősséggel kezeld! Ha valakitől szeretnél támogatást, segítséget kérni, azt egyenesen jelezd! Játssz tiszta lapokkal!

A Jupiter és Nap feszült kapcsolódása idején óvatosan az életélvezetekkel! Most könnyű átlépni a megfelelő mértéket! Különösen figyelj oda, hogy mit és mennyit eszel, iszol… Különben nagyon megterhelheted a szervezetedet!

Jó tanács: Ne most kezdj méregtelenítő vagy fogyókúrába! 🙂

Jupiter és Nap feszült kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Az időszak hatásait tudatosan használd fel arra, hogy gondosan vizsgáld meg, tisztázd reálisan a lehetőségeidet és saját képességeidet! Legyen elég türelmed kivárni az eredményeket, igyekezz fair, korrekt, tisztességes lenni! Óvakodj mindenféle túlzástól!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola