Skorpió Lilith

Fekete Hold a horoszkópban

Lilith Fekete Hold a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Ha a Lilith a Skorpió jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be a kontroll és annak elvesztésétől, a kiszolgáltatottságtól való félelem.
  • Valamint a mélységek megtapasztalása, az élet nagy kérdéseire való válaszkeresés, és a bizalom témája.

Meg kell tanulnod behatolni, megismerni, feltérképezni, ezzel legyőzni a félelmeidet a saját belső világodtól, ösztöneidtől, attól, hogy azok elsodorhatnak. Fontos, hogy megértsd, csak önmagadat tudod átalakítani! Mások élete felett irányítást gyakorolni nagyon fárasztó, és végső soron semmi és senki nem válik olyanná, ahogyan azt szeretnéd
Ha elindulsz egy mélyebb önismereti folyamatba, akkor megtapasztalhatod, hogy egyre jobban érzed magadat a bőrödben, egyre többször kerülsz ellazult állapotba, s már nem akarod az egész világot átformálni.

FONTOS!

Lilith végletekben mutatkozik meg, sokszor nagyon ellentétes tapasztalatokat hoz! Pszichológiailag értelmezve megélhetjük hiányzó vagy alulfejlett szerepként, ugyanakkor önmagunkban, és/vagy a környezetünkből felénk megnyilvánuló túlfejlett, erőteljes, fenyegető hatásként. Ezért olvashatsz ebben az összefoglalásban egymásnak ellentmondó megélésekről is.

  • A kapcsolatok, a kapcsolatokban való dominancia harc vagy eltolódás valószínűleg gyerekkorod óta ismerős témád. Környezetedben gyakran megélted a domináns és alárendelt viszonyokat, ahol az egy családban élők erősen függtek egymástól. Ez megjelenhetett az erő „jogán”, anyagi okokból, de erőteljes érzelmi manipulációk mentén is.
  • Emiatt a hétköznapi életben, a munkahelyen is érzékenyen reagálsz a hatalmi manipulációkra, hamar észreveszed azokat a rejtett jelzéseket, melyre a környezeted nem figyel fel.
Skorpió Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

A férfi-nő viszonyokban tapasztalatokat szerezhettél a „se veled-se nélküled” típusú, párkapcsolatokról, ahol mindennapos „vendég” a féltékenység, a birtoklási igény, annak szélsőséges érzelmi kifejezési formái. A kapcsolatok lezárása sem könnyű számodra. A fizikai elválás után a lelki kötődés, annak vonzó vagy indulatos megnyilvánulása még hosszú ideig kísérhet.

Családi múltad mélyén találkozhatsz olyan transzgenerációs hatással ahol szerelmi krízis, öngyilkosság, esetleg gyilkosság történt a kapcsolati indulatok hevében…

De akár azzal is, hogy felmenőid közül valaki(k) nem azzal házasodott össze, akihez a szíve és szenvedélye kötötte, emiatt megkeseredetté válva „megmérgezte” a családi légkört.

Ez a fekete hold állás hajlamosíthat arra is, hogy olyan partnert vonzol be, aki elvisz az alvilágba, „beavat” valami olyanba, mely számodra korábban félelmetes vagy elképzelhetetlen volt. A paletta nagyon széles ezen a területen is, a „bűnre csábítás” megjelenhet, a különféle illegális cselekedetektől, titkos, „mágikus” dolgok művelésén át a szexualitás különféle „bugyrainak” megtapasztalásáig.

Figyelj és tanulj domináns Skorpió energiát hordozó személyektől!

Ismert emberek, akiknek a horoszkópjában a Lilith (Fekete Hold) a Skorpió jegyében áll:

  • Teréz Anya, Orbán Viktor, Jack Nickolson, Saddam Hussein, Knézy Jenő (id), Gregor Bernadett, Müller Péter, Ruttkai Éva, Nagy Feró, Bródy János, Felipe Massa, Alan Rickman, Brad Pitt, Cameron Diaz, Kristen Stewart, Whitney Houston
Skorpió Lilith Müller Péter Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Ne feledd, hogy Lilith pozíciója csak egy kiragadott pont személyes horoszkópodból,
így saját tapasztalataidat a radixod egyéb elemei átszínezik.

Korrekt információhoz csak egy teljes körű horoszkóp elemzés során juthatsz!

Ikrek Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Bika Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Nyilas Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Skorpió Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Mérleg Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Oroszlán Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Halak Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Szűz Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Kos Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Rák Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Vízöntő Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Bak Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen