Amikor a Vénusz
a Nyilas csillagjegyben jár

Vénusz a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • A Skorpió jegyében megélt feszültségek után a feltöltődést és a könnyedebb élményeket támogatja!
  • 2023. december 29. és 2024. január 23. között lazább programokra, sportra, utazásra, kalandozásokra, emeltebb szinten a filozófiai, életszemléleti gondolatcserékre, beszélgetésekre vágyunk!
  • Amikor a Vénusz a Nyilas csillagjegyben jár, nagy örömet jelenthet egy-egy előadás meghallgatása, a világ sokszínűségét bemutató, elgondolkodtató film vagy élménybeszámoló, sőt, akár egy sportmérkőzés megtekintése is!

  • Ebben a periódusban az is eszünkbe juthat, hogy valamilyen szerencsejátékban kipróbáljuk, Fortuna a kegyeibe fogad-e minket?
  • Ha vannak plusz erőforrásaink, azt a szerencsejátékok helyett inkább egyesületek, alapítványok támogatásával, mecénásként költsük el!
Vénusz a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • Amikor a Vénusz a Nyilas csillagjegyben jár, könnyebben bedőlhetünk hangzatos és lelkesítő szlogeneknek is, melyek alkalmi és ragyogó lehetőségeket kínálnak, mondván „mert megérdemeljük!”
  • Vénusz, mint a női szerepeink asztrológiai képviselője most Artemisz Istennő arcát hozza előtérbe. Így ne lepődjünk meg, ha hamarabb fellépünk a nők és elesettek védelmében, akár kissé harciasan is!
  • A párkapcsolatokban most a mély érzések helyett inkább a játékosság, a közös kulturális és sport programok, esetleg a jövő tervezése és az élet filozófiai összefüggései nyernek nagyobb teret.
Vénusz a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen

Ebben az időszakban viszont hajlamosak lehetünk idealizálni a szerelmet és kedvünk támadhat kalandozni is! Vigyázzunk, ne vállaljuk felesleges kockázatokat, hiszen optimistábbak, derűlátóbbak lehetünk, mint amit a valóság támogat!

Amikor a Vénusz a Nyilas csillagjegyben halad, nagyszerű alkalmunk kínálkozik a tanulásra!

Most belevághatunk egy olyan tanfolyamba, vagy képzésbe, amit már korábban is tervezgettünk!

Vénusz a Nyilas csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
  • A planéta a Skorpió jegyében haladva segíthetett nekünk a saját mélységeinkkel való szembesülésben, a Nyilas jegyében pedig arra ösztönöz bennünket, hogy konkrét lépéseket is tegyünk!
  • Összeköthetjük a kellemest a hasznossal, egyszerre elégíthetjük ki intellektuális éhségünket, kíváncsiságunkat és fejleszthetjük személyiségünket! Erre kiváló eszköz lehet a pszicho – asztrológia!
Vénusz az Oroszlán csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz a Rák csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz az Ikrek csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Vénusz a Bika csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Kos csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Halak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Vízöntő csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Bak csillagjegyben Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz a Mérleg csillagjegyben Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen