Nyilas Lilith Fekete – Hold a horoszkópban

Lilith Fekete Hold a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Ha a Lilith a Nyilas jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be az a törekvésed, hogy méltó, elismert személlyé válj.
  • Valamint a mindenkori hited és életszemléleted, melyet többször megkérdőjelezel és átalakítasz, és az igazságosság témája.

Fontos számodra, hogy egy mélyreható önismereti folyamatban szembesülj önmagad kevésbé vonzó, „tökéletlen” oldalával, mely találkozás kulcsszerepet tölt be abban, hogy ezután ne ítélj meg és ítélj el másokat. Tiszteletet is csak akkor tudsz kivívni magadnak, ha Te magad is tisztelettel fordulsz embertársaid felé. Saját tapasztalaton alapuló gyakorlatias hitet építs és kövess az életedben, s engedd el azt a törekvésedet, hogy mások elismerését akarod mindenben kivívni.

FONTOS!

Lilith végletekben mutatkozik meg, sokszor nagyon ellentétes tapasztalatokat hoz! Pszichológiailag értelmezve megélhetjük hiányzó vagy alulfejlett szerepként, ugyanakkor önmagunkban, és/vagy a környezetünkből felénk megnyilvánuló túlfejlett, erőteljes, fenyegető hatásként. Ezért olvashatsz ebben az összefoglalásban egymásnak ellentmondó megélésekről is.

  • Valószínűleg gyerekkorodtól kezdve jelentős kérdésként találkozol azzal, hogy ki miben hisz, milyen ideológia mentén éli az életét.
  • Elsőként találkozhattál ezzel a hatással a szüleid között feszülő jelentősen eltérő életszemléletben. Lehet, hogy egyikük nagyon anyagelvű, dolgos, és gyakorlatias, míg a másik inkább vallásos, vagy szellemi gondolkodásúnak mondható.
Nyilas Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
  • Benned emiatt egyszerre van jelen mindkét oldal. Gyakran tapasztalod, hogy ingázol a szent és profán dolgok között, néha erős késztetést érzel arra, hogy mások „álszentségét, hiteltelenségét”, igazságtalanságait leleplezd.

Komoly szerepet játszik életedben a vallás, világkép, igazság, becsület és tekintély. Ez széles skálán nyilvánulhat meg az igazság fanatizmusától a politikai megszállottságig. Emiatt gyakoriak a világnézeti viták az életében, legyél családi körben, vagy szélesebb nyilvánosság előtt. Szakma vagy hivatásválasztásod mögött ösztönös motivációként jelen lehet ez a hatás.

Transzgenerációs mintaként jelen lehet életedben, hogy felmenőid (leginkább női vonalon) között meghurcolhattak valaki(ke)t hite, gondolkodása, esetleg politikai hovatartozása miatt. Ilyenkor a családban jelentős az igazságtalanság miatti fájdalom.

Nagyra becsülöd a szabadságot, s ezért ez kiemelten fontos számodra párkapcsolataidban is. Néha társad alapvető igényét is „követelésnek”, korlátozásnak élheted meg, aminek a következménye, hogy elmenekülsz (hobbi, barátok), vagy felhúzod a nyúlcipőt és kilépsz a kapcsolatból.

Figyelj és tanulj domináns Nyilas energiát hordozó személyektől!

Ismert emberek, akiknek a horoszkópjában a Lilith (Fekete Hold) a Nyilas jegyében áll:

  • II. János Pál pápa, Carl Gustav Jung, Petőfi Sándor, Thorwald Dethlefsen, Bill Clinton, Bockor Gábor, Dustin Hoffman, Geszti Péter, Liptai Claudia, Anthony Hokpins, Cher, Russell Crowe, Freddie Mercury, Varnus Xavér, Cher, Steven Spielberg, Bruce Willis
Nyilas Lilith Geszti Péter Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Ne feledd, hogy Lilith pozíciója csak egy kiragadott pont személyes horoszkópodból,
így saját tapasztalataidat a radixod egyéb elemei átszínezik.

Korrekt információhoz csak egy teljes körű horoszkóp elemzés során juthatsz!

Skorpió Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Szűz Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Oroszlán Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Ikrek Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Bika Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Vízöntő Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Nyilas Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Mérleg Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Halak Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Kos Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Rák Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Bak Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen