URÁNUSZ ÉS MERKÚR
POZITÍV KAPCSOLÓDÁSA

Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

2024. március 04-én a Halak csillagjegyben járó Merkúr haladása során egy segítő, támogató kapcsolódást (szextil fényszöget) hoz létre a Bika jegyében lévő Uránusszal! A két planéta együttes hatását 2024. március 03-06 között érezheted

Mivel az Uránusz tranzitjai meglehetősen aktivizálók szoktak lenni, ez az időszak kimondottan izgalmasnak ígérkezik!

Az asztrológiában az Uránusz valamilyen nagy, forradalmi változást, áttörést, fejlődést, de egyben anarchiát és zűrzavart is szimbolizál. Az biztos, hogy hatását mindig váratlanul, hirtelen fejti ki, felrázva bennünket az „állóvízből” és a hétköznapok monotonitásából.

A Merkúrral kapcsolódva ezekben a napokban gondolkodásunk és kíváncsiságunk felélénkül, sziporkázó mentális energiánknak köszönhetően rengeteg új, kreatív ötletünk születhet! Ebben az időszakban sokkal nyitottabbak lehetünk, mint általában! A régi, megszokott dolgok kifejezetten untathatnak bennünket, így most az új felfedezésének, megismerésének vágya hajthat bennünket előre.

Ebben a periódusban nem biztos, hogy pontosan tisztában leszünk azzal, hogy mely dolgokon és hogyan akarunk változtatni! Inkább maga a változni, változtatni akarás lesz számunkra az elsődleges!

Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Az Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása idején nyughatatlanságunk és pezsgő érdeklődésünk következtében tanulási hajlandóságunk is megnőhet! Most hirtelen belevághatunk egy tanfolyamba, beiratkozhatunk idegennyelv kurzusra, de akár belevethetjük magunkat az asztrológia tudományába is!

Az is megtörténhet, hogy szemléletmódot váltunk, s így korábbi – szilárdnak hitt – véleményünket változtatjuk meg!

Ügyeljünk azonban arra, hogy azokkal, akik nem tudnak velünk lépést tartani kommunikációnk során, ne váljunk türelmetlenné! Azt is tartsuk szem előtt, hogy lelkesedésünkben ne akarjuk meggyőzni másokat arról, hogy csak a saját elképzeléseink a jók!

Legyünk toleránsak mások nézetei, ötletei és érdeklődési területei iránt is!

Az Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása idején előszeretettel töltünk időt barátainkkal és most könnyebben tudunk csatlakozni a tőlünk teljesen különböző embertársainkhoz is.

Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Kezdeményezhetünk új ismeretségeket és kapcsolatokat, amelyekben a másik fél eltérő nézetei és felfogása ösztönözhet bennünket a változásra, a fejlődésre és a rugalmasságra is!

Most szívesebben veszünk részt csoportos tevékenységekben, főleg, ha azok valamilyen humanitárius célokat szolgálnak. Kiállhatunk ilyenkor mások igazáért! Akár segélyszervezetekbe, érdekképviseleti társulásokba is beléphetünk!

Ezekben a napokban nagyon vonzódhatunk a technikai vívmányokhoz! Nagyfokú érdeklődést mutathatunk a tudományos vagy elektronikai dolgok iránt, akár ki is próbálhatunk forradalmian új találmányokat!

De a két planéta kapcsolódása jó alkalmat biztosít arra, hogy lecseréljük elektromos eszközeinket, megvehetjük végre a rég kiszemelt, legújabb mobiltelefont vagy végezetünk frissítéseket számítógépünkön!

Uránusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars segítő kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz - Nap kvadrát Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Szaturnusz feszült kapcsolódás Artemisz Asztrológia Debrecen