Halak Lilith – Fekete Hold a horoszkópban

 • Ha a Lilith a Halak jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet töltenek be a képek, a szimbólumok világa, a belső mélységek.
 • Vagy úgy, hogy teljesen belemerülsz a pszichés mélységek, titkok és misztikum világába, vagy úgy hogy tagadod és támadod ezt a „valóságot”.
 • Fontos, hogy a realitással egy megfelelő kapcsolatot építs ki és tarts fenn a mindennapokban.
Lilith Fekete Hold a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

Fontos számodra, hogy alámerülj egy hiteles segítő támogatásával a saját belső világodba, hogy egy mélyreható önismereti folyamat során tisztán meg tudd különböztetni a valóságot az illúzióidtól.

Ezáltal képes leszel stabilan megállni a helyedet az életben, megszüntetve függőségeidet, bizonytalanságaidat, kihasználhatóságodat.

Te is erre a világra születtél, meg kell tanulnod eligazodni és élni benne!

Lilith végletekben mutatkozik meg, sokszor nagyon ellentétes tapasztalatokat hoz. Pszichológiailag értelmezve megélhetjük hiányzó vagy alulfejlett szerepként, ugyanakkor önmagunkban, és/vagy a környezetünkből felénk megnyilvánuló túlfejlett, erőteljes, fenyegető hatásként. Ezért olvashatsz ebben az összefoglalásban egymásnak ellentmondó megélésekről is.

 • Mióta vissza tudsz emlékezni, valószínűleg mindig azt érezted, hogy valamiért nem vagy erre a világra való.
 • Ha tehetnéd, egy szebb, békésebb és jobb világban élnél, ahol a szeretet őszinte, a kapcsolatok szeretetteljesek és mindenki igyekszik mások boldogságáért tenni. De sok fájdalmas élményedben ennek az ellenkezőjét tapasztaltad meg. Az elárulást, a hazugságokat, becsapást, ahol senki sem bízhat a másikban, mintha elveszett volna a „Jó” erről a világról.
 • Tapasztalataid arra késztettek, hogy kialakíts egy saját belső, biztonságos világot, ahol szabadon ábrándozhatsz, vágyódhatsz és fantáziálhatsz. Mindezeket zene, filmek vagy irodalmi élmények által inspirálva.
 • Így a képi világgal való kapcsolatod kiemelkedő, ami nem csak a belső világ szimbólumai iránt való nyitottságban (pl. álomértelmezés), hanem fényképezésben, képzőművészetek iránti rajongásban, filmkészítésben is megjelenhet.
Halak Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Halak Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Debrecen
 • A fantáziád olyan erős lehet, hogy a látszat egy pillanat alatt összeolvad benned a valósággal.
 • Mások véleményét és a mással történteket gyorsan a magadénak érzed, azonosulsz vele. Emiatt bizonytalan vagy sokszor önmagadban is, mások néha a valóságot elferdítőnek, megbízhatatlannak tartanak.
 • A Halak Lilith pozíciója időnként fejlett „pszi-érzékkel”, erős intuícióval jár együtt. Vigyázz, nehogy belevessz ebbe a misztikus területbe, tudatosan erősítsd a realitással való kapcsolatod, mert komolyan fennáll a spirituális eltévelyedésnek a lehetősége.
 • Ugyanakkor az is előfordul ennél a pozíciónál, hogy a szellemi dimenzióktól való félelem olyan erős lehet benned, hogy elkezded azt tagadni, támadni.
 • A realitás és igazság fanatikusává válhatsz, aki minden csalást és ámítást le akar leplezni.
 • Egyszerűen nem érted, miért hoz össze a sors lépten-nyomon spirituális beállítottságú emberekkel, partnerekkel.
 • Vedd észre, hogy egymás tükörképei vagytok!
 • Transzgenerációs hatásként származási családodban találkozhatsz jelentős titkokkal, szégyellnivaló, rejtegetett ősökkel, bizonytalan és függőségekbe, „mámorba”, esetleg öngyilkosságba menekülő emberekkel.
 • Többen pszichésen túlérzékenyek, terápiára szorulnak, s emiatt Te is félsz attól, nehogy hasonló helyzetbe kerülj. A felfokozott érzékenységet fenyegetőnek érezve kompenzációként érzéketlenséget fejleszthetsz ki.
 • Felmenőid között ismerős lehet az áldozatszerep, leginkább a nők között, amit gyakran mártírként önfeláldozásnak állítanak be. Úgy hibáztatnak másokat elrontott életükért, hogy önmagukért valójában nem tettek semmit, csak panaszkodtak.
 • Valószínűleg találkoztál a párkapcsolati háromszögek témájával, volt részed csalódásban, becsapásban, bizonytalanságban.
 • Mindezek mellett mégis hiszel a lelki társad létezésében, partnerkapcsolataidban fontosabb a lelki összehangoltság, mint a testiség.
 • Gyakran idealizálsz és az illúzióidat, lelkesedésedet nehéz elengedni, néha nem akarod meglátni a valóságot.
Halak Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
 • Nőként gyakori, hogy spirituális beállítottságú vagy, aki élvezi, hogy misztikus „aura” lengi körbe.
 • Gyakori, hogy nem veszed észre saját csáberődet, és meglepődve észleled, ha valaki közelebb merészkedik hozzád. Fontos, hogy tisztában legyél azzal, hogy milyen jelzésekkel csábítasz, hogy elkerüld a kiszolgáltatott és nehéz helyzeteket a félreértések miatt. Keresed a tiszta szerelmet, szexuális vágyaidat, fantáziáidat alantasnak tartva azokat gyakran elfojtod. Hiszed, hogy lelki épülésedet, nemesedésedet szolgálja a testi vágyakról való lemondás.
 • Férfiként gyakori, hogy vonzod a misztikus, vagy érzelmi életében túldimenzionált nőket. Van, amikor nagyra becsülöd társad intuícióját, mégsem cselekszel eszerint, míg máskor minden helyzetben tőle várod az intuitív útmutatást. Nem tudod megspórolni, Neked is érdemes elmélyedni saját világodban, rátalálni a belső hangodra!
 • Női eszményképed egy „altest nélküli”, tiszta nő. Így érthető, hogy ennél a Fekete Holdnál leértékelődik és elfojtódik a szexualitás. Biológiai vágyaid, ösztöneid ugyanakkor (sokszor külső kapcsolatokban) kielégülést keresnek, mely élmények után erős bűntudatod lehet.
Halak Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
 • Az áldozat és lemondás központi téma ennél a Lilith állásnál. Önmagadat gyakran találhatod megmentő vagy áldozat szerepben.
 • Érzékenységed miatt gyakori, hogy segítő szakmát választasz, vagy Te magad vagy, aki segítségre szorul.
 • Néha a saját mélységeid elől való menekülés szenvedélybetegségekbe hajszol, de gyakori a lábfejet érintő problémák sokasága vagy a járáskorlátozottság is.
 • Időnként „szerencsésen” elfelejted azt, ami nem illik bele a nappali világodba.
 • A gyors felejtés védelmet nyújt számodra, hiszen fátylat borít a fájdalmas, vagy kellemetlen élményeidre, ugyanakkor beszűkíti az életedet.
 • Életed egyik fő feladata, hogy megtanuld összekapcsolni a hétköznapi világot a magasabb rendű, szellemi valósággal, hogy abban el ne vessz. Ugyanakkor keresd azokat az helyzeteket, ahol alkothatsz, élvezd a művészeteket, és használd álmaidat, melyek kommunikációs eszközök a saját lelkedhez.
 • Emeltebb minőségben megélve a Halak Lilithtet, hiteles és hatékony „lélekvezető”, segítő lehetsz. Ehhez olvass, képezd magadat pszichológiai témakörökben, s ha stabil önismeretre, érett személyiségre tettél szert, akkor fordulj a spirituális világ irányába. A transzperszonális pszichológiában otthon érezheted magad. Dolgozhatsz módosult tudatállapotokkal, szimbolikus eszközökkel, művészeti módszerekkel, és jól alkalmazhatod a pszichológiai szemléletű asztrológiát is.

Figyelj és tanulj a környezetedben élő domináns Halak energiát hordozó személyektől!

Ismert emberek, akiknek a horoszkópjában a Lilith (Fekete Hold) a Halak jegyében áll:
 • Ady Endre, Weöres Sándor, Jókai Mór, Frei Tamás, Vágó István, Soma, Stanislav Grof, Ken Wilber, Tina Turner, Kepes András, Al Pacino, Király Viktor, David Beckham
Halak Lilith Soma Mamagésa Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Ne feledd, hogy Lilith pozíciója csak egy kiragadott pont személyes horoszkópodból, így saját tapasztalataidat a radixod egyéb elemei átszínezik.

Korrekt információhoz csak egy teljes körű horoszkóp elemzés során juthatsz!

Ikrek Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Bika Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Kos Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Halak Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Vízöntő Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Bak Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Nyilas Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Mérleg Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Szűz Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Rák Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Lilith Fekete Hold pozíciói Artemisz Asztrológia Debrecen
Skorpió Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Oroszlán Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Lilith mítosza Artemisz Asztrológia Debrecen
Lilith pozíciói Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Lilith Fekete Hold Első házban Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Lilith Fekete Hold Második házban Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Lilith Fekete Hold Harmadik házban Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Lilith Fekete Hold Negyedik házban Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Lilith Fekete Hold Ötödik házban Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Lilith Fekete Hold Hatodik házban Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Lilith Fekete Hold Hetedik házban Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Lilith Fekete Hold Nyolcadik házban Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Lilith Fekete Hold Kilencedik házban Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Lilith Fekete Hold Tizedik házban Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Lilith Fekete Hold Tizenegyedik házban Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Lilith Fekete Hold Tizenkettedik házban Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen