ASZTROLÓGUS KERESŐ

Figyelmedbe ajánljuk azon végzett asztrológus tanácsadó hallgatóinkat, akik vállalnak horoszkóp elemzést. Tanulmányaikat minimum 5 éven folytatták Artemisz Asztrológia Iskolánkban.

Szemléletükben a pszichológiai megközelítést alkalmazzák. Asztrológusként segítenek abban, hogy megértsd mindazt, ami kívül és belül történik Veled, hogy általa tudatosabban vezesd életedet…

Kiss Judit (Gyula)

Hiszek abban, hogy minden mindennel összefügg, egy kis változás is hat a nagy egészre, vagyis ha mi változtatunk, változik a minket körülvevő világ, hozzánk igazodik a környezetünk, az élethelyzeteink is. 2015 óta foglalkozom asztrológiával és nagy hatást gyakorolt rám. Azt tapasztalom, hogy minél inkább a saját utunkat járjuk, együttműködünk önmagunkkal, annál örömtelibbé és elégedettebbé válunk, egyre teljesebb életet élhetünk egy harmonikusabb világban, amit magunknak alakítottunk.

Szakács Beáta (Debrecen)

Asztrológus, haptoterapeuta és hennaművész vagyok. A pszicho-asztrológiában érzem magam a legotthonosabban, amely leginkább az önismerettel foglalkozik. Munkám egy része magányos pillanatok, amikor pontosítom a képletet, és elmélyülök benne, a másik része minimum két óra beszélgetés veled. Nem tudom egy órába belesűríteni mindazt, amit látok a képletben, kérlek, csak akkor vágj bele, ha készen állsz befelé figyelni, ha hajlandó vagy magadba fektetni és visszavenni a hatalmat az életed felett, megérkezni a Most-ba.

Tel: 06 20/ 940 – 1557

Váczi Alexa (Debrecen)

Pszichológus vagyok. Tanácsadói munkám során azt tapasztaltam, hogy mindannyiunkban vannak fel nem fedezett erőforrások, melyek megfelelő körülmények között felszínre hozhatók és melyek segítenek minket a fejlődésben és a növekedésben. Az asztrológia számomra egy olyan eszköz, melynek segítségével ezek az erőforrások tudatosíthatók. A konzultációk során arra törekszem, hogy az asztrológia szimbólumain keresztül segítsek megérteni a problémákat, a keletkezésük okait, a hozzájuk kapcsolódó érzelmeket, gondolatokat valamint a lehetséges megoldásokat.

Tel: 06 30/ 865 – 0265

Balogh Szilvia (Gyula)

Pszicho-asztrológiai tanácsadó, óvodapedagógus. Hobbim a selyemmandala festés. Szeretek kutakodni a Lélek mélységeiben. A dolgok miértjének gyökerét keresem, ami a megértésben, feldolgozásban, továbblépésben segít. Lehetőségeket, irányt tudok mutatni, egyenlőre írásban, ha bizalmat szavazol nekem.

Tel: 06 70/ 622 – 4416

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola