URÁNUSZ ÉS NAP EGYÜTTÁLLÁS

2024. április 19-én a Nap megérkezett a Bika csillagjegybe, amit a Termékenység időszakának is nevezünk! Haladása során kapcsolatba kerül – együttállást hoz létre – az Uránusszal, amely már 2018. május 15. óta tartózkodik a Bika jegyében!

Az Uránusz és Nap együttállása által „provokált történések”, mind egyénileg, mind pedig társadalmi szinten 2024. május 05-től május 21-ig lesznek érezhetőek! A két planéta együttállása 2024. május 13-án teljesedik ki, hatásuk ekkor a legerőteljesebb!

Ezekben a hetekben erős igényed lehet a személyes szabadság és a függetlenség iránt, s így az ebben korlátozó helyzetet vagy személyt most különösen nehezen viselsz el…

Uránusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen

Erős vágyat érezhetsz a változás, illetve a változtatás iránt. Intenzívebben felléphetsz az olyan dolgok ellen, amelyekről úgy véled, hogy önállóságod „veszélyeztetik”!

Toleranciaküszöböd sokkal érzékenyebbé válik, béketűrésedből hamarabb kizökkenhetsz. Most eljöhet annak az ideje is, hogy eddig megtűrt, vagy elnézett dolgokért az „asztalra csapj”…

Nyugtalannak és nyughatatlannak érezheted Magadat, s éppen ezért cselekedeteid kiszámíthatatlanná válhatnak, hirtelen, gondolkodás nélkül dönthetsz fontosabb ügyekben is…

Légy tudatos, impulzivitásoddal és önfejűségeddel nehogy kárt okozz Magadnak vagy másoknak! Érdemes ilyenkor megvizsgálnod, hogy igazából mi ösztönöz! Melyek tetteid fő mozgatórugói?

Az Uránusz többek között az újítás bolygója, a Nap pedig kifejezi tudatosságunkat, így most akár egészen új módon, másoknak meglepetést okozva, váratlanul fejezheted ki Magadat!

Viszont az Uránusz és Nap együttállás idején szembesülhetsz azzal is, hogy nem értenek meg, vagy az általad kívánt változásokat félreértik. Ez még inkább motiválhat arra, hogy saját magadért erőteljesebben kiállj. Ebben az időszakban így számítanod kell a konfliktusok növekedésére, különösen az apával, férjjel és vezetőkkel, tekintélyszemélyekkel kapcsolatban…

A Bika jegyében történő Uránusz és Nap együttállás hatásaként saját, fizikai testedben és bioritmusodban is érezhetsz szokatlan „tüneteket”. Ilyenkor számíthatsz alvászavarokra, és hirtelen fellépő heves szívdobogásra is. Ügyelj most arra, hogy a mindennapi életedben felgyűlt stresszt levezesd valamilyen formában, mert idegrendszered most igen érzékeny lehet!

Ezekben a napokban gyakran találkozhatsz olyan hírekkel, amely a mezőgazdasági, természetvédelmi újításokról, megújuló energiaforrásokról,  vagy ezekhez kapcsolódó váratlan helyzetekről szólnak, De ilyen időszakban sajnos a természeti anomáliák sem ritkák…

Uránusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen

Napjainkban, a Vízöntő korszak küszöbén egyre több ember életében válik fontossá a környezetvédelem, az öko – bio kertészetek száma is folyamatosan növekedik. Ez a hatás még inkább kedvezően hat az ilyen jellegű törekvésekre, akár Te is kedvet kaphatsz a „zero-waste” életmód, vagy akár a balkon – kertészet iránt!

A gazdasági életben, a pénzügyi világban is történhetnek változások! Létrehozhatnak és előtérbe helyezhetnek akár új online fizetési rendszereket, vagy a banki szektorban bevezethetnek újításokat.

Az Uránusz és Nap együttállása idején vezetőink életében is számítani kell rendkívüli fordulatokra, bejelentésekre. Hirtelen leválthatnak, kinevezhetnek magas tisztséget betöltő személyeket, de akár meglepetésszerűen tehetnek pozitív, társadalmi célokat és a jövőt szolgáló intézkedéseket is!

A két planéta „összefogásának” jóvoltából erős önismereti impulzusokkal, akár váratlan „aha” élményekkel gazdagíthatod életedet! Lezárhatsz időszerűtlen kapcsolatokat, felszabadulhatsz!

Véleményedet gátlások nélkül, sokkal szabadabban kinyilváníthatod! Nyitottabbá válsz az újdonságok iránt, s hajlandó is vagy azokat felfedezni!

Most belevetheted Magadat a technológia és a tudományok világába, de egészen új eszközöket, módszereket is találhatsz! Új tanulmányokba is foghatsz, megismerkedhetsz az asztrológiával is, hogy aztán általa sokkal nagyobb tudatosságra tegyél szert!

Az Uránusz és Nap együttállás egyik legnagyobb pozitívuma az, hogy azok a változások – legyenek a külvilágból jövők vagy belső, személyes jellegűek – amelyekkel most szembenézel, Önmagad felfedezésére hívnak, s önismereti munkára inspirálnak!

Igen, számíthatsz hirtelen, váratlan helyzetekre, változásokra, de ezeket ki is használhatod! Élj a két planéta által „biztosított” optimizmussal és légy tudatos! Hiszen ezek a fordulatok újabb és újabb lehetőségeket, s ez által fejlődést és megújulást hozhatnak életedbe!

Uránusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars segítő kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Vénusz pozitív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Mars feszült kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz - Nap kvadrát Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Szaturnusz feszült kapcsolódás Artemisz Asztrológia Debrecen