URÁNUSZ ÉS JUPITER
POZITÍV KAPCSOLÓDÁS

Bátraké a szerencse!

A Jupiter Halak csillagjegyben való haladása során 2022. február 18-án egy támogató kapcsolatot – szextil fényszöget – alakít ki a Bika csillagjegyben tartózkodó Uránusszal! A két bolygó együttes hatását már 2022.  január 26-tól érezhetjük, s egészen 2022. március 13-ig használhatjuk fel az általuk teremtett energiákat!

Az Uránusz és Jupiter pozitív kapcsolódás idején váratlan lehetőségek formájában találhatunk új utakat, s pozitív módon változtathatunk életünkön!

Ez az időszak izgalmas találkozásokat és változásokat hozhat! Itt lehet az ideje valami egészen új dolog kipróbálásnak! A két planéta támogatásának köszönhetően most könnyedebben kiléphetünk a komfortzónánkból, akár új hobbit vagy sportot is találhatunk magunknak! Sokkal optimistábbak lehetünk, bizakodóan várhatjuk az előttünk álló időszak eseményeit. Felfokozott szabadságigényünk és vágyunk az ismeretlen iránt kockázatvállalási kedvünket is meghozhatja.  

Ez a fényszög kapcsolat most igazán jótékonyan hat azokra, akik már hosszú ideje azt érzik, hogy csak egy helyben toporognak. De nem csak személyes életünkben, hanem a társadalmi folyamatokban is lehet számítani hirtelen változásokra és előrelépésekre!

Az Uránusz és Jupiter pozitív kapcsolódása idején merjünk bevállalósabbak lenni! Kiváló időszakot biztosít számunkra ez a hatás ahhoz, hogy éljünk az utunkba kerülő lehetőségekkel! Merjünk változtatni, hiszen tudjuk: „bátraké a szerencse”!

Ez a fényszögkapcsolat természetesen munkánkban, karrierünkben is érezteti áldásos és támogató hatását, lehet számítani fejlődésre, szerencsés helyzetekre ezeken a területeken is! Váratlanul kaphatunk egy jó ajánlatot, vagy akár plusz juttatásban is részesülhetünk.

Ebben az időszakban gondolkodásunk is felgyorsul, élénkké válik, zseniális ötleteink, meglátásaink lehetnek. Erősödik az intuíciónk, aminek köszönhetően kivételes helyzetfelismerésre tehetünk szert, és időzíteni is nagyon jól tudunk!

Független, önálló gondolkodásunk mellett azonban ügyeljünk arra, hogy másokat is meghallgassunk! Tartsuk tiszteletben a többiek álláspontját, nézeteit is!

Most kiváló alkalmunk adódhat új ismeretek gyors és hatékony elsajátítására is! Ez lehet akár egy új nyelv, valamilyen művészeti tevékenység, zene vagy tánc is! Az Uránusz hatása miatt nyitottá válunk a holisztikus látásmód és az analógiás gondolkodás iránt is, melyet akár az asztrológia tanulás területén is kamatoztathatunk!

Ebben az időszakban nem a különbözőségekre figyelünk! Toleranciánk, elfogadásunk megnő minden „mássággal” kapcsolatban!

Az Uránusz és Jupiter pozitív kapcsolódása lehetőséget biztosít számunkra, hogy újfajta látás – és szemléletmódot sajátítsunk el! Átélhetünk spontán spirituális élményeket is, mely által hitünkben fejlődhetünk. Megismerkedhetünk új kultúrák, népek hagyományaival, hitrendszerével, s így színesíthetjük a világról szerezett ismereteinket, akár egy utazás alkalmával is. Kalandra fel!

Uránusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars segítő kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz - Nap kvadrát Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Szaturnusz feszült kapcsolódás Artemisz Asztrológia Debrecen