SZATURNUSZ ÉS NAP
EGYÜTTÁLLÁS

A Vízöntő csillagjegy területén járó Nap haladása során 2023. február 16-án megérkezik a a Vízöntő jegyében haladó Szaturnusz mellé. Ezt a kapcsolódást az asztrológiában együttállás fényszögnek nevezzük, melynek hatását egészen 2023. február 07. és február 27. között érezheted! 

A Szaturnusz és Nap együttállás időszakát általában igencsak problémásnak tartják. Valóban, most szembe találhatod magad sok gátló tényezővel, kihívással, s úgy érezheted, elveszel a megoldandó feladatokban és határidőkben…

De nézzük meg, hogy mire is számíthatsz ebben a periódusban!

Szaturnusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen

Szaturnusz és Nap együttállás idején tulajdonképpen minden olyan témában, amit a Nap szimbolizál, akadályokba ütközhetsz!

Elképzelheted úgy, mint amikor a közlekedés során piros lámpát kapsz és meg kell állnod…! Ez néha nagyon bosszantó lehet, és megélheted úgy is, hogy korlátoznak a tovább haladásban!

Ebből kifolyólag ebben a periódusban sok akadályoztatást tapasztalhatsz, s emiatt most nehezebben tudsz optimista, bizakodó lenni…

Átélhetsz olyan “sorsszerű” eseményeket is, amelyek leblokkolnak. Ezek a “kívülről” jövő hatások pedig szorongást válthatnak ki belőled, s elbizonytalanodhatsz saját magadban.

Ha hajlamos vagy rá, felerősödhetnek önértékelési, önbecsülési problémáid, kételkedhetsz saját képességeidben és kishitűség jellemezhet.

Szaturnusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen

Most akár egy nagy felelősséggel járó “feladattal” is szembe találhatod Magad, viszont ingatag önbizalmad miatt megijedhetsz ettől… Legyél tudatos ezekben a helyzetekben, hárítás és menekülés helyett vizsgáld meg, mire szeretné figyelmedet felhívni a Szaturnusz? Vajon mi az, amit most megtanulhatsz…?

A Szaturnusz és Nap együttállása idején számíthatsz az életedben jelen lévő férfiakkal, tekintélyszemélyekkel – elsősorban édesapáddal és vezetőiddel – való nehezebb kapcsolatra, esetleges konfliktusokra. A korábban már említett “hátráltatások” és próbatételek érkezhetnek az ő irányukból

Nagy feszültséget érezhetsz munkád, karriered és magánéleted között, most nehezebbé válhat ezek összehangolása… Tartsd ezt szem előtt, mert ez most szintén hozhat problémákat kapcsolataidba, sőt, a kiégés veszélye is fokozódik!

Szaturnusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen

De vajon miben segít Téged ez az időszak? Hiszen a Szaturnusz és Nap kapcsolódása nem Ellened, hanem ÉRTED van!

  • Most szembesülhetsz önmagaddal, illetve azzal, amit “elindítottál” az elmúlt időszakban! Láthatod, hogy a bumeráng, amit “eldobtál”, hogyan tér vissza hozzád…

  • Vond le a következtetéseket élményeidből! Vizsgáld felül aktuális céljaidat, eredményeidet, s ha szükséges, tervezz újra!

  • Most szembesülhetsz azzal is, hol vállaltál kevesebb vagy éppen több felelősséget, mint az szükséges! Korrigálj!

  • Készíts “leltárt”, őszintén vedd számba erősségeidet, s azokat a tulajdonságaidat, amelyek fejlesztésre szorulnak!

A Szaturnusz és Nap együttállás
türelmet és kitartást kér Tőled!

Fogadd el, hogy ez a periódus nem az azonnali eredmények időszaka!

Azok a dolgok, amelyen most “dolgozol” idővel fognak beérni!

Szaturnusz és Nap együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Szaturnusz feszült kapcsolódás Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen