Amikor a Vénusz
a Kos csillagjegyben jár

Vénusz a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Inspiráló, de néha türelmetlen hatását érezteti vágyainkkal kapcsolatosan!
  • A Vénusz a Kos csillagjegyben járva 2024. április 05-29. között felerősíti az ösztöntörekvéseket, a szexuális energiákat, s akár önzővé is teheti ezek megélését!
  • Nézőpontunkra, cselekvéseinkre a „majd én megmutatom” és a „most akarom” lehetnek jellemzők és hajlamosabbak lehetünk meggondolatlan cselekedetekre is.
  • Ebben az időszakban hódítani, megszerezni vágyjuk azokat a dolgokat, helyzeteket, személyeket, melyeket „megkívántunk”. Az „öröm adása” most saját magunkra vonatkozik elsősorban, s meg is teszünk olyan dolgokat, amelyekben kedvünket látjuk.
  • Izgalmas élményekre és szenvedélyes találkozásokra vágyunk, s így könnyebben bonyolódunk szerelmi kalandokba, vagy teszünk elhamarkodott lépéseket meglévő viszonyainkban. Nagy valószínűséggel bátrabban létesíthetünk akár egyéjszakás kapcsolatokat is…

Vénusz a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Amikor a Vénusz a Kos csillagjegyben jár, határozottabban, céltudatosabban és impulzívabban fogunk reagálni saját magunkra, vágyainkra és másokra is! Ez is lehetőséget ad arra, hogy spontán, gyorsan alakítsunk ki olyan kapcsolatokat, amelyekben a személyes szabadságunk megtartása is fontos marad!
  • Ebben az időszakban a rivalizálás és a versenyhelyzetek fokozottabban jelentkezhetnek. A „megmutatom, hogy én vagyok a jobb” felfogás indokolatlan, oda nem megfelelő helyzetekben is megjelenhet, s meggondolatlan, másokat megsértő cselekedetekhez is vezethet.

A Kos jegyében haladó Vénusz támogat minket abban, hogy élvezzük ki életünk minden egyes pillanatát!

Táncoljunk, szeretkezzünk, keressünk olyan élethelyzeteket, melyekben feszítő energiáinkat önmagunk és mások számára is örömforrássá változtatjuk! Bánjunk megfontoltan a rendelkezésünkre álló erőkkel és javainkkal, ne pazaroljunk!

Vénusz az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Mérleg csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen