SZATURNUSZ ÉS HOLD NEGATÍV KAPCSOLATA

Szorongás, önbizalom problémák és teljesítménykényszer…

A pszicho – asztrológiában a Hold érzelmi, lelki lenyomatainkra utal. Általa olyan beállítódásainkra láthatunk rá, amelyek mint alap érzelmi működésünk egész életünkben tetten érhetőek. Abban az esetben, ha a Hold égi útja során, negatív módon kerül kapcsolatba a Szaturnusszal, lelkileg nehéz és megterhelő napoknak nézünk elébe. A Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata idején eluralkodhat rajtunk a pesszimizmus és a magány érzése is. A két planéta között 2019. december 20-án alakul ki egy ilyen gátló kapcsolódás kvadrát fényszög formájában, de hatása szerencsére csak pár napig (+/- 3 nap) tart!

Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Most azt érezhetjük, hogy nem vagyunk elég jók és szerethetőek, alacsony önbizalom és önbecsülés lehet ránk jellemző. Érhetnek bennünket érzelmi veszteségek, s ezekbe a helyzetekbe bele is ragadhatunk, nehézzé válhat a továbblépés. A jelent és a jövőt is pesszimistán ítélhetjük meg, megrendülhet a bizalmunk az emberekben, de saját magunkban is! Szenvedhetünk a magányosságtól, s borúlátó hangulatunk következtében akár a depresszió felé is sodródhatunk!

A Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata esetében falakat emelhetünk magunk köré! Ilyenkor a beszűkülés és elszigetelődés veszélye is fenyegethet. Hajlamosak lehetünk a rideg valóság elől és saját érzelmeink elől is menekülni!

Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Lelki megpróbáltatásaink elől a munkába is temetkezhetünk, s erős teljesítménykényszer keríthet hatalmába bennünket! Sokkal magasabb elvárásokat támasztunk magunk elé és önkritikánk is megnő! Sőt, hiába érünk el sikereket, ezeket nem tudjuk majd értékelni!

Még az is meglehet, hogy módosítanunk kell az életünk szervezését munkánk miatt, hiszen úgy érezzük, hogy azok követelményei elsőbbséget élveznek az érzelmi szükségleteinkkel szemben.

Ismerd meg szorongásaid valódi okait!

A Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata idején intenzíven érezhetjük a konfliktust karrierünk és egyéb kötelezettségink, valamint a személyes igényeink és elégedettségünk között!

Ez a kb. 1 hétig tartó hatás nem könnyű időszak, hozhat fájdalmas perceket. De belső feszültségeink arra sarkalhatnak, hogy felismerjük és tisztázzuk, mire van igazán szükségünk lelki nyugalmunk és boldogságunk eléréséhez.

Ezekben a napokban próbáljuk meg nem túl komolyan venni érzéseinket, bármilyen nehéz is, tartsuk szem előtt, hogy saját lelki világunk mélyebb megértéséhez juthatunk el!

Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Adjunk most időt magunknak, nyugodtan húzódjunk vissza az élet zajától, találjunk örömet és belső nyugalmat az egyedüllétben.

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Neptunusz és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Péntek 13! Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Jupiter pozitív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars és Hold feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz és Vénusz kapcsolat Artemisz Asztrológia Debrecen
Adventi gondolataink Artemisz Asztrológia Debrecen
Heti asztronaptár Artemisz Asztrológia Debrecen
Következő heti asztronaptár Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola