Nyilas Lilith Fekete – Hold a horoszkópban

Lilith Fekete Hold a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Ha a Lilith a Nyilas jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be az a törekvésed, hogy méltó, elismert személlyé válj.
 • Valamint a mindenkori hited és életszemléleted, melyet többször megkérdőjelezel és átalakítasz, és az igazságosság témája.

Fontos számodra, hogy egy mélyreható önismereti folyamatban szembesülj önmagad kevésbé vonzó, „tökéletlen” oldalával, mely találkozás kulcsszerepet tölt be abban, hogy ezután ne ítélj meg és ítélj el másokat.

Tiszteletet is csak akkor tudsz kivívni magadnak, ha Te magad is tisztelettel fordulsz embertársaid felé.

Saját tapasztalaton alapuló gyakorlatias hitet építs és kövess az életedben, s engedd el azt a törekvésedet, hogy mások elismerését akarod mindenben kivívni.

Lilith végletekben mutatkozik meg, sokszor nagyon ellentétes tapasztalatokat hoz. Pszichológiailag értelmezve megélhetjük hiányzó vagy alulfejlett szerepként, ugyanakkor önmagunkban, és/vagy a környezetünkből felénk megnyilvánuló túlfejlett, erőteljes, fenyegető hatásként. Ezért olvashatsz ebben az összefoglalásban egymásnak ellentmondó megélésekről is.

 • Valószínűleg gyerekkorodtól kezdve jelentős kérdésként találkozol azzal, hogy ki miben hisz, milyen ideológia mentén éli az életét.
 • Elsőként találkozhattál ezzel a hatással a szüleid között feszülő jelentősen eltérő életszemléletben. Lehet, hogy egyikük nagyon anyagelvű, dolgos, és gyakorlatias, míg a másik inkább vallásos, vagy szellemi gondolkodásúnak mondható.
 • Benned emiatt egyszerre van jelen mindkét oldal. Gyakran tapasztalod, hogy ingázol a szent és profán dolgok között, néha erős késztetést érzel arra, hogy mások „álszentségét, hiteltelenségét”, igazságtalanságait leleplezd.
Nyilas Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
 • Komoly szerepet játszik életedben a vallás, világkép, igazság, becsület és tekintély. Ez széles skálán nyilvánulhat meg az igazság fanatizmusától a politikai megszállottságig.
 • Emiatt gyakoriak a világnézeti viták az életében, legyél családi körben, vagy szélesebb nyilvánosság előtt. Szakma vagy hivatásválasztásod mögött ösztönös motivációként jelen lehet ez a hatás.
 • Transzgenerációs mintaként jelen lehet életedben, hogy felmenőid (leginkább női vonalon) között meghurcolhattak valaki(ke)t hite, gondolkodása, esetleg politikai hovatartozása miatt. Ilyenkor a családban jelentős az igazságtalanság miatti fájdalom.
 • Nagyra becsülöd a szabadságot, s ezért ez kiemelten fontos számodra párkapcsolataidban is.
 • Néha társad alapvető igényét is „követelésnek”, korlátozásnak élheted meg, aminek a következménye, hogy elmenekülsz (hobbi, barátok), vagy felhúzod a nyúlcipőt és kilépsz a kapcsolatból.
 • A Nyilas Lilith kettősségében mindenáron jobb, nagyszerűbb életre törekszel, előtérbe helyezve a luxust, bőséget és életélvezetet, vagy a másik végletet képviselve elutasítod ezeket, esetleg „szent háborút” folytatsz a mértéktelenül élőkkel szemben. Gyakran azon kapod magad, hogy harcolsz az alantas világ ellen, dicsőségre és tiszteletre vágysz, szeretnél nagy és nagyszerű dolgokat létrehozni, hogy emlékezzenek Rád.
 • A földi és égi világ benned tükröződő kettőssége miatt párkapcsolataidban gyakori a spirituális nő és anyagi szemléletű férfi párosa, vagy fordítottja. Keresed a lelki társadat, „lélekpárodat”, melyről általában kiderül, csak egy idealizált vágykép kergetése, hiszen valami mindig hiányzik a másikból ahhoz, hogy tökéletes legyen…
 • Nőként szívesen tetszeleghetsz a spirituális, vagy szent és tiszta női szerepben, esetleg eljátszhatod a „főpapnőt”, akiknek időnként mégis szüksége van a testére vágyai kielégítése miatt.
 • Emiatt egyik kapcsolatodban testi, míg egy másikban lelki, vagy szellemi természetű viszonyt folytathatsz.
 • Nehéz áthidalnod a szexuális életedben is tükröződő fennkölt és alantas dolgok kettősségét, eksztázisaidat önmegtartóztatás követheti és viszont.
Nyilas Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
 • Férfiként sem könnyebb a párkapcsolat területe. Néha idealizálod, míg máskor megveted a nőket, különösen azokat, akik nagyon megszólítják ösztönös vágyaidat, „állati” természetedet.
 • Őket nyilvánosan megbélyegzed, míg titokban álmodsz róluk, vágyódsz utánuk, s emiatt megveted magadat.
 • Házastársul emiatt gyakran olyan partnert vonzol be, aki kevésbé szexuális beállítottságú, így elhitetheted magaddal és a környezeteddel, hogy tiszta életet élsz, spirituális tanokat követve esetleg közel állsz a megvilágosodáshoz.
 • A szenvedélyes és öntudatos nőtől pedig félsz, hogy vonzásának nem tudsz ellenállni, elveszel benne.
 • Jól szemlélteti a Nyilas Lilith által a kapcsolatban is megjelenő kettősséget a Csokoládé című film.
 • Nagyon igyekszel a tisztességes személy látszatát fenntartani, emiatt sokat foglalkozol azzal, hogy mások elismerését kivívd.
 • Szinte rettegsz attól, hogy mások hibát találnak benned, ezért nehéz az önismeret számodra, hiszen jobban szereted úgy hinni, különb vagy másoknál. Ez a hozzáállás sok nehézséget hozhat számodra, hiszen minél inkább úgy érzed, hogy az „ideális-én” állapotában vagy már, annál fájdalmasabbak azok a pillanatok, mikor szembesülnöd kell azzal, valójában mi a realitás. Gyakori, hogy azt érzed, aszerint az elvek szerint élsz, amiben hiszel, de ha a környezeted azzal szembesít, hogy „vizet prédikálsz, de bort iszol”- erősen felháborodsz. Néha úgy érzed státuszod, fejlettséged, tudásod több dologra jogosít fel Téged, mint másokat.
 • Vigyázz az ígéretekkel, annyit vállalj, aminek valóban eleget tudsz tenni, különben könnyen hiteltelenné válhatsz. Gondold meg, hol és miben tudod elkötelezni magad, utána ne keress jogi kiskapukat, hogy kibújj alóla. Ha mégis, úgy ne lepődj meg, ha a sorspedagógia szembesít Téged azzal, hogy mások becsapnak, kihasználnak, „köpönyeget váltanak”.
Nyilas Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
 • Lilith a Nyilas jelében a belső világ gazdagságát kínálja fel átélésen keresztül képek, szimbólumok, és rituálék segítségével.
 • Segít, hogy bizalommal alászállj lelked mélységeibe, dolgozz vele, hogy meríthess belőle. Magasabb rendű bizalommal eltelve keresd az élet értelmét, hogy saját tapasztalataid által hitedben fejlődj, s ezzel együtt egyre nagyobb toleranciát tudj gyakorolni mások világnézetével, hitével kapcsolatban.
 • Életed egyik fő feladata, hogy megtanuld összekapcsolni a szellemi és fizikai világot önmagadban, valamint elfogadd sérülékeny és esendő emberi mivoltodat.
 • Emeltebb minőségben találkozva a Nyilas Lilithtel, már kisgyerekként valós és hiteles világnézetet kapsz családodban, fejlődésedet ösztönző gondolatokat. Később segítő útmutatásokat, támogató kapcsolatokat, utazásokat, tanítókat, példaképeket vonzhatsz be életedbe, akik segítségével Te magad is „hirdetheted az igét”.

Figyelj és tanulj a környezetedben élő domináns Nyilas energiát hordozó személyektől!

Ismert emberek, akiknek a horoszkópjában a Lilith (Fekete Hold) a Nyilas jegyében áll:
 • II. János Pál pápa, Carl Gustav Jung, Petőfi Sándor, Thorwald Dethlefsen, Bill Clinton, Bockor Gábor, Dustin Hoffman, Geszti Péter, Liptai Claudia, Anthony Hokpins, Cher, Russell Crowe, Freddie Mercury, Varnus Xavér, Cher, Steven Spielberg, Bruce Willis
Nyilas Lilith Geszti Péter Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Ne feledd, hogy Lilith pozíciója csak egy kiragadott pont személyes horoszkópodból, így saját tapasztalataidat a radixod egyéb elemei átszínezik.

Korrekt információhoz csak egy teljes körű horoszkóp elemzés során juthatsz!