URÁNUSZ ÉS JUPITER POZITÍV KAPCSOLÓDÁS

Bátraké a szerencse!

2019. december 2-án a Jupiter elhagyta saját otthonát, a Nyilas jegyét, s közel egy éven keresztül a Bak csillagjegyben folytatja égi útját. Ahogy a planéta egyre közelebb került a Bak jegy előteréhez, egy támogató kapcsolatot – trigon fényszöget – alakított ki a Bika csillagjegyben tartózkodó Uránusszal! A két bolygó együttes hatását már 2019. november 22-től érezhetjük, s egészen 2020. január 10-ig használhatjuk fel az általuk teremtett energiákat! Az Uránusz és Jupiter pozitív kapcsolódás idején váratlan lehetőségek formájában találhatunk új utakat, s pozitív módon változtathatunk életünkön!

Uránusz és Jupiter pozitív kapcsolódás Artemisz Asztrológia Debrecen

Ez az időszak izgalmas találkozásokat és változásokat hozhat! Itt lehet az ideje valami egészen új dolog kipróbálásnak! A két planéta támogatásának köszönhetően most könnyedebben kiléphetünk a komfortzónánkból, akár új hobbit vagy sportot is találhatunk magunknak! Sokkal optimistábbak lehetünk, bizakodóan várhatjuk az előttünk álló időszak eseményeit. Felfokozott szabadságigényünk és vágyunk az ismeretlen iránt kockázatvállalási kedvünket is meghozhatja.  Ez a fényszög kapcsolat most igazán jótékonyan hat azokra, akik már hosszú ideje azt érzik, hogy csak egy helyben toporognak. De nem csak személyes életünkben, hanem a társadalmi folyamatokban is lehet számítani hirtelen változásokra és előrelépésekre!

Az Uránusz és Jupiter pozitív kapcsolódása idején merjünk bevállalósabbak lenni! Kiváló időszakot biztosít számunkra ez a hatás ahhoz, hogy éljünk az utunkba kerülő lehetőségekkel! Merjünk változtatni, hiszen tudjuk: „bátraké a szerencse”!

Ez a fényszögkapcsolat természetesen munkánkban, karrierünkben is érezteti áldásos és támogató hatását, lehet számítani fejlődésre, szerencsés helyzetekre ezeken a területeken is! Váratlanul kaphatunk egy jó ajánlatot, vagy akár plusz juttatásban is részesülhetünk.

Ebben az időszakban gondolkodásunk is felgyorsul, élénkké válik, zseniális ötleteink, meglátásaink lehetnek. Erősödik az intuíciónk, aminek köszönhetően kivételes helyzetfelismerésre tehetünk szert, és időzíteni is nagyon jól tudunk!

Független, önálló gondolkodásunk mellett azonban ügyeljünk arra, hogy másokat is meghallgassunk! Tartsuk tiszteletben a többiek álláspontját, nézeteit is!

Most kiváló alkalmunk adódhat új ismeretek gyors és hatékony elsajátítására is! Ez lehet akár egy új nyelv, valamilyen művészeti tevékenység, zene vagy tánc is! Az Uránusz hatása miatt nyitottá válunk a holisztikus látásmód és az analógiás gondolkodás iránt is, melyet akár az asztrológia tanulás területén is kamatoztathatunk!

Most csinálj valami egészen újat!

Ebben az időszakban nem a különbözőségekre figyelünk! Toleranciánk, elfogadásunk megnő minden „mássággal” kapcsolatban!

Az Uránusz és Jupiter pozitív kapcsolódása lehetőséget biztosít számunkra, hogy újfajta látás – és szemléletmódot sajátítsunk el! Átélhetünk spontán spirituális élményeket is, mely által hitünkben fejlődhetünk. Megismerkedhetünk új kultúrák, népek hagyományaival, hitrendszerével, s így színesíthetjük a világról szerezett ismereteinket, akár egy utazás alkalmával is.

Kalandra fel!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Uránusz és Mars együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen
2021 Heti asztrológiai előrejelzések Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Hátráló, azaz retrográd mozgás az asztrológiában Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Havi asztronaptár 2021 Január Artemisz Asztrológia Debrecen

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola