URÁNUSZ ÉS VÉNUSZ
POZITÍV KAPCSOLATA

Hirtelen jött szerelmek és a spontán kapcsolatteremtés időszaka

A Halak csillagjegyben járó Vénusz haladása során egy segítő, támogató kapcsolódásba – szextil fényszögbe – kerül a Bika csillagjegyben lévő Uránusszal!

Az Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata 2024. március 28-án teljesedik ki, de hatásukat már 2024. március 25-től érezheted egészen 2024. március 31-ig!

Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ebben az időszakban azt érezhetjük, hogy egyenrangú, független, de támogató kapcsolatokra vágyunk! Több mozgásteret és szabadságot igényelhetünk, s ezt most könnyebb lesz megkapnunk! Részünk lehet olyan izgalmas találkozásokban, melyek felvillanyoznak, és egyben inspirálnak is! Nagyon hamar, és gördülékenyen kapcsolódhatunk másokhoz, így ismerősi körünk bővülésének lehetőségét is jelentheti ez a periódus.

Az Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata esetében felmerülhetnek bennünk nem hétköznapi, valamilyen szempontból különleges, szokatlan vágyak is! Ezeket most nehézségek nélkül el tudjuk fogadtatni a környezetünkben élőkkel! Sőt, mi magunk is sokkal elfogadóbbak lehetünk, toleranciánk megnő a  sokszínűség és „másság” iránt.

Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Ebben az időszakban életünkben igen nagy jelentőséget kap a barátság! Akár azt is mondhatnánk, most ez kerül első helyre, ami a kapcsolatainkat illeti! Kimondottan számítunk ilyenkor barátaink társaságára, de nem csak az együtt töltött idő, hanem azok véleménye és támogatása is fontos számunkra!

Az Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata nagyszerű alkalmat biztosíthat a közösségteremtésre is. Ha korábban már tervezgettük, hogy valamilyen szakkörhöz, társulathoz, vagy akár egy egyesülethez, alapítványhoz csatlakozunk, akkor ennek eljött az ideje! De akár mi magunk is létrehozhatjuk ezeket!

Ezekben a napokban hirtelen, nem várt eseményekre, változásokra is számíthatunk, viszont ezekhez könnyebben tudunk majd alkalmazkodni és hamar eljuthatunk a megoldáshoz is!

A szerelem derült égből villámcsapásként érhet bennünket a két bolygó pozitív kapcsolódása idején! Ezekben a napokban nagy valószínűséggel a hétköznapitól eltérő párkapcsolatot alakíthatunk ki, például felvállalhatunk egy távkapcsolatot. De az is előfordulhat, hogy társunk külföldi származású vagy teljesen más kultúrájú lesz.

Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A meglévő, de akár a kialakuló szerelmi viszonyokban is erős lehet a közös szellemi tartalmak iránti vágy, fontossá válhat a kapcsolat transzcendens minősége!

Az Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata szerencsés helyzeteket tartogathat a pénzügyekben is! Ilyenkor intuitívan ráérezhetünk a kedvező és kínálkozó lehetőségekre, de képesek vagyunk éber és józan módon döntetni!

A két planéta támogatja és fokozza kreativitásunkat, olyan ötleteink, újításaink, meglátásaink születhetnek, amelyeket fel tudunk használni a gyakorlatban! Merjünk újítani, legyünk spontánabbak, mint máskor!

Uránusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars segítő kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz - Nap kvadrát Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Szaturnusz feszült kapcsolódás Artemisz Asztrológia Debrecen