JUPITER ÉS NAP
FESZÜLT KAPCSOLÓDÁSA

Az önmegmutató, önmegvalósító képességünket szimbolizáló Nap égi útja során 2023. október 26. és november 10. között egy feszítő, kihívásokat tartogató kapcsolatba – szembenállás fényszög – kerül a Bika jegyében haladó Jupiterrel! Kapcsolatuk 2023. november 3-án teljesedik ki, ekkor érezheted legerőteljesebben együttes hatásukat!

De vajon mit is tartogathat ez az időszak? Hiszen ekkor a Nap a Skorpió jegyében tartózkodik, ami pedig a Bika tartalmakkal teljesen eltérő témákat képvisel…

A Jupiter és Nap feszült kapcsolódása idején tapasztalhatsz túlzásokat, túlkapásokat, akár mértéktelenséget is, személyes életedben és a környezetedben egyaránt!

De előtérbe kerülnek még a sikerhajhászás, a törtetés, az öndicsőítés témái, sőt, akár a „háttérben” való manipulálás is…

Jupiter és Nap feszült kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

A Jupiterhez az önismereti asztrológia megközelítésében többek között a növekedést, a fejlődést, az optimizmust társítjuk. Ezek a témakörök most szembe kerülve a Nappal fokozhatják a sikerorientáltságot és a túlzott magabiztosságot!  Hajlamossá válhatsz ebben az időszakban a valóságtól elrugaszkodva, a realitást félretéve mindent túlságosan pozitívan szemlélni

A megnövekedett önbizalom pedig irreális elképzelésekhez, eltúlzott célokhoz is vezethet!

Az is előfordulhat, hogy túlvállalod magadat, mivel az óriási önbizalom következtében nehezebben tudod felmérni valós képességeidet, idődet, erőtartalékaidat…!

A Jupiter és Nap feszült kapcsolódása idején türelmetlenné is válhatsz! Most számodra a siker, az érvényesülés lehet az elsődleges, haladni, növekedni, fejlődni szeretnél, az eredményeket pedig azonnal akarod! Kifejezetten bosszanthat, ha ezt családtagjaid, kollégáid, barátaid nem értik meg, vagy esetlegesen akadályozzák azt…

Jupiter és Nap feszült kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Céljaid elérésének érdekében most hajlamos lehetsz „átugrani”, áthágni szabályokat, előírásokat, akár kiskapukat is kereshetsz. Mindent bevethetsz az érvényesülésért, Így ebben az időszakban megengedőbb és elnézőbb lehetsz önmagaddal.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy a sikerért cserébe milyen „árat” kell fizetned

Később vajon milyen „számlát nyújt be a sors” Neked, cserébe a mostani eredményért… Ennek tudatában felelősségvállalással, józan hozzáállással tervezz és cselekedj!

A Skorpió jegyében lévő Nap miatt most fogékonyabb lehetsz a „játszmákra”, hogy indirekt módszerekkel érd el a céljaid… Így szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy kapcsolataidat is felelősséggel kezeld! Ha valakitől szeretnél támogatást, segítséget kérni, azt egyenesen jelezd! Játssz tiszta lapokkal!

Jupiter és Nap feszült kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

A Jupiter és Nap feszült kapcsolódása idején óvatosan az életélvezetekkel! Most könnyű átlépni a megfelelő mértéket! Különösen figyelj oda, hogy mit és mennyit eszel, iszol… Különben nagyon megterhelheted a szervezetedet!

Jó tanács: Halaszd el a méregtelenítő – vagy fogyókúrákat!

Az időszak hatásait tudatosan használd fel arra, hogy gondosan vizsgáld meg, tisztázd reálisan a lehetőségeidet és saját képességeidet! Legyen elég türelmed kivárni az eredményeket, igyekezz fair, korrekt, tisztességes lenni! Óvakodj mindenféle túlzástól!

Jupiter és Nap feszült kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Jupiter és Nap segítő kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Jupiter együttállás a Bak jegyében Artemisz Asztrológia Debrecen