Kos Lilith –
Fekete Hold a horoszkópban

Lilith Fekete Hold a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Ha a Lilith a Kos jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be az egyéni akarat, az önérvényesítés és irányítás témája.
  • Fontos, hogy megtanuld felvállalni saját magad, s ne ijedj meg azoktól a helyzetektől, ahol másokkal konfrontálódni kell.
  • Meg kell tanulnod megismerni, s ezzel legyőzni a félelmedet a saját és mások erőitől, hogy ne érezd úgy, meg kell hátrálnod. ​

Intenzív érzelmi indulataidat, legyenek azok pozitív vagy negatív színezetűek, fontos felvállalni, megélni és egészségesen önérvényesítő magatartást elsajátítani. Ha teheted, tanulj konfliktuskezelést, jár valamilyen küzdősportra, ahol felgyűlt feszültségeidet levezetheted és haladj az önismereti úton.

FONTOS!

Lilith végletekben mutatkozik meg, sokszor nagyon ellentétes tapasztalatokat hoz! Pszichológiailag értelmezve megélhetjük hiányzó vagy alulfejlett szerepként, ugyanakkor önmagunkban, és/vagy a környezetünkből felénk megnyilvánuló túlfejlett, erőteljes, fenyegető hatásként. Ezért olvashatsz ebben az összefoglalásban egymásnak ellentmondó megélésekről is.

Kos Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
  • Valószínűleg gyerekkorodtól kezdve sűrűn találkozol a másokon átgázoló agresszív megnyilvánulásokkal, gyakran indirekt agresszióval, bűntudatkeltéssel és érzelmi zsarolással.

  • Máskor pedig önérvényesítési probléma, önbizalomhiány miatti visszahúzódással, „bocs, hogy élek…” mentalitással. De egy biztos, ki nem állhatod a nyomulós embereket, és próbálod elkerülni az agresszív helyzetek lehetőségét, mégis gyakran bevonzod azt.

Amit elkerülsz, az gyakran megtalál, s a „sorspedagógia” így késztet arra, hogy megtanulj kiállni önmagadért. Akkor is, ha ez egyben félelmetes dolog a számodra, hiszen attól félsz, ha vállalod magadat, az akaratodat, szándékaidat, azzal másokat bántasz meg.

Hamar észreveszed és érzékenyen reagálsz az agresszióra, ezért talán kerülöd az ilyen témájú filmeket, míg máskor mazochista módon szorongva nézed őket. Esetleg titokban vonz a boksz, K1, ketrecharc, álmaidban sok lehet az agresszív elem.

Nehezen viseled, ha mások irányítani akarnak, ugyanakkor félsz vezető szerepbe kerülni… Arról karakteres véleményed van, hogy másoknak mit kellene csinálniuk vezetőként…

Figyelj és tanulj domináns Kos energiát hordozó személyektől!

Ismert emberek, akiknek a horoszkópjában a Lilith (Fekete Hold) a Kos jegyében áll:

  • Rudolf Steiner, Albert Einstein, Mahatma Gandhi, Viktor Emil Frankl, Bubik István, Latinovics Zoltán, József Attila, Darnyi Tamás, Madonna, Nikole Kidman, Szandi (Pintácsi Alexandra), Farkas Bertalan, Palvin Barbara, Richard Gere, Meryl Streep, Sharon Stone, Bereczki Zoltán, Béres Alexandra
Kos Lilith Albert Einstein Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Ne feledd, hogy Lilith pozíciója csak egy kiragadott pont személyes horoszkópodból,
így saját tapasztalataidat a radixod egyéb elemei átszínezik.

Korrekt információhoz csak egy teljes körű horoszkóp elemzés során juthatsz!

Ikrek Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Bika Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Nyilas Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Skorpió Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Mérleg Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Oroszlán Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Halak Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Szűz Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Kos Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Rák Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Vízöntő Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Bak Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen