Mérleg Lilith

Fekete Hold a horoszkópban

Lilith Fekete Hold a Mérleg csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Ha a Lilith a Méreg jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be a tetszésvágy, a csábítás és az annak való ellenállás, valamint a párkapcsolat témája.
 • Problémát okoz számodra a másokkal való konfrontáció.

Meg kell tanulnod megismerni, s ezzel legyőzni a félelmeidet a saját ösztöneidtől, vágyaidtól, attól, hogy azok elsodorhatnak.

Fontos, hogy megértsd, tetszésvágyad mögött erős szeretetéhséged rejlik, melyet mintha sosem tudnál kielégíteni.

Ezt kompenzálhatod evéssel, vásárlással, időnként szexfüggőséggel.

Egy mélyebb önismereti munka hozhatja meg számodra a megoldást, mely segít felismerni és feltölteni hiányaidat, hogy meg tudj szabadulni attól, hogy mások elismerését várod.

Lilith végletekben mutatkozik meg, sokszor nagyon ellentétes tapasztalatokat hoz. Pszichológiailag értelmezve megélhetjük hiányzó vagy alulfejlett szerepként, ugyanakkor önmagunkban, és/vagy a környezetünkből felénk megnyilvánuló túlfejlett, erőteljes, fenyegető hatásként. Ezért olvashatsz ebben az összefoglalásban egymásnak ellentmondó megélésekről is.

 • A párkapcsolat, s annak a velejárója a csábítás, mint téma, már kisgyerekkorodtól fogva jelen van az életedben.
 • Gyakori, hogy ezzel a szülők közötti kapcsolati problematikában, szeretők bevonzásában, féltékenységben, veszekedésben találkozol, ami nagyon megvisel.
 • Később megélheted, hogy „elérhetetlen” partnerekbe szeretsz bele, akik „foglaltak”, esetleg a világ másik pontján élnek, néha egyszerűen éretlenek egy felnőtt kapcsolatra.
Mérleg Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
 • Sokszor hangoztathatod, hogy minden férfi mindig csak „azt” akarja, vagy minden nő „szajha”.
 • Alapvetően arra vágysz, hogy Téged kívánjanak, s ettől a vágyadtól függhetsz.
 • A „nem szabad” igen erős afrodiziákum.
 • Néha Te magad azért utasítod el, provokálod párodat, hogy felszítsd a vágyát. Míg máskor mindent megtennél, hogy aki Téged elutasít, azt megszerezd.
 • Sokszor megalázva érezheted magad ezekben a helyzetekben, ami tovább erősíti Benned a másik nem öntudatlan leértékelésének igényét.
 • Egyszerre lehet erős benned a vágy, s annak a megtagadása is. „Akarom, de nem veled, nem így és nem most.” Kapcsolati probléma, veszekedés esetén ösztönösen büntetheted a partneredet az intimitás megvonásával. De ne feledd, ezzel önmagadat is bünteted.
 • A csábítás után a komoly kapcsolat kialakítása már nehézkes. Központi figyelem van életedben a párkapcsolatok témáján. Szenvedsz, mert nincs, vagy azért, hogy melyiket válaszd a lehetséges jelöltek közül. Ingázol, nehéz dönteni, nehéz szakítani és elengedni is.
 • Felnőttként sokszor az egész életedet egy kapcsolati krízisnek élheted meg, ahol az intimitás és szex témája kiemelt. Akivel együtt élsz, azzal nem működik a szex és intimitás, akivel pedig megéled, hogy működik, azzal nem tudnál együtt élni. Nagyon nehéz dilemma. A feloldás kulcsa Benned van!
Mérleg Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
 • Akár férfi, akár nő vagy, valószínűleg találkozol párkapcsolati háromszöggel.
 • Gyakori a féltékeny birtoklás megtapasztalása, de ugyanannyira erős lehet a túlzott közelségtől való félelem. Nehéz a privát szféra egészséges megteremtése.
 • A csábítás kiemelt témád, erősen rivalizálsz. Ösztönösen úgy viselkedhetsz, hogy az ellenkező neműektől az elismerő pillantásokat (néha többet) be akarod gyűjteni, míg az azonos neműekből irigységet váltasz ki.
 • Nőként ez különösen megnehezítheti a barátkozásaidat, ezért jobban értékeled a férfiak társaságát. Néha rosszul ítéled meg, ki a barát és ki az ellenség.
 • Igazából az elismerő tekintetekre, a figyelem magadra vonzására törekszel, s nem akarsz többet. Így néha önmagad sem érted, hogy kerülhetsz kínos szituációba. Rendszeresen félreérthetik nyitott viselkedésedet, s emiatt kellemetlen „kalandokban” is részed lehet. Fontos, hogy legyél ezzel a részeddel tisztában, hogy ne sodord magadat (különösen, ha nő vagy) szexuális visszaélés közelébe.
 • Kapcsolatban félhetsz a visszautasítástól, ezért általában „előre menekülsz”, inkább Te szakítasz, másik partner után nézel. Ha mégis Téged hagynak el, komoly sérelemként hurcolod magadban, néha akár bosszút is forralsz.
 • Életed során szenvedélyes kapcsolatok váltakozhatnak az elzártság és az egyedüllét szakaszaival. Partnered talán nem is sejti, milyen erős szenvedély ég benned, amit titkos viszonyokban megélhetsz, ugyanakkor kapcsolatodban megkaphatod a frigid vagy impotens jelzőt.
 • Nagyon sok mindent megteszel azért, hogy a külvilágból elismerést kapj, emiatt sokat foglalkoztat, vajon mit gondolnak rólad mások. Hajlamos lehetsz a „cukormáz” játszmára, látszatszinten fenntartani a tökéletes kapcsolatot, miközben valójában komoly problémák húzódnak meg a háttérben. Félsz attól, hogy a világ a szájára vesz, megszólnak, elítélnek, ugyanakkor sokszor Te magad is felcímkézed az embereket.
 • Egyedi, mások számára akár bizarrnak tűnő művészi önkifejezési formák is vonzhatnak akár műkedvelőként, akár azok alkotójaként.
 • Jó hatású lehet számodra, ha megtalálod azt a kreatív tevékenységet, ahol feszültségeidet levezeted. Pl. kapcsolati problematikáidat megjeleníted képek segítségével, írásban, vagy film készítésben.
 • Az érzelmi intimitás mélyítésével ki tudsz alakítani olyan kapcsolatot, ahol vágyaid felszabadult megélésére is lehetőséged van. Vállald önmagad! Segíthet ebben az önismeret, valamilyen önkifejező hobbi, különösen ajánlott a tánc. Leginkább a szenvedélyes, temperamentumos táncok oldhatnak fel, mint pl. salsa, hastánc.
 • Emeltebb szinten ez e belső erőforrásod inspirálhat művészi önkifejezésre, alkotásra, lehetővé teszi számodra az egészséges önképviseletet. Diplomáciai érzékedet közvetítő, mediátor vagy tanácsadó szerepekben kiválóan kamatoztathatod mások javára.
Mérleg Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Figyelj és tanulj a környezetedben élő domináns Mérleg energiát hordozó személyektől!

Demi Moore Mérleg Lilith Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Ismert emberek, akiknek a horoszkópjában a Lilith (Fekete Hold) a Mérleg jegyében áll:

 • Till Attila, Demi Moore, Robert Redford, Gyurta Dániel, Szikora Róbert, Quentin Tarantino

Ne feledd, hogy Lilith pozíciója csak egy kiragadott pont személyes horoszkópodból, így saját tapasztalataidat a radixod egyéb elemei átszínezik.

Korrekt információhoz csak egy teljes körű horoszkóp elemzés során juthatsz!