Skorpió aszcendens a horoszkópban

SKORPIÓ
ASZCENDENS

Skorpió aszcendens a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen

Mi is az aszcendens?

Milyen szerepet tölt be az aszcendens a horoszkópban, mi a jelentősége pszicho – asztrológiai értelemben?

Az aszcendens a horoszkópban kiemelkedő szerepet tölt be, a személyes radix ábra (születési horoszkóp) egyik sarkalatos pontjának tekinthető!

Az aszcendens jelentésének megértését megkönnyíti, hogy ha úgy képzeljük el, mint egy MASZKOT, amelyet folyamatosan építünk, formálunk a másokkal való kapcsolódásunk során! Mutatja azt a SZEREPSZEMÉLYISÉGET, amilyennek látnak bennünket a külvilágban! Ez az első találkozási „felületünk” másokkal. Gondolhatunk rá úgy, mint a testünket határoló bőrfelületre.

Szállj alá mélységeidbe, hogy megtaláld belső kincseidet, és az örökös megújulást biztosító erőidet!

Sok titok felfedezhető Számodra, akár itt is!

Skorpió aszcendens esetén ezek a tulajdonságok jellemezhetnek

  • Ő az érzelmi mélységek és szélsőségek embere. Néha önmagát is nehezen viseli el.

  • Vagy szenvedélyesen tesz valamit, vagy sehogy, de befolyásolni nem engedi magát.

  • Amire vágyik, vagy ami érdekli, ott maximálisan jelen van, és önmagát hajtja az általa elképzelt egyre tökéletesebb irányba. Ha kell fanatikus, megszállott módon.

  • Energikus, bátor, önálló egyéniség, akinek mindig megvan az elképzelése arról, hogyan működne jól a világ. Környezetét elképzelései mentén alakítani akarja.

  • Ösztönös pszichológiai érzékkel rendelkezik, intuíciója által megsejti, hogy kiben mi lakozik, ezért sokan tartanak tőle. Ráérez arra, ha valamit titkolni akarnak előle, s azt kideríti, de ő maga nem beszél arról, amiről nem akar.

  • Vonzódik az élet rejtett összefüggései felé, legyen az a kémia, vagy a spirituális összefüggések világa. Az élet és halál, mint nagy kérdések gyakran foglalkoztatják.

  • A szexualitás is központi témája az életének, melynek mélységeit intenzív kapcsolataiban igyekszik megtapasztalni.

  • Általában megtapasztal komoly krízis helyzeteket életútja folyamán, melyen keresztül égve másokat segíthet, gyógyíthat, vezethet.