JUPITER ÉS NAP
TÁMOGATÓ KAPCSOLATA

A Nap a Mérleg csillagjegyben való utazása során 2021. október 08. és október 23. között egy pozitív, segítő kapcsolatot – trigon fényszöget – hoz létre a Vízöntő csillagjegyben járó Jupiterrel!

Kapcsolatuk 2021. október 15-én teljesedik ki, ekkor érezhető a legerőteljesebben a két planéta jótékony, inspiráló hatása!

A Jupiter és Nap támogató kapcsolata idején önbizalmad, életkedved is növekedhet, ami pedig a két földies jegyháttér miatt realitással és józan értékítélettel egészül ki. Ez az időszak sok pozitív élményt tartogathat!

Saját magadba és az életbe vetett bizalmad is fokozódhat, és optimistán, sokkal pozitívabb szemlélettel tekinthetsz az előtted álló időszakra. Növekedő tettrekészséged, vállalkozó szellemed arra sarkalhat, hogy belevágj valamilyen komolyabb, hosszabb távra vonatkozó programba, projektbe!

Jupiter és Nap segítő kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Középpontba kerülnek a fejlődés, a bővülés, a terjeszkedés témakörei, s nagy valószínűséggel az ilyen jellegű terveidet szerencsésen meg is tudod valósítani. Bátorságod és erőfeszítéseid által pedig elismerésben vagy akár jutalomban is részesülhetsz!

A Jupiter és Nap támogató kapcsolata idején azt érezheted, hogy igazán szerencsés vagy, „segítenek az égiek” és hogy jókor voltál jó helyen.

Kellő tudatossággal pedig elérhetsz egy egészséges egyensúlyt az önmegmutatás, önmegvalósítás területén! De ne feledd, sikereidet nem az ideális külső körülményeknek köszönheted, hanem erős hitednek, saját cselekedeteidnek, pozitív hozzáállásodnak és kitartásodnak!

A Jupiter és Nap támogató kapcsolata idején viszont fennállhat annak a lehetősége is, hogy növekedő tudásoddal, anyagi javaiddal és sikereiddel együtt egód is egyre nagyobbá válhat… Bármit is érj el, óvakodj az arrogáns és dicsekvő megnyilvánulásoktól!

Jupiter és Nap segítő kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Ebben az időszakban számíthatsz vagyonod, anyagi értékeid növekedésére! Remek lehetőséged van a két planéta hatására biztos és tartós hozamot biztosító befektetések elindításához, és mindenféle pénzügyi ügyletek intézéséhez!

Sőt, jogi témákkal kapcsolatos ügyeidet is sikerülhet beindítani, vagy lerendezni.

A Jupiter és Nap pozitív kapcsolódása nem csak az anyagiakban hozhat fejlődést… Itt lehet az ideje saját értékeidben, képességeidben való növekedésnek is, haladd meg önmagad!

A Jupiter és Nap támogató kapcsolata idején fizikai energiád is növekedhet, ezért fontos, hogy találj olyan tevékenységet, amiben ezt le tudod vezetni! Így sportoláshoz nagyon kedvező ez az időszak, de kint a kertben, a ház körül is tevékenykedhetsz!

Végezhetsz kreatív, művészi tevékenységeket is, s találhatsz valamilyen „utat” ahhoz is, hogy ezek által elismerésben részesülj!

Jupiter és Nap segítő kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Kedvező ez a hatás utazáshoz, amit sajnos a mostani helyzet nem enged… De ismerkedhetsz annak az országnak a kultúrájával, ahová szívesen ellátogatnál, akár útikönyvek, filmek által is!

A két bolygó támogató fényszöghatása nagyszerű alkalmat biztosít a tanuláshoz. Nyitottabbá válhatsz szellemi, spirituális témák iránt, vonzhatnak a különböző filozófiai irányzatok, vallások területe is! Kihasználva ezt az időszakot vásárolhatsz új könyveket, de akár egy önfejlesztő, önképző tanfolyamra is beiratkozhatsz!

Részesítsd most előnyben azokat az „eszközöket”, amelyek az önismereti szemléletű asztrológiához hasonlóan egy magasabb tudatosságot igénylő tudást igyekeznek átadni számodra, kézzel fogható, hatékony, logikus kereteken belül!