Mérleg Lilith

Fekete Hold a horoszkópban

Lilith Fekete Hold a Mérleg csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Ha a Lilith a Méreg jegyében járt születésedkor, akkor életedben kiemelkedő szerepet tölt be a tetszésvágy, a csábítás és az annak való ellenállás, valamint a párkapcsolat témája.
  • Problémát okoz számodra a másokkal való konfrontáció

Meg kell tanulnod megismerni, s ezzel legyőzni a félelmeidet a saját ösztöneidtől, vágyaidtól, attól, hogy azok elsodorhatnak. Fontos, hogy megértsd, tetszésvágyad mögött erős szeretetéhséged rejlik, melyet mintha sosem tudnál kielégíteni. Ezt kompenzálhatod evéssel, vásárlással, időnként szexfüggőséggel. Egy mélyebb önismereti munka hozhatja meg számodra a megoldást, mely segít felismerni és feltölteni hiányaidat, hogy meg tudj szabadulni attól, hogy mások elismerését várod…

FONTOS!

Lilith végletekben mutatkozik meg, sokszor nagyon ellentétes tapasztalatokat hoz! Pszichológiailag értelmezve megélhetjük hiányzó vagy alulfejlett szerepként, ugyanakkor önmagunkban, és/vagy a környezetünkből felénk megnyilvánuló túlfejlett, erőteljes, fenyegető hatásként. Ezért olvashatsz ebben az összefoglalásban egymásnak ellentmondó megélésekről is.

  • A párkapcsolat, s annak a velejárója a csábítás, mint téma, már kisgyerekkorodtól fogva jelen van az életedben. Gyakori, hogy ezzel a szülők közötti kapcsolati problematikában, szeretők bevonzásában, féltékenységben, veszekedésben találkozol, ami nagyon megvisel.
  • Később megélheted, hogy „elérhetetlen” partnerekbe szeretsz bele, akik „foglaltak”, esetleg a világ másik pontján élnek, néha egyszerűen éretlenek egy felnőtt kapcsolatra.
Mérleg Lilith Fekete Hold Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen

Sokszor hangoztathatod, hogy minden férfi mindig csak „azt” akarja, vagy minden nő „szajha”. De alapvetően arra vágysz, hogy Téged kívánjanak, s ettől a vágyadtól függhetsz… Esetedben a  „nem szabad” igen erős afrodiziákum lehet. Néha Te magad azért utasítod el vagy provokálod párodat, hogy felszítsd a vágyát. Míg máskor mindent megtennél, hogy aki Téged elutasít, azt megszerezd. Sokszor megalázva érezheted magad ezekben a helyzetekben, ami tovább erősíti Benned a másik nem öntudatlan leértékelésének igényét.

Egyszerre lehet erős benned a vágy, s annak a megtagadása is. „Akarom, de nem veled, nem így és nem most.” Kapcsolati probléma, veszekedés esetén ösztönösen büntetheted a partneredet az intimitás megvonásával. De ne feledd, ezzel önmagadat is bünteted!

Figyelj és tanulj domináns Mérleg energiát hordozó személyektől!

Ismert emberek, akiknek a horoszkópjában a Lilith (Fekete Hold) a Mérleg jegyében áll:

Demi Moore Mérleg Lilith Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
  • Till Attila, Demi Moore, Robert Redford, Gyurta Dániel, Szikora Róbert, Quentin Tarantino, Jackie Chan, Daniel Radcliffe, John Travolta, Jodie Foster, Winona Ryder,
    Rene Russo

Ne feledd, hogy Lilith pozíciója csak egy kiragadott pont személyes horoszkópodból,
így saját tapasztalataidat a radixod egyéb elemei átszínezik.

Korrekt információhoz csak egy teljes körű horoszkóp elemzés során juthatsz!

Szűz Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Oroszlán Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Ikrek Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Bika Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Vízöntő Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Nyilas Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Skorpió Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Mérleg Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Halak Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Kos Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Rák Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen
Bak Lilith - Fekete Hold a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen