SZATURNUSZ ÉS MARS KAPCSOLATA

2019. december 19-én teljesedik ki az a pozitív, támogató kapcsolat, amely a Bak csillagjegyben lévő Szaturnusz és a Skorpió jegyében haladó Mars között jön létre. A két bolygó által létesített szextil fényszög kapcsolat hatása már 2019. december 10-től érezhető és egészen december 28-ig áll majd fent. Ebben az időszakban azt érezhetjük, hogy kitartásunk, koncentrációnk megnő és nagy erőket leszünk képesek mozgósítani céljaink érdekében!

A Szaturnusz és Mars “összefogásának” köszönhetően több türelemmel rendelkezhetünk, mint általában, és sokkal jobban tudunk alkalmazkodni a különböző élethelyzetekhez. Teherbírásunk növekedését most kamatoztathatjuk csak igazán munkavégzésünk során! A Bak időszaka rendszerint bővelkedik feladatokban, ezekhez most higgadtan állhatunk hozzá. Képesek leszünk egy jól átgondolt, logikusan felépített tervet készíteni tennivalóinkhoz, s a meghatározott határidőket következetesen betartjuk. S ami talán a legfontosabb, felelősséget vállalunk tetteinkért!

Ha kihasználjuk ezt a periódust, igazán jó eredményeket és akár elismerést érhetünk el! Sőt, ilyenkor egy kiegyensúlyozott állapotot, egyensúlyt is megvalósíthatunk a személyes akaratunk és céljaink, valamint az ezekkel általában együtt járó, vállalni kívánt felelősség területein!

Ebben az időszakban tetteink következményeit is jobban tudjuk mérlegelni, előrelátóbbakká válunk és racionálisan átlátjuk az ok- okozati összefüggéseket!

Nagyszerű alkalmunk nyílhat most arra, hogy több tapasztalatot szerezzünk valamilyen tevékenységben.

Nemcsak munkahelyi vezetőnknek, hanem saját magunknak is megmutathatjuk: tudunk keményen dolgozni a célok elérése érdekében!

Ha szeretnéd erőforrásaidat még

hatékonyabban használni…

A Szaturnusz és Mars kapcsolata idején hatékonyabban használjuk fel belső erőforrásainkat, jobban tudjuk szabályozni energiánkat. Ez most nem az az időszak, amikor hajlandóak lennénk kockáztatni. Viszont kitartásunk megsokszorozódhat, rendíthetetlenül oldjuk meg akár a bonyolult és igazán nehéz feladatokat is! Most az sem tántorít el bennünket, ha nem látjuk egyből az eredményeket! Sőt, belső késztetésünk miatt kimondottan ügyelünk az etikusságra, az egyértelműségre és törekedünk a tiszta, átlátható megoldásokra.

A Szaturnusz és Mars kapcsolata fizikai állóképességünket és teljesítményünket is növeli! Így ez egy nagyon jó időszak sportoláshoz, kiváltképpen erőnléti edzésekhez! Otthonunkban is nagyobb energiával láthatunk neki a nehezebb tennivalóknak!

Barkácsoláshoz is kedvező ez a periódus, de szintén felhasználhatjuk ezt a hatást olyan hobbikban, szabadidős tevékenységekben, ahol akár stratégiai gondolkodásra és türelemre van szükség. Most nekiláthatunk a régóta félretett 2000 db-os puzzle-nak vagy izgalmas sakkpartikat játszhatunk!

Tulajdonképpen azt is mondhatnánk, ha együtt működünk a két planéta által nyújtott energiákkal, amit igazán akarunk, most nagy valószínűséggel sikerül megvalósítanunk!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Hold kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz és Hold kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Következő heti asztronaptár Artemisz Asztrológia Debrecen
Heti asztronaptár Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Merkúr pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Az asztrológia segíthet önmagunk megismerésében Artemisz Asztrológia Debrecen

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola