URÁNUSZ ÉS NAP EGYÜTTÁLLÁS

2020. április 19-én délután a Nap megérkezik a Bika csillagjegybe, amit a Termékenység időszakának is nevezünk! Ez a periódus azonban egy különleges, nem mindennapi kapcsolattal kezdődik! A Nap, jegyváltásával egyidejűleg kapcsolatba kerül – együttállást hoz létre – az Uránusz planétával, amely már 2018. május 15. óta tartózkodik -e jegyben!

Az Uránusz és Nap együttállása által “provokált történések”, mind egyénileg, mind pedig társadalmi szinten 2020. április 18-tól 2020. május 04-ig lesznek érezhetőek. A két planéta együttállása 2020. április 26-án teljesedik ki, hatásuk ekkor a legerőteljesebb!

Ezekben a hetekben erős igényed lehet a személyes szabadság és a függetlenség iránt, s így az ebben korlátozó helyzetet vagy személyt most különösen nehezen viselsz el…

Uránusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen

Erős vágyat érezhetsz a változás, illetve a változtatás iránt. Intenzívebben felléphetsz az olyan dolgok ellen, amelyekről úgy véled, hogy önállóságod “veszélyeztetik”! Toleranciaküszöböd sokkal érzékenyebbé válik, béketűrésedből hamarabb kizökkenhetsz. Most eljöhet annak az ideje is, hogy eddig megtűrt, vagy elnézett dolgokért az “asztalra csapj”…

Nyugtalannak és nyughatatlannak érezheted Magadat, s éppen ezért cselekedeteid kiszámíthatatlanná válhatnak, hirtelen, gondolkodás nélkül dönthetsz fontosabb ügyekben is…

Légy tudatos, impulzivitásoddal és önfejűségeddel nehogy kárt okozz Magadnak vagy másoknak!

Érdemes ilyenkor megvizsgálnod, hogy igazából mi ösztönöz! Melyek tetteid fő mozgatórugói?

Most csinálj valami egészen újat!

Fejlődj, gazdagodj egy hatékony eszköz segítségével!

Az Uránusz többek között az újítás bolygója, a Nap pedig kifejezi tudatosságunkat, így most akár egészen új módon, másoknak meglepetést okozva, váratlanul fejezheted ki Magadat!

Viszont az Uránusz és Nap együttállás idején szembesülhetsz azzal is, hogy nem értenek meg, vagy az általad kívánt változásokat félreértik. Ez még inkább motiválhat arra, hogy saját magadért erőteljesebben kiállj. Ebben az időszakban így számítanod kell a konfliktusok növekedésére, különösen az apával, férjjel és vezetőkkel, tekintélyszemélyekkel kapcsolatban…

A Bika jegyében történő Uránusz és Nap együttállás hatásaként saját, fizikai testedben és bioritmusodban is érezhetsz szokatlan “tüneteket”. Ilyenkor számíthatsz alvászavarokra, és hirtelen fellépő heves szívdobogásra is. Ügyelj most arra, hogy a mindennapi életedben felgyűlt stresszt levezesd valamilyen formában, mert idegrendszered most igen érzékeny lehet!

Uránusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen

Ezekben a hetekben gyakran találkozhatsz olyan hírekkel, amely a mezőgazdasági, természetvédelmi újításokról, megújuló energiaforrásokról,  vagy ezekhez kapcsolódó váratlan helyzetekről szólnak, De ilyen időszakban sajnos a természeti anomáliák sem ritkák…

Napjainkban, a Vízöntő korszak küszöbén egyre több ember életében válik fontossá a környezetvédelem, az öko – bio kertészetek száma is folyamatosan növekedik. Ez a hatás még inkább kedvezően hat az ilyen jellegű törekvésekre, akár Te is kedvet kaphatsz a “zero-waste” életmód, vagy akár a balkon – kertészet iránt!

A gazdasági életben, a pénzügyi világban is történhetnek változások! Létrehozhatnak és előtérbe helyezhetnek akár új online fizetési rendszereket, vagy a banki szektorban bevezethetnek újításokat.

Az Uránusz és Nap együttállása idején vezetőink életében is számítani kell rendkívüli fordulatokra, bejelentésekre. Hirtelen leválthatnak, kinevezhetnek magas tisztséget betöltő személyeket, de akár meglepetésszerűen tehetnek pozitív, társadalmi célokat és a jövőt szolgáló intézkedéseket is!

A két planéta “összefogásának” jóvoltából erős önismereti impulzusokkal, akár váratlan “aha” élményekkel gazdagíthatod életedet! Lezárhatsz időszerűtlen kapcsolatokat, felszabadulhatsz!

Véleményedet gátlások nélkül, sokkal szabadabban kinyilváníthatod! Nyitottabbá válsz az újdonságok iránt, s hajlandó is vagy azokat felfedezni!

Most belevetheted Magadat a technológia és a tudományok világába, de egészen új eszközöket, módszereket is találhatsz! Új tanulmányokba is foghatsz, megismerkedhetsz az asztrológiával is, hogy aztán általa sokkal nagyobb tudatosságra tegyél szert!

Az Uránusz és Nap együttállás egyik legnagyobb pozitívuma az, hogy azok a változások – legyenek a külvilágból jövők vagy belső, személyes jellegűek – amelyekkel most szembenézel, Önmagad felfedezésére hívnak, s önismereti munkára inspirálnak! Igen, számíthatsz hirtelen, váratlan helyzetekre, változásokra, de ezeket ki is használhatod! Élj a két planéta által “biztosított” optimizmussal és légy tudatos! Hiszen ezek a fordulatok újabb és újabb lehetőségeket, s ez által fejlődést és megújulást hozhatnak életedbe!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola