URÁNUSZ ÉS MARS
FESZÜLT KAPCSOLATBAN

Dühkitörések és puskaporos hangulat a láthatáron…

2024. március 9-én a Vízöntő csillagjegyben járó Mars  haladása során egy nehéz, kihívásokat „tartogató” kapcsolatba – kvadrát fényszög – kerül a Bika jegyében lévő Uránusszal.

A két bolygó között kialakult hatás 2024. március 03-tól március 17-ig „borzolja majd a kedélyeket”!

Amikor az Uránusz és Mars feszült kapcsolatban áll egymással, a függetlenségre való törekvések előtérbe kerülnek, de a kompromisszumkészségünk és toleranciánk nagymértékben csökken…!

Uránusz és Mars feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Ebben az időszakban azt érezhetjük, hogy életünk kiszámíthatatlanná és ingataggá válik. A korlátozásokat nagyon nehezen viselhetjük, sőt, ki akarunk törni ezek alól! Szabadságigényünk óriásivá válhat, most mindenáron fel akarjuk szabadítani magunkat minden elnyomás és kötelezettség alól!

Hajthatatlanságunk következtében reakcióink támadó jelleget vehetnek! Ingerültségünk, mélyben szunnyadó indulataink akár dühkitörések formájában is megnyilvánulhatnak!

Mindent azonnal szeretnénk, türelmetlenekké válunk és robbanunk, ha nem úgy történik valami, ahogy azt mi szerettük volna!

Így amikor az Uránusz és Mars feszült kapcsolatban állnak egymással, a konfliktusok számának jelentős növekedésére lehet számítani…!

Uránusz és Mars feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

A két planéta kapcsolódása azonban nagy lendületet is ígér, meglátásaink és cselekedeteink egészen újszerűek és forradalmiak lehetnek! Viszont intoleránsakká válhatunk! Most kimondottan hajlunk arra, hogy rákényszerítsük másokra nézeteinket! Saját érdekeink miatt másokat teljesen figyelmen kívül hagyhatunk. Sőt, ugyan így járhatunk el saját kötelezettségeinkkel és felelősségünkkel is…

Nem szabad elfelejtenünk, hogy a feszültség forrásai elsősorban mi magunk vagyunk! Erre ebben az időszakban akár egy hirtelen jött betegség is felhívhatja a figyelmünket!

Amikor az Uránusz és a Mars feszült kapcsolatban állnak egymással, a balesetveszély fokozódik, hiszen meggondolatlanságra, gyorshajtásra hajlamosít! Kiemelten legyünk óvatosak gépek üzemeltetésénél, szúró és vágóeszközök használatánál. Ne feledjük az elektromosság veszélyeit sem!

Ügyeljünk arra is, hogy a robbanásveszély is jelentős ebben a periódusban! Aki fegyverekkel, robbanóanyagokkal van mindennapi kapcsolatba, nagyon körültekintően járjon el ezek és egyéb veszélyes anyagok használata során!

Az üzleti életben, illetve pénzügyeink terén sem árt az elővigyázatosság! Szerződéskötéseknél, partnerség kialakításában is nehézségek adódhatnak! A megállapodni kívánt felek mindegyike kötheti az ebet a karóhoz, ami konfliktusokhoz is vezethet! Szerződésszegésre is sor kerülhet.

Az Uránusz és Mars feszült kapcsolódásának időszaka tulajdonképpen arra hívhatja fel a figyelmünket, hogy életünkben, kiváltképpen akaratunkban, az önérvényesítésünk módjában, céljainkért való küzdési módunkban változtatnunk kellene!

Ezekhez a változtatásokhoz azonban türelemre és rugalmasságra van szükségünk, főleg ha hirtelen akadályokkal és váratlan helyzetekkel szembesülünk! Halasszuk későbbre a fontos döntéseket, lépéseket az életünkben!

Uránusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars segítő kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz - Nap kvadrát Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Szaturnusz feszült kapcsolódás Artemisz Asztrológia Debrecen