Bika Lilith –
Fekete Hold a horoszkópban

Lilith Fekete Hold a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Ha a Lilith a Bika jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be a stabilitás, a biztonságra törekvés, és a birtoklás témája.
  • Emiatt nehezen mozdulsz, túlzottan megfontolod, mielőtt bármin változtatnál, és gondod van azokkal a helyzetekkel, ahol valakit vagy valamit el kell engedned
  • Egy mélyebb önismereti folyamatban meg kell ismerned, s ezzel legyőznöd a félelmedet a saját vágyaidtól, a szegénységtől, nélkülözéstől és önmagad értéktelenségtől.

Ha teheted, tanulj megosztani és adakozni, járj rendszeresen olyan helyre, ahol kényeztetheted magad pl. egy jó masszázzsal. Reális értékrend kialakítására tanít az életed sokféle helyzete!

FONTOS!

Lilith végletekben mutatkozik meg, sokszor nagyon ellentétes tapasztalatokat hoz! Pszichológiailag értelmezve megélhetjük hiányzó vagy alulfejlett szerepként, ugyanakkor önmagunkban, és/vagy a környezetünkből felénk megnyilvánuló túlfejlett, erőteljes, fenyegető hatásként. Ezért olvashatsz ebben az összefoglalásban egymásnak ellentmondó megélésekről is.

Bika Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
  • Az elszegényedéstől és nélkülözéstől való félelem olyan erős lehet, hogy szélsőséges takarékosságot folytatsz, sokszor alap és elemi igényeidről is lemondhatsz.
  • Minden igyekezeted ellenére mégis megélheted, hogy meglopnak, becsapnak, „kölcsönkérnek” számodra fontos dolgokat, amivel azután eltűnnek, vagy elhasználtan kapod vissza.

Ha csak rajtad múlna, soha nem vennél fel hitelt, kerülöd, hogy másoktól függővé válj. Esetleg pont az események másik oldalán állva olyan területen mozogsz, ahol mások anyagi kiszolgáltatottságával, függésével találkozol. Vigyázz, mert ez a hatás hajlamot adhat illegális pénzügy tranzakciókra, vagy azokba való jóhiszemű belekeveredésre…

Kedvenc ellenségeid között tartod számon azokat, akik könnyelműen -„élj a mának”- mottóval élnek, s nem tudnak az érzéki örömökről lemondani. Titokban néha Veled is előfordul, hogy „bűnözöl” – édességet, egyéb finomságokat fogyasztasz, majd gyorsan bűntudatod lesz tőle. Esetleg aszkéta, „százaz-édességfüggő” vagy, és kényszeresen ellenállsz minden finomságnak, leértékeled a testi örömöket.

Régi dolgaidtól nehezen válsz meg, igyekszel mindent megőrizni. Általában vannak olyan dolgaid is, amit még sosem használtál. Vigyázz, nehogy felhalmozóvá válj!

Figyelj és tanulj domináns Bika energiát hordozó személyektől!

Ismert emberek, akiknek a horoszkópjában a Lilith (Fekete Hold) a Bika jegyében áll:

  • Hamvas Béla, Domján Edit, Jankovich Marcell, Egely György, Dr. Daubner Béla, Eszterházy Péter, Kovács Ákos, Szinetár Dóra, Celine Dion, Torgyán József
Dr. Daubner Béla Bika Lilith Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Ne feledd, hogy Lilith pozíciója csak egy kiragadott pont személyes horoszkópodból, így saját tapasztalataidat a radixod egyéb elemei átszínezik.

Korrekt információhoz csak egy teljes körű horoszkóp elemzés során juthatsz!

Ikrek Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Kos Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Vízöntő Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Rák Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Skorpió Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Szűz Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Oroszlán Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Bika Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Nyilas Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Mérleg Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Halak Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Bak Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen