Skorpió Lilith

Fekete Hold a horoszkópban

Lilith Fekete Hold a Skorpió csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Ha a Lilith a Skorpió jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be a kontroll és annak elvesztésétől, a kiszolgáltatottságtól való félelem.
 • Valamint a mélységek megtapasztalása, az élet nagy kérdéseire való válaszkeresés, és a bizalom témája.

Meg kell tanulnod behatolni, megismerni, feltérképezni, ezzel legyőzni a félelmeidet a saját belső világodtól, ösztöneidtől, attól, hogy azok elsodorhatnak.

Fontos, hogy megértsd, csak önmagadat tudod átalakítani!

Mások élete felett irányítást gyakorolni nagyon fárasztó, és végső soron semmi és senki nem válik olyanná, ahogyan azt szeretnéd.

Ha elindulsz egy mélyebb önismereti folyamatba, akkor megtapasztalhatod, hogy egyre jobban érzed magadat a bőrödben, egyre többször kerülsz ellazult állapotba, s már nem akarod az egész világot átformálni.

Lilith végletekben mutatkozik meg, sokszor nagyon ellentétes tapasztalatokat hoz. Pszichológiailag értelmezve megélhetjük hiányzó vagy alulfejlett szerepként, ugyanakkor önmagunkban, és/vagy a környezetünkből felénk megnyilvánuló túlfejlett, erőteljes, fenyegető hatásként. Ezért olvashatsz ebben az összefoglalásban egymásnak ellentmondó megélésekről is.

 • A kapcsolatok, a kapcsolatokban való dominancia harc vagy eltolódás valószínűleg gyerekkorod óta ismerős témád.
 • Környezetedben gyakran megélted a domináns és alárendelt viszonyokat, ahol az egy családban élők erősen függtek egymástól. Ez megjelenhetett az erő „jogán”, anyagi okokból, de erőteljes érzelmi manipulációk mentén is.
 • Emiatt a hétköznapi életben, a munkahelyen is érzékenyen reagálsz a hatalmi manipulációkra, hamar észreveszed azokat a rejtett jelzéseket, melyre a környezeted nem figyel fel.
 • A férfi-nő viszonyokban tapasztalatokat szerezhettél a „se veled-se nélküled” típusú, párkapcsolatokról, ahol mindennapos „vendég” a féltékenység, a birtoklási igény, annak szélsőséges érzelmi kifejezési formái. A kapcsolatok lezárása sem könnyű számodra. A fizikai elválás után a lelki kötődés, annak vonzó vagy indulatos megnyilvánulása még hosszú ideig kísérhet.
Skorpió Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
 • Családi múltad mélyén találkozhatsz olyan transzgenerációs hatással ahol szerelmi krízis, öngyilkosság, esetleg gyilkosság történt a kapcsolati indulatok hevében.
 • De akár azzal is, hogy felmenőid közül valaki(k) nem azzal házasodott össze, akihez a szíve és szenvedélye kötötte, emiatt megkeseredetté válva „megmérgezte” a családi légkört.
 • Ez a fekete hold állás hajlamosíthat arra is, hogy olyan partnert vonzol be, aki elvisz az alvilágba, „beavat” valami olyanba, mely számodra korábban félelmetes vagy elképzelhetetlen volt. A paletta nagyon széles ezen a területen is, a „bűnre csábítás” megjelenhet, a különféle illegális cselekedetektől, titkos, „mágikus” dolgok művelésén át a szexualitás különféle „bugyrainak” megtapasztalásáig.
 • A szex, mit téma amúgy is kiemelkedő szerepet tölt be életedben. Amennyire vágysz rá, annyira szoronghatsz is tőle. Előfordulhat az is, hogy túl korán éltél át, vagy tapasztaltál meg olyan helyzeteket, ami a szexualitás kevésbé egészséges formáihoz kapcsolódik. Van, aki ennél az állásnál félelmei, korábbi rossz tapasztalatai miatt letagadja, elfojtja vágyait, míg más úgy érzi, szexuálisan telhetetlen, kielégíthetetlen, nem sikerül egy számára elfogadható partnerre lelnie. A Lilith a Skorpió jelében a szexualitással kapcsolatos témákban a tudatosodás lehetőségét hozza el! Foglalkozz vele, tanulmányozd és gyakorold…
Skorpió Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
 • Életedben számíthatsz mély, komoly átalakulást, transzformációt hozó élményekre, melyben tapasztalatot szerzel az élet, halál intenzív kettősségéről.
 • Néha nagyon polarizáltnak érzed az életet, könnyen oszthatod jóra és rosszra az élményeidet.
 • A Skorpió Lilith állás eléggé radikális. Erős önállóságra törekszel, környezeted gyakran tapasztalja, hogy elképzeléseidben makacsul hajlíthatatlan, meggyőzhetetlen vagy. Sokszor hangoztatod: „vagy úgy csinálok mindent, ahogy én azt elképzelem, vagy sehogy”.
 • Időnként saját magaddal is kíméletlen vagy. Erőteljes önkontrollodat időnként felváltják olyan helyzetek, ahol meglepően gátlástalannak mutatkozol. Hajlamos lehetsz az idealizálásra és a valódi érzelmeid rejtegetésére, komoly titkokat is hordozhatsz. Míg kifelé csupa jóság és tolerancia vagy, belső világodban komoly feszültségek tombolhatnak.
 • A transzformációtól, az átalakulástól való félelmedben erősen „biztonság játékos” lehetsz.
 • Nehéz lehet bármilyen tényleges változtatás, ami mögött a megsemmisüléstől való félelmed húzódik meg. Tudatosítsd, hogy az életben csak a változás állandó, s ezzel együttműködve kevesebbszer tapasztalod meg, hogy amit felépítesz, látnod kell annak pusztulását, lebontását.
 • Életed során kapcsolatba kell kerülnöd saját rejtett, nem tudatos részeiddel is. Ezzel olyan erőforráshoz jutsz, mely minden helyzetben a rendelkezésedre áll, hogy tovább fejlődj. A „saját ösvényt” bejárva mások számára lélekvezető, segítő, terapeuta szerepbe is kerülhetsz. Használd kiváló intuíciódat, figyelj intenzíven az álmaidra, képezd magad tudatosan a pszichológia, majd a számodra vonzó spirituális területeken.
 • Mivel ösztönösen vonzódsz az emberi krízishelyzetekhez, lélekjelenlétedet ilyenkor aktívan megtapasztalhatod, választhatsz olyan szakmát, ahol erre szükség van. Pl. katasztrófa elhárítás, életveszélyes helyzetekben való mentés, tűzoltás, krízis intervenció stb.
 • Emeltebb minőségben a családi háttered, leginkább a női ősök vonalán spirituális érdeklődést és tudást hordozhat, mely Téged is bátorít a misztikus területek felé való nyitásra. Magadban ébreszd fel és gazdagítsd tovább az ősi tudást!

Figyelj és tanulj a környezetedben élő domináns Skorpió energiát hordozó személyektől!

Ismert emberek, akiknek a horoszkópjában a Lilith (Fekete Hold) a Skorpió jegyében áll:
 • Teréz Anya, Orbán Viktor, Jack Nickolson, Saddam Hussein, Knézy Jenő (id), Gregor Bernadett, Müller Péter, Ruttkai Éva, Nagy Feró, Bródy János, Felipe Massa
Skorpió Lilith Müller Péter Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Ne feledd, hogy Lilith pozíciója csak egy kiragadott pont személyes horoszkópodból, így saját tapasztalataidat a radixod egyéb elemei átszínezik.

Korrekt információhoz csak egy teljes körű horoszkóp elemzés során juthatsz!