A személyes horoszkóp elemzésének folyamata

Az asztrológiai elemzést és tanácsadást kizárólag személyes jelenléttel vállalok az Artemisz Önismereti Műhelyben Debrecenben.

 1. személyes találkozás, interjú, adategyeztetés
 2. a születési horoszkóp pontosítása, előkészítése
 3. a személyes horoszkóp elemzése, tanácsadás

              (időpontot csak telefonon egyeztetek!)

 • Bármilyen témában keresel, az első mindig a születési horoszkópábrád, a pontos radix elkészítése.
 • Pszichológiai szemléletben alkalmazom az asztrológiai tudásomat, ebből következően a tanácsadás során együttműködésre törekszem, partnerként kezellek, aki képes a számára megfelelő döntéseket meghozni a horoszkóp elemzés segítségével.
 • Ez azt jelenti, hogy az élethelyzeteidet megoldani nem fogom, de  olyan alternatív lehetőségeket tárhatok fel, mely segít az eligazodásban, a jó döntések meghozatalában.
 • Fejlődés-centrikus megközelítést alkalmazok, hiszek abban, hogy a sorsunkkal együttműködhetünk, így nem tudom előre megmondani mi fog Veled történni. Tehát, ha jóslást vársz, akkor nem én vagyok az az ember, akit keresel.
 • Más horoszkópjáról sem fogok beszélni Neked.
 • Írásbeli, online (skype) tanácsadást, elemzés nélküli születési időpont korrekciót nem vállalok.

Az asztrológiai  interjú

 • Célom, hogy kialakuljon köztünk egy személyes kapcsolat
 • Segítem az aktuális kérdéseid meg fogalmazását
 • A korrekcióhoz szükséges életeseményeid dátumát megbeszéljük

A horoszkópod csak pontosítás által válik személyessé. Ez az alapfeltétele annak, hogy a hozzám intézett kérdésekre kielégítő választ, útmutatást tudjak adni az asztrológiai tanácsadáson a horoszkóp elemzésed során.

A horoszkóp elemzés 

 • A tanácsadás valójában egy önismereti beszélgetés, mely önmagad megértését, és az aktuális problémád gyökerének feltárását adja.
 • Segít meglátni, hogyan és mivel járultál hozzá a kialakult élethelyzetedhez, az mire „tanít”. A felismeréseid segítik, hogy új megoldásokat találj.
 • Nem kritizállak, nem jósolok, és nem hozok döntést helyetted!
 • Útmutatásra, alternatívák felvázolására törekszem, hogy továbbléphess.

Mindezt támogató szemléletben, elfogadó és oldott hangulatban az asztrológia és szimbólumok világába ágyazva teszem. A személyes kapcsolat lehetővé teszi, hogy a számodra fontos kérdések mentén haladjunk, visszajelzéseket adj.

Klienseim visszajelzéseiből

Tamás: Jómagam elsősorban egy konkrét problémával, kérdéssel kerestem fel Krisztinát. Ő egy részletes, alapos, több életterületet érintő jellemzés keretében adott erre választ. Megvilágította az erősségeimet, gyengéimet, megmutatta, hogyan látnak az emberek engem kívülről. Segített abban is, hogy melyek a visszatérő problémáim fő okozói, és hogy hogyan, milyen eszközökkel tudok ezeken túljutni. A magamról alkotott képet néhol megerősítette, néhol “kicsit korrigálta”. Azt hiszem, igazából abban segít egy ilyen asztrológiai elemzés, hogy az ember pontosabban lássa magát, azt, hogy mi vár(hat) rá az életben, és milyen “készletei” vannak ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki ezekből. Én ezeket azóta is komolyan szem előtt tartom nap mint nap.

A. Zsuzsa: Szia Kriszti, nagyon örülök, hogy jártam nálad, segítettél tisztábban látni az előttem álló helyzeteket illetően és a döntéseimet is könnyebben meg tudom hozni ezáltal. További sikeres munkát kívánok Neked.

V. Róbert: Krisztina! Köszönöm szépen az üvegtárgyakat: A távcsövet, mellyel a múltba és a jövőbe pillantottunk kicsit. A tükröt, melyből én néztem vissza magamra. A nagyítót, mellyel a körülöttem és bennem lévő különös (?) kapcsolatokat láthattam meg. A szemüveget, melyen keresztül másképp látok.

Éva: Márai azt mondta: Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás. Kriszta segített nekem, hogy elinduljak ezen az úton.

F. Máté: Jó élmény volt ott lenni az elemzésemen. Megítélésem szerint a 3 óra nem elég egy igazi önmegismerésre, Krisztina 5-ször ennyit is tudott volna mondani a képletből. De nagyon jó volt rájönni, hogy nem az életem eseményei hozták magukkal azt a személyiségem, amim most van, hanem már eleve ezek voltak adottak számomra. Számomra elég egyértelmű, hogy az önmegismerést még sokkal magasabb fokon kell tennem, mert csak így lelhetek örömöt, fejlődést. Bennem már tudatosult, hogy csak az olyan tudás megszerzésére érdemes időt fektetni, ami elősegíti, hogy az ember tudatosabb legyen a világra, magára.

S-né Kati: Erővel és nyugalommal tölt el, hogy az asztrológia megmutatja lehetőségeimet, korlátaimat, elmélyíti önismeretemet, tudatosabbá teszi tevékenységemet és viszonyulásomat a környezetemhez. Elfogadóbbá tesz. Örülök, hogy félre tudtam tenni korábbi ellenérzéseimet, s életem részévé téve segít engem!

Csaba: Az asztrológiai elemzés után egy megnyugtató, felszabadító, jó érzés van bennem! Felismerésekkel gyarapodtam, sok dolog megerősítésre talált bennem a múltammal és a jelenemmel kapcsolatban. A Veled való beszélgetés megerősített abban, hogy jó úton járok az érzelmi és lelki megújulásban. Segített az elemzésed a hosszútávú céltervezésemben. Tisztábban látom az előttem álló feladatokat. Köszönöm a biztonság, a bizalom és a harmónia élményét, a kulturált, szép környezetet! Sok sikert kívánok a további munkádhoz!

N. Boglárka: Nagyon nagy várakozással tekintettem a Krisztinával való találkozás elé. Régóta keresem a helyemet a világban, próbálom megérteni saját magamat és a dolgok közötti összefüggéseket. Ebben sokat segített a pszicho-asztrológiai tanácsadás. Krisztina kérdezés nélkül szembesített önmagammal, még olyan tulajdonságokat is feltárt előttem,amelyek létezéséről én magam sem tudtam. Köszönet az útmutatásért és a megismertetett új lehetőségekért.

Gyula: Kedves Krisztina, ezt a versem elküldöm emlékül. Horoszkóp: “Ragyogó tiszta szobácskában ülök. Cipőmről száradó sár pereg. Az asztalon egy papíron előttem bolygópályák és fényszögek; nem tudni, mindez most egy térkép, útmutatás vagy tán tanmenet? De lassan érzem, furcsa lelki terhek kezdenek elhagyni engemet; sok régóta nyögve cipelt, fölös felelősség, más által elkövetett bűn súlya már nem nyomaszt; s mintha már két női szempár őrködne felettem, sugározna támaszt és vigaszt. És ahogy cipőmről a száradó agyag, úgy a lélek sara is lepereg. Nem látom már céltalan botladozásnak Ezt a múló földi életet; hiszen dereng lassan már előttem. Valamiféle felsőbb terv, rendszer, akarat… És alávetni ennek úgy szeretném kétkedés nélkül magamat.”

lldikó: Köszönöm Krisztina a lehetőséget! Sokat tanultam magamról, jobban megértem azóta a körülöttem és a velem történteket. Fel tudok készülni az eddig váratlan nehezebb időszakra. Az elemzést rendszeresen hallgatom és mindig találok benne új tanulnivalót, ezt is külön köszönöm.

Robi: Szia Krisztina! Üdv Mindenkinek! Nem reklámozni akarok, de nekem nagyon bejött ez a teljes körű elemzés. Sok új információt tudtam meg magamról, a természetemről, a gondolkodásomról, a kapcsolataimról és még sorolhatnám. Bár ezek egy részével tisztában voltam, de mégis olyan volt, mint amikor az ember előveszi régi naplóját, s ahogy olvassa, folyamatoson térnek vissza az emlékek, elmosolyodik és egyre jobban érzi magát, miközben azt mormolja magában, hogy: Jé, ez tényleg így van!…mintha elkezdett volna kitisztulni a kép, ami én vagyok. Nagyon hálás vagyok érte Krisztinának (és Annak, aki megadta nekem ezt a lehetőséget). Azt hiszem egy olyan út elején vagyok, ami végigkíséri majd az egész életemet… Köszönöm!

Vivien: Nem olyan rég részt vettem egy önismereti elemzésen, ami régóta nagy vágyam volt. Rengeteget segített az a 3 óra, nagyon sok mindenre felnyitotta a szemem, megértettem dolgokat magammal kapcsolatban, amiért nagyon hálás vagyok Krisztinának! Mindenkinek csak ajánlani tudom, különösen akkor, ha szeretnétek magatokat jobban megismerni, esetleg válaszokat kerestek.

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola