Halak Lilith – Fekete Hold a horoszkópban

Lilith Fekete Hold a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Ha a Lilith a Halak jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet töltenek be a képek, a szimbólumok világa, a belső mélységek.
  • Vagy úgy, hogy teljesen belemerülsz a pszichés mélységek, titkok és misztikum világába, vagy úgy hogy tagadod és támadod ezt a „valóságot”.
  • Fontos, hogy a realitással egy megfelelő kapcsolatot építs ki és tarts fenn a mindennapokban!

Fontos számodra, hogy alámerülj egy hiteles segítő támogatásával a saját belső világodba, hogy egy mélyreható önismereti folyamat során tisztán meg tudd különböztetni a valóságot az illúzióidtól. Ezáltal képes leszel stabilan megállni a helyedet az életben, megszüntetve függőségeidet, bizonytalanságaidat, kihasználhatóságodat. Te is erre a világra születtél, meg kell tanulnod eligazodni és élni benne!

FONTOS!

Lilith végletekben mutatkozik meg, sokszor nagyon ellentétes tapasztalatokat hoz! Pszichológiailag értelmezve megélhetjük hiányzó vagy alulfejlett szerepként, ugyanakkor önmagunkban, és/vagy a környezetünkből felénk megnyilvánuló túlfejlett, erőteljes, fenyegető hatásként. Ezért olvashatsz ebben az összefoglalásban egymásnak ellentmondó megélésekről is.

  • Mióta vissza tudsz emlékezni, valószínűleg mindig azt érezted, hogy valamiért nem vagy erre a világra való.
  • Ha tehetnéd, egy szebb, békésebb és jobb világban élnél, ahol a szeretet őszinte, a kapcsolatok szeretetteljesek és mindenki igyekszik mások boldogságáért tenni. De sok fájdalmas élményedben ennek az ellenkezőjét tapasztaltad meg. Az elárulást, a hazugságokat, becsapást, ahol senki sem bízhat a másikban, mintha elveszett volna a „Jó” erről a világról.
Halak Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
  • Tapasztalataid arra késztettek, hogy kialakíts egy saját belső, biztonságos világot, ahol szabadon ábrándozhatsz, vágyódhatsz és fantáziálhatsz. Mindezeket zene, filmek vagy irodalmi élmények által inspirálva.
  • Így a képi világgal való kapcsolatod kiemelkedő, ami nem csak a belső világ szimbólumai iránt való nyitottságban (pl. álomértelmezés), hanem fényképezésben, képzőművészetek iránti rajongásban, filmkészítésben is megjelenhet.

A fantáziád olyan erős lehet, hogy a látszat egy pillanat alatt összeolvad benned a valósággal. Mások véleményét és a mással történteket gyorsan a magadénak érzed, azonosulsz vele. Emiatt bizonytalan vagy sokszor önmagadban is, mások néha a valóságot elferdítőnek, megbízhatatlannak tartanak.

A Halak Lilith pozíciója időnként fejlett „pszi-érzékkel”, erős intuícióval jár együtt. Vigyázz, nehogy belevessz ebbe a misztikus területbe, tudatosan erősítsd a realitással való kapcsolatod, mert komolyan fennáll a spirituális eltévelyedésnek a lehetősége.

Ugyanakkor az is előfordul ennél a pozíciónál, hogy a szellemi dimenzióktól való félelem olyan erős lehet benned, hogy elkezded azt tagadni, támadni. A realitás és igazság fanatikusává válhatsz, aki minden csalást és ámítást le akar leplezni. Egyszerűen nem érted, miért hoz össze a sors lépten-nyomon spirituális beállítottságú emberekkel, partnerekkel. Vedd észre, hogy egymás tükörképei vagytok!

Figyelj és tanulj domináns Halak energiát hordozó személyektől!

Ismert emberek, akiknek a horoszkópjában a Lilith (Fekete Hold) a Halak jegyében áll:

  • Ady Endre, Weöres Sándor, Jókai Mór, Frei Tamás, Vágó István, Soma, Stanislav Grof, Ken Wilber, Tina Turner, Kepes András, Al Pacino, Király Viktor, David Beckham, Drew Barrymore, Gordon Ramsey, Kate Winslet, Chuck Norris, Angelina Jolie, Enrique Iglessias
Halak Lilith Soma Mamagésa Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Ne feledd, hogy Lilith pozíciója csak egy kiragadott pont személyes horoszkópodból,
így saját tapasztalataidat a radixod egyéb elemei átszínezik.

Korrekt információhoz csak egy teljes körű horoszkóp elemzés során juthatsz!

Szűz Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Oroszlán Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Ikrek Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Bika Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Vízöntő Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Nyilas Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Skorpió Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Mérleg Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Halak Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Kos Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Rák Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Bak Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen