Divat horoszkóp a Kos csillagjegy szülötteinek

Divat horoszkóp Kos csillagjegyűeknek Artemisz Asztrológia Debrecen
 • Asztrológiailag a Kos csillagkép a kezdet jele, így ez a legaktívabb jegy!
 • Akinek a horoszkópjában a Kos jelleg dominál, magában hordozza a mindenfajta kezdethez szükséges dinamizmust, nyitottságot és vágyakozást az új dolgokra.
 • Keresi a kihívásokat, feszül benne a tetterő, a bizonyítási és kalandvágy.
 • Általában vezető, kezdeményező, irányító személy, aki mindenhol elsőségre, egyediségre törekszik.
 • A rutint nehezen tűri, hamar beleun az ismétlődő, ismerős helyzetekbe.
 • Alapvető igénye a mozgékonyság és a változatosság, aminek öltözködését is alárendeli.

Kizárólag olyan ruhákat hord, ami neki tetszik, s amiben biztosított a kényelmes mozgása.

Kevéssé nyitott mások tanácsára, független lelkialkatúként nem foglalkozik azzal, hogy megfeleljen a “trendnek”.

 • Ritkán keres fel stylistot, néha magától is merész divat kiegészítőket választ. A Kos csillagjegy képviselője általában jó testfelépítésű, rugalmas, sportos, mozgalmas életvitelt folytat. Ezért kiemelten fontos számára, hogy mindenkori ruházata a mozgásban ne akadályozza.
 • A Kos jelét a tűz elemi minősége hatja át, ezért szín választásában előnyben részesíti a tűz sokszínű árnyalatát, és általában a domináns színeket. Jól áll neki a sárga, a narancs és a vörös minden árnyalata.
Divat horoszkóp Kos csillagjegyűeknek Artemisz Asztrológia Debrecen

Ezeket esetenként fehérrel vagy feketével kombinálja, hogy még jobban kiemelődjön az általa aktuálisan kiválasztott szín. Erős öntudatát összeegyeztethetetlennek tartja a halvány és pasztell színekkel, a virágos és fodros ruhákkal.

Általánosságban elmondható róla, hogy stílusában is megjelenik impulzivitása. Aktuális hangulata alapján öltözködik, nagyon ritka, ha előre eltervezi, hogy mit vesz fel másnap. Ruhavásárlása is ilyen. Előfordul az is, hogy aktuálisan megtetszik neki valami, ami azután használat nélkül pihen a szekrényben.

A sportáruházakat szívesebben látogatja, mint az alkalmi ruhákat kínáló üzleteket. Ha éppen csábító hangulatban van, szívesen vásárol magának (és párjának) dögös fehérneműt, akár párduc mintával.

Kíváncsi vagy, hogyan tudsz öltözködésedben is összhangban lenni saját kozmikus energiáiddal?

TANULJ ASZTROLÓGIÁT!

Nőként “amazon lelkületű”,

kevésbé foglalkozik a külvilág elvárásaival

 • Kicsit “fiús” stílusú, vagány nő, aki sokáig megőrzi fiatalságát. Ennek megfelelően előnyben részesíti a nadrágokat, a helyzetnek megfelelő hosszúságban. De jól áll neki a military-stílus is.
 • “Rosszul van” a nagyon nőies, fodros, romantikus ruháktól, már kislányként sem hajlandó felvenni! Az egyszerűen felvehető és gyorsan cserélhető ruhatár híve.
Divat horoszkóp Kos csillagjegyűeknek Artemisz Asztrológia Debrecen

Üzletasszonyként gyakori, hogy nadrágkosztümben jelenik meg, s hogy hatásosabb legyen a belépője, akár nyakkendőt is köthet. A kényelmes nadrágok mellett a jól kombinálható színes ingek sokaságát találjuk a gardróbjában mellényekkel, kabátkákkal kiegészítve.

Munkahelyen általában a kényelmes nadrág mellett a könnyű, praktikus, egyszínű felsőket hordja, ha a munkavégzés megkívánja, egyenruhába bújik. Otthon kimondottan sportos ruhákban éli tevékeny napjait.

A mindennapokban leginkább farmert visel, kényelmes felsőkkel, vagy nőiesebbre véve a “figurát” legginget, hosszított, kellemesen testhezálló felsőkkel. Szereti kiemelni testének karcsú vonalát, melyhez jó kiegészítők a különféle övek.

A természetesség híve,

emiatt ritkán sminkeli magát

 • Körmeit ellenben akár vörös “karmokká” is növesztheti. Ha teheti, kerüli a nagyon magas sarkú cipőket, hiszen általában ruganyos, gyors mozgású. Friss, dinamikus lelkialkatához a citrusos illatú parfümök állnak közel.
 • Ékszert keveset visel, ha mégis, akkor azokat az egyedi darabokat kedveli, melyek leginkább a piros-vörös árnyalataiban készültek. Esetleg csúcsban végződnek, lándzsát formálnak. Ha tehetősebb, nem veti meg a rubintból készült különlegességeket sem.
Divat horoszkóp Kos csillagjegyűeknek Artemisz Asztrológia Debrecen

Nőként csábító és szexi, ha a helyzet, és leginkább Ő úgy kívánja. Alkalmi rendezvényeken fontos számára a megjelenés, az egyediség, a csodálat kivívása, a figyelemfelhívás. Szívesen rivalizál nőtársaival.

Testhez simuló hosszú ruhában magára vonja az elismerő tekinteteket. Akár merész vonalvezetésű, vagány, elől vagy hátul mélyen dekoltált ruhákat is felvesz magára, természetesen hozzá illő tűsarkúval.

Ejtsünk szót a Kos férfiakról is!

 • Ők is kimondottan a kényelmes, sportos ruhatár hívei.
 • Sportzakók, pólók, pólóingek sorakozhatnak szekrényükben. Nyáron szívesen hordanak izompólót is, mely kiemeli férfias alkatukat.
 • De remekül néznek ki elegáns, alkalmi öltözékben is, melyet nagyon sharmosan viselnek.
 • Vonzódnak a katonai, fegyveres munkákhoz, és általában nagyon jól áll neki az egyenruha.

A Kos csillagjegy dinamikus arcának képviselői

Nőként Zimány Linda, Viktoria Beckham, Mariah Carey, Keira Knightley és Emma Watson.

Férfiként Jean-Paul Belmondo, Alec Baldwin, Russel Crowe, Bochkor Gábor öltözködési szokásait vehetjük szemügyre.

Divat horoszkóp Kos csillagjegyűeknek Artemisz Asztrológia Debrecen

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola