VÉNUSZ ÉS HOLD EGYÜTTÁLLÁS

Az önismereti szemléletű asztrológiában ösztönös érzelmi, lelki folyamataink lenyomatát a Hold szimbolizálja.  Vágyainkat, igényeinket, másokhoz – elsősorban párunkhoz, barátainkhoz – való kapcsolódásunkat és csábító készségünket pedig a Vénusz tükrözi.

Vajon milyen hatásokat várhatunk abban az esetben, ha ez a két, alapvetően nőies energiákat megtestesítő planéta “találkozik” az égbolton? 2020. július 17-én ugyanis az Ikrek jegyében járó Hold haladása során megérkezik a szintén az Ikrek jegyében lévő Vénusz mellé.

Általánosságban elmondható, hogy amikor a Vénusz és Hold együttállással kapcsolódik egymáshoz, fokozza érzelmeinket, vágyainkat. S ez most a kommunikatív és kapcsolatteremtő Ikrek jelében jön létre. Megtámogatja, hogy ne csak átéld, hanem el is tudd mondani mit érzel, mire vágysz! Jó nap a mai arra, hogy kibeszéld és átbeszéld azokat a dolgaidat, amiben szeretnél nyugvópontra jutni! Vagy egyszerűen csak fejezd ki és mondd el az érzéseidet azoknak, akik fontosak számodra.

Vénusz és Hold együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen

A levegő elemi minőséget képviselő Ikrek jegyháttér tehát átszínezi a két planéta hatását, így az érzelmek megélését összefűzi a kapcsolatok és kimozdulás igényével !

Sokkal inkább vágyhatsz most intellektuális kapcsolódásokra, könnyed témákról való beszélgetésekre, laza programokra. De érezhetsz késztetést tanuláshoz és rövidebb kiruccanáshoz is!

A Vénusz és Hold együttállása remek alkalmat teremt, hogy baráti, vagy családi programokat, összejöveteleket szervezz, most különösen jól érezheted magadat ezeken!

“Áldozhatsz” a művészetek oltárán is! Ha lehetőséged engedi, látogathatsz kiállításokat, beülhetsz egy moziba, hallgathatsz zenét, de akár Te Magad is alkothatsz!

Vénusz és Hold együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen

Ez a nap nagyszerű az aktív kikapcsolódáshoz!  Engedj a  vágyaidnak! Ha teheted, halaszd el a megterhelő, nehezebb feladatokat és csinálj inkább olyan dolgokat, amelyekben igazán kedvedet leled!

Tanulj, szórakozz és fejlődj egyszerre!

Jó alkalom lehet ez arra, hogy ajándékot vásárolj és meglepj valakit. Akár saját magadat is! Kedvet érezhetsz, hogy ruhatáradat felfrissítsd, de szívesen költekezhetsz drogériákban vagy könyvesboltokban is!

Légy azonban tudatos és körültekintő, ügyelj arra, hogy nehogy túlköltekezd magad, hiszen most nehéz a csábító ajánlatoknak és vágyaknak ellenállni….

Vénusz és Hold együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz és Hold együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen

A Vénusz és Hold együttállás ideje ideális környezeted, otthonod díszítésére, szépítésére, például tavaszi színvilágot idéző dekorációkkal feldobhatod lakásodat, vagy ültethetsz virágokat!

Kihasználhatod ezt a hatást arra is, hogy szórakozás gyanánt, felfedezd, kutasd saját nőies energiáid! Például kitölthetsz egy játékos önismereti tesztet, vagy foglalkozhatsz a “szeretetnyelv” témájával is!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola