URÁNUSZ ÉS MERKÚR
POZITÍV KAPCSOLÓDÁSA

A gondolkodásunkat és kommunikációnkat is tükröző Merkúr támogató kapcsolatot létesít az  Uránusszal! Mivel az Uránusz tranzitjai meglehetősen aktivizálók szoktak lenni, ez az időszak kimondottan izgalmasnak ígérkezik!

Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Az asztrológiában az Uránusz valamilyen nagy, forradalmi változást, áttörést, fejlődést, de egyben anarchiát és zűrzavart is szimbolizál. Az biztos, hogy hatását mindig váratlanul, hirtelen fejti ki, felrázva bennünket az “állóvízből” és a hétköznapok monotonitásából. A Merkúrral kapcsolódva ezekben a napokban gondolkodásunk és kíváncsiságunk felélénkül, sziporkázó mentális energiánknak köszönhetően rengeteg új, kreatív ötletünk születhet! Ebben az időszakban sokkal nyitottabbak lehetünk, mint általában! A régi, megszokott dolgok kifejezetten untathatnak bennünket, így most az új felfedezésének, megismerésének vágya hajthat bennünket előre.

Ebben a periódusban nem biztos, hogy pontosan tisztában leszünk azzal, hogy mely dolgokon és hogyan akarunk változtatni! Inkább maga a változni, változtatni akarás lesz számunkra az elsődleges!

Az Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása idején nyughatatlanságunk és pezsgő érdeklődésünk következtében tanulási hajlandóságunk is megnőhet! Most hirtelen belevághatunk egy tanfolyamba, beiratkozhatunk idegennyelv kurzusra, de akár belevethetjük magunkat az asztrológia tudományába is!

Az is megtörténhet, hogy szemléletmódot váltunk, s így korábbi – szilárdnak hitt – véleményünket változtatjuk meg!

Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Használd ki ezt az időszakot, csinálj valami egészen újat!

TANULJ ASZTROLÓGIÁT!

Ügyeljünk azonban arra, hogy azokkal, akik nem tudnak velünk lépést tartani kommunikációnk során, ne váljunk türelmetlenné! Azt is tartsuk szem előtt, hogy lelkesedésünkben ne akarjuk meggyőzni másokat arról, hogy csak a saját elképzeléseink a jók! Legyünk toleránsak mások nézetei, ötletei és érdeklődési területei iránt is!

Az Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása idején előszeretettel töltünk időt barátainkkal és most könnyebben tudunk csatlakozni a tőlünk teljesen különböző embertársainkhoz is.

Kezdeményezhetünk új ismeretségeket és kapcsolatokat, amelyekben a másik fél eltérő nézetei és felfogása ösztönözhet bennünket a változásra, a fejlődésre és a rugalmasságra is!

Most szívesebben veszünk részt csoportos tevékenységekben, főleg, ha azok valamilyen humanitárius célokat szolgálnak. Kiállhatunk ilyenkor mások igazáért! Akár segélyszervezetekbe, érdekképviseleti társulásokba is beléphetünk!

Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Ezekben a napokban nagyon vonzódhatunk a technikai vívmányokhoz! Nagyfokú érdeklődést mutathatunk a tudományos vagy elektronikai dolgok iránt, akár ki is próbálhatunk forradalmian új találmányokat! De a két planéta kapcsolódása jó alkalmat biztosít arra, hogy lecseréljük elektromos eszközeinket, megvehetjük végre a rég kiszemelt, legújabb mobiltelefont vagy végezetünk frissítéseket számítógépünkön!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Uránusz és Mars együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen
2021 Heti asztrológiai előrejelzések Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Hátráló, azaz retrográd mozgás az asztrológiában Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Havi asztronaptár 2021 Január Artemisz Asztrológia Debrecen

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola