Divat horoszkóp a Mérleg csillagjegy szülötteinek

 • A Mérleg szülöttjének mindenki másnál nagyobb szüksége van az emberekre, kapcsolatok nélkül el sem tudja képzelni a mindennapjait.
 • Elsődleges célja egy bizalommal telt, szeretetteljes, komoly párkapcsolat, mely teljessé teszi életét.
 • Szüksége van az érintésre, figyelemre, melyet, ha tartósan nélkülöznie kell, könnyen depresszióssá válik.
 • A kapcsolatépítéshez gazdag eszköztárral rendelkezik. Könnyed hangvétellel oda tud fordulni szinte bárkihez, udvarias modorú, megnyerő és alapvetően alkalmazkodó természetű.
 • Szűk és tágabb környezetében egyaránt a harmónia kialakítására törekszik. Ha teheti, elkerüli a konfliktusokat.
 • Érzékenyen reagál arra, hogy a külvilág őt milyennek látja, ítéli meg.
Divat horoszkóp Mérleg csillagjegyűeknek Artemisz Asztrológia Debrecen
Divat horoszkóp Mérleg csillagjegyűeknek Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Fontos számára a formai harmónia, igyekszik mindenkiben jó benyomást kelteni, kívül-belül “szép” és tetszetős akar lenni. Ezért sok időt fordít a mindennapokban a megjelenésre, ápoltságra, öltözködésre. Mondhatjuk azt is, hogy a divatot a “Mérlegek” találták ki.
 • Általában jó alanya a mai fogyasztói társadalomnak. Igyekszik a legújabb trendekkel lépést tartani, a megjelenésére mindig áldoz.
 • Szereti a finom és minőségi dolgokat, ruhatárát gyakran és szívesen bővíti.
 • Elkerüli a használt ruha üzleteket, a bóvlit. Biztosan követi a Stílus-blogokat, vagy stílus tanácsadással kapcsolatos műsorokat néz. De vigyázzon, mert feltűnési és tetszési vágya akár túlköltekezővé, “divatbolonddá, boltkórossá” is teheti.

Képviselője a légies, könnyed, világos színeket szívesen viseli. Előszeretettel hord fehéret, vonzódik a kék különböző árnyalataihoz.

Kimondottan kedveli a szürkéskéket, de gyakorlatilag bármilyen színt felvesz (leginkább pasztell árnyalatban), mely összhangban, harmóniában van aktuális hangulatával, s az eseménnyel.

A túl erős és domináló színeket, a kihívó modelleket elkerüli.

Kíváncsi vagy, hogyan tudsz öltözködésedben is összhangban lenni saját kozmikus energiáiddal?

TANULJ ASZTROLÓGIÁT!

Divat horoszkóp Mérleg csillagjegyűeknek Artemisz Asztrológia Debrecen

A Mérleg asztrológiai jel a levegő jegyek családjába tartozik

 • Mivel rengeteg ruhája van, egy tükörajtós óriási gardróbbal szinte boldoggá lehet tenni! Reggelenként több időre van szüksége, míg elkészül, néha több ruhakombinációt is felpróbál, mielőtt döntene.
 • Férfiként és nőként egyaránt ápolt, illatos, ruházata mellett figyel a cipőjére, keze, körme és frizurája rendezettségére. Társa véleménye a kinézetéről különösen fontos számára.
 • Jó stílusérzékkel kombinálja a különböző ruhadarabokat, színeket, és komoly hangsúlyt fektet a szükséges kiegészítők beszerzésére is.

A ruhákban inkább az egyszínűek, esetleg a finoman csíkozottak tetszenek neki, anyagokban a puha, finom esésű, lágy szöveteket választja. Ügyel a finom átmenetekre, nagy kontrasztok nincsenek öltözetén.

Ha tehetősebb, szívesen vásárol szatén vagy selyem alapanyagból készült termékeket is. Az elegáns stílust kedveli, amit egy-egy kiegészítővel tesz egyedivé, különlegessé, tetszetőssé. Fejlett szépérzékkel, jó stílussal, remek ízléssel ösztönösen tudja mi áll jól neki (és másoknak).

A Mérleg csillagjegy szülötte általában fiatalos, harmonikus alkatú. Férfiként sharmos, megnyerő, nőként kedves, bájos. Összhatásban esztétikus megjelenésű, könnyű, kecses mozgású. Barátságos, okos, de nem kihívó tekintetét vonzónak találjuk.

 • A Mérleg nő klasszikus szépség, szívesen részt venne olyan eseményen, ahol legalább egyszer magára ölthetne olyan nagyestélyit, amilyet Sissy királynő is viselt karcsúra fűzött derékkal. Természetesen a hozzá illő ékszerekkel, csipke kesztyűvel és napernyővel, mely finom, érzékeny bőrét óvja.
 • De nem lenne idegen számára egy elegáns kalap sem, amit madártoll díszít. És további természetes “kiegészítőként” egy igazi gentleman, mondjuk frakkban.
Divat horoszkóp Mérleg csillagjegyűeknek Artemisz Asztrológia Debrecen
Divat horoszkóp Mérleg csillagjegyűeknek Artemisz Asztrológia Debrecen

De térjünk vissza a mába!

 • A Mérleg nő ma is nőies ruhadarabokat hord elegáns tartással. A mindennapokban inkább szoknyát blúzzal, puha boleróval, vagy kardigánnal. Tökéletes külsővel jelenik meg mindenütt, mégis minden tükörben ellenőrzi azt. Barátnői is szívesen utánozzák, kérnek tanácsot tőle.
 • Ápoltságához tartozik a mindennapos smink, a divatékszerek viselése. Kedveli a fehér korallból, a rózsakvarcból vagy jádéból készült egyedi darabokat is. Kiegészítők is mindig összhangban vannak rajta.

Farmert, sportos ruhadarabot ritkán hord, ha szükséges, akkor olyat választ, amelyik kimondottan nőies szabású, mintájú. Megjelenéséhez tartozik a ruhájához illő magas sarkú cipő, a napszemüveg, melyet gyakran rakoncátlan hajfürtjeinek a rögzítésére használ (fejére feltolva).

Jellemzően kedveli a kisebb táskákat, melyekből különböző méretű és színű gyűjteménnyel rendelkezik. Csakúgy, mint a csábításhoz elengedhetetlen fehérneműkből!

Imádja, ha társasági rendezvényen jelenhet meg, szereti begyűjteni az elismerő tekinteteket “Odanézz modell-jét” viselve. Ha megteheti, egyedi tervezésű lengő ruhakölteményt választ feltűnő fülbevalóval, elegáns kendővel, boleróval, vagy akár tollboával kiegészítve.

A Mérleg férfi is ügyel a megjelenésére

 • Megnyerő, sharmos és mindig ápolt. Mint társasági ember, ruhatárában több alkalmi, elegáns ruhát tartogat.
 • A mindennapokban szereti a kényelmes darabokat, a kord vagy selyem nadrágot puha inggel, pulcsival, melyet leginkább belebújós cipővel és hanyag eleganciával visel.
 • Nyáron fehér vászonöltönyben dobogtathatja meg a női szíveket.
 • A napszemüveg szinte elengedhetetlen kelléke az elegáns óra mellett a hétköznapi viseletének is.
 • Alkalmi rendezvényeken, ha megteheti, kényelmes selyemöltöny – csokornyakkendő kombinációban hódít, melyről leolvasható, hogy “elegáns körbe tartozom”.

A Mérleg csillagjegy képviselői

Vonzó női képviselői közé tartozik többek között: Görög Zita, Erős Antónia, Szekeres Adrienn, Romy Schneider, Catherine Denevue, Brigitte Bardot, Chaterina Zeta-Jones, Kate Winslet.

Gazdagon válogathatunk a megnyerő mosolyú férfiak közül is: Kepes András, Michael Douglas, Matt Damon, Christopher Reeve, Sting.

Divat horoszkóp Mérleg csillagjegyűeknek Artemisz Asztrológia Debrecen

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola