NEPTUNUSZ ÉS VÉNUSZ KAPCSOLAT

Viszonzatlan érzelmek és a szerelmi csalódások ideje…

Az Ikrek csillagjegyben hátráló Vénusz haladása során 2020. május 21-én egy nehézségeket, bizonytalanságot hozó kapcsolatot (kvadrát fényszöget) létesít a Halak jegyében lévő Neptunusz planétával.

Abban az esetben, amikor a Neptunusz és Vénusz együttműködés ingatag, gátló módon ölt formát, kapcsolatainkban nehézségekkel szembesülhetünk, és nagy csalódások érhetnek bennünket.

Neptunusz és Vénusz kapcsolat Artemisz Asztrológia Debrecen

A Vénusz az asztrológiában nők esetében sok minden más mellett arra is rámutat, hogy a nő miként értékeli magát, hogyan tekint saját nőiességére és ezt a külvilágban hogyan fejezi ki. Így abban az esetben, ha ez a két bolygó harmonikusnak nem nevezhető módon kapcsolódik egymással, sokakban megfogalmazódhat a “vajon milyen nő is vagyok valójában és mi az, amire igazán vágyom” kérdése. Ilyenkor nagy segítséget jelenthet, ha tudatosan foglalkozunk ezzel a témával. Olvashatunk nőkről és a nőiességről szóló könyveket, előadásokat hallgathatunk, tréningekre jelentkezhetünk. Az Ikrek Vénusz támogatni fogja törekvéseinket, sőt, akár a régi istennőkön keresztül is kapcsolódhatunk magunkhoz!

Férfiak esetében a Vénusz a vágyott és számukra ideális, csábító nő képét szemlélteti. Így velük előfordulhat, hogy sokkal elfogultabban és illúziókkal telve tekinthetnek egy kiszemelt hölgyre, akiben aztán csalódhatnak. A látszat most még inkább csalhat…

Amikor a Neptunusz és Vénusz között ez az instabilitást okozó kapcsolat jön létre, nagy az esély a szerelmi csalódásokra! Rájöhetünk, hogy partnerünk, társunk nem is olyan, mint amilyennek azt képzeltük. Kiábrándulásunkat azonban az is okozhatja, hogy mi magunk irreális elvárásokat támasztottunk párunk felé, aki nem tudott, vagy nem is akart ezeknek megfelelni!

Neptunusz és Vénusz kapcsolat Artemisz Asztrológia Debrecen

Mivel most fölöttébb nehéz különbséget tenni a fantázia és a valóság között, az elköteleződés is rejt magában veszélyeket!  A mostani Neptunusz és Vénusz kapcsolat idején, a szerelmi viszonyokon ülő, sűrű rózsaszín ködfátyol elillanása után rádöbbenhetünk, nem jártunk túl jól…

Idealisztikus, meseszerű fantáziavilágunk és elképzeléseink következtében könnyedén egy szerelmi háromszögben találhatjuk magunkat, vagy táplálhatunk viszonzatlan, plátói szerelmet valaki iránt.

Nem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb periódus arra, hogy társkeresőre regisztráljunk!

A Neptunuszi fényszögek esetében nagyon nehéz lehet a tudatosság, de Te, aki eljutottál ide és sorainkat olvasod, már előnyben vagy! Jobban ráláthatsz és felismerheted ezeket a szituációkat életedben!

Kíváncsi vagy rá, mi a nem tisztázott kapcsolatok, plátói szerelmek mozgatórugója?

TANULJ ASZTROLÓGIÁT!

A Neptunusz és Vénusz bizonytalan kapcsolata idején akár azzal is szembesülhetünk, hogy színházi előadások, bemutatók, kiállítások maradhatnak el! De találkozhatunk önjelölt, meg nem értett szerepben tetszelgő művészekkel is, akik nem képesek tudomásul venni, miért nincs érdeklődés és elismerés irányukba.

A társulásokban, akár üzleti kapcsolatokban is óvatosan kell kezelni a döntéshozatalt, az ebben az időszakban létrehozott megállapodások, kompromisszumok nem biztos, hogy valóban minket szolgálnak!

Pénzügyi téren körültekintően járjunk el a nagy sikerekkel, bőséggel kecsegtető ajánlatok esetében, hiszen a bukás veszélye óriási!

Óvatosan bánjunk a vásárlással, vigyázzunk a pénztárcánkra! Nagyon jól gondoljuk át, mire költünk és valóban szükségünk van –e arra a bizonyos holmira.

Neptunusz és Vénusz kapcsolat Artemisz Asztrológia Debrecen

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola