Egy családi krízissel fűszerezett este

Egy családi krízissel fűszerezett este Artemisz Asztrológia Debrecen
Az Augusztus Oklahomában című filmet egy kedves Hallgatónk ajánlotta a többiek figyelmébe!

Mivel épp egy kellemes nyáresti maratoni vasalásra készültem, gondoltam, nosza, itt a lehetőség, hogy egy kicsit feldobjam a házimunkával töltött időt. Rájöttem, már láttam a filmet, de ismét magával ragadott az egyébként komoly családi történetet bemutató film, Meryl Streep és Julia Roberts hiteles alakításával.

Ahogy haladt előre a családi sztori (aminek nem lövöm le a lényegét, hátha kedved támadna megnézni), egyre többször azon kaptam magam, hogy beazonosítom a pszichológiai játszmákat, rejtett dinamikákat, és az asztrológiai jegykaraktereket. S ismét rácsodálkoztam, mennyire lényemé vált a pszichológiai szemlélet és asztrológia tudás, mintha több dimenzióban látnám az életet, az embereket és kapcsolatokat…

S nem tagadom, ez elégedettséggel töltött el! Leginkább azért, mert ezzel a tudásommal hatékonyan tudom segíteni, eredményesen tudom megtámogatni, azt, aki hozzám fordul!

De a legjobban mégis arra vagyok büszke, hogy tudásom átadásával milyen sok hallgatónknak sikerült a szemléletmódját, önmagához való hozzáállását, s ezzel életminőségét megváltoztatni. Azzal, hogy bevezettem őket abba a „többdimenziós” látásmódba, amit az asztrológia csodálatos világa adhat!

Ez az életem anyagiakban ki nem fejezhető elismerése!

És igen, a filmből indultam ki, melyben sok-sok emberi konfliktusra, s annak következményeire láthatunk rá… Nagyon tisztán tetten érhető az a transzgenerációs mintázat, amely elsődlegesen a víz jegyű működésmódhoz kapcsolható az asztrológiában! Erős Rák típusú játszma szövi át a filmet, melyet például a Rák Holddal rendelkezőknél gyakran tapasztalhatunk!

Ha szeretnél többet tudni erről a mintáról, itt találsz róla egy egész kis csinos leírást!