URÁNUSZ ÉS VÉNUSZ POZITÍV KAPCSOLATA

Hirtelen jött szerelmek és a spontán kapcsolatteremtés időszaka

Amint a Vénusz belép a Bak jegyébe, máris egy támogató összeköttetésbe kerül a Bika csillagjegyben tartózkodó Uránusszal. A két bolygó által létesített társulás – trigon fényszög – 2019. november 28-án teljesedik ki, de az Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata már 2019. november 23-tól érezteti majd a hatását egészen 2019. december 03-ig.

Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ebben az időszakban azt érezhetjük, hogy egyenrangú, független, de támogató kapcsolatokra vágyunk! Több mozgásteret és szabadságot igényelhetünk, s ezt most könnyebb lesz megkapnunk! Részünk lehet olyan izgalmas találkozásokban, melyek felvillanyoznak, és egyben inspirálnak is! Nagyon hamar, és gördülékenyen kapcsolódhatunk másokhoz, így ismerősi körünk bővülésének lehetőségét is jelentheti ez a periódus.

Az Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata esetében felmerülhetnek bennünk nem hétköznapi, valamilyen szempontból különleges, szokatlan vágyak is! Ezeket most nehézségek nélkül el tudjuk fogadtatni a környezetünkben élőkkel! Sőt, mi magunk is sokkal elfogadóbbak lehetünk és toleranciánk megnő az emberek sokszínűsége és “mássága” iránt.

Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ebben az időszakban, életünkben igen nagy jelentőséget kap a barátság! Akár azt is mondhatnánk, most ez kerül első helyre, ami a kapcsolatainkat illeti! Kimondottan számítunk ilyenkor barátaink társaságára, de nem csak az együtt töltött idő, hanem azok véleménye és támogatása is fontos számunkra!

Az Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata nagyszerű alkalmat biztosíthat a közösségteremtésre is. Ha korábban már tervezgettük, hogy valamilyen szakkörhöz, társulathoz, vagy akár egy egyesülethez, alapítványhoz csatlakozunk, akkor ennek eljött az ideje! De akár mi magunk is létrehozhatjuk ezeket!

Ha kíváncsi vagy szokatlan vágyaid

mozgatórugójára…

Ezekben a napokban hirtelen, nem várt eseményekre, változásokra is számíthatunk, viszont ezekhez könnyebben tudunk majd alkalmazkodni és hamar eljuthatunk a megoldáshoz is!

A szerelem derült égből villámcsapásként érhet bennünket a két bolygó pozitív kapcsolódása idején! Ezekben a napokban nagy valószínűséggel a hétköznapitól eltérő párkapcsolatot alakíthatunk ki, például felvállalhatunk egy távkapcsolatot. De az is előfordulhat, hogy társunk külföldi származású vagy teljesen más kultúrájú lesz.

A meglévő, de akár a kialakuló szerelmi viszonyokban is erős lehet a közös szellemi tartalmak iránti vágy, fontossá válhat a kapcsolat transzcendens minősége!

Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Az Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata szerencsés helyzeteket tartogathat a pénzügyekben is! Ilyenkor intuitívan ráérezhetünk a kedvező és kínálkozó lehetőségekre, de képesek vagyunk éber és józan módon döntetni! A két planéta támogatja és fokozza kreativitásunkat, olyan ötleteink, újításaink, meglátásaink születhetnek, amelyeket fel tudunk használni a gyakorlatban! Merjünk újítani, legyünk spontánabbak, mint máskor!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Havi asztronaptár 2021 Március Artemisz Asztrológia Debrecen
Államilag nyilvántartott asztrológia oktatás Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
2021 Heti asztrológiai előrejelzések Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Plútó és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Felszálló Holdcsomópont az Ikrek jegyében Artemisz Asztrológia Debrecen
Havi horoszkóp videók Artemisz Asztrológia Debrecen

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola