URÁNUSZ ÉS MARS EGYÜTTÁLLÁSA

2021. január 06-án a Mars közel fél éves, a Kos jegyben való haladását követően jegyet váltott. A Bika jegyében “lelassít”, tüzes energiái “földelődnek”. Ebben az időszakban sokkal inkább jellemző lehetnek ránk a megfontoltabb cselekedetek, kitartóbbak lehetünk céljaink követésében, viszont tartózkodhatunk a változásokkal, újításokkal szemben…

Most mégsem a nyugodtságot érzékeljük…sokkal inkább az akarat fizikailag is megnyilvánuló jelzéseit érezzük, befeszülünk, lázadni akarunk. Ezt látjuk a híradásokban is, elég ha csak az USA-ban zajló folyamatokra gondolunk.

2021. január 20-án a Mars, személyes akaratunk és önérvényesítésünk jelölője megérkezik a szintén a Bika jegyben lévő Uránusz mellé, de hatásukat 2021. január 08. és február 02. között végig érezhetjük.

Az Uránusz és Mars együttállása idején a Mars mintha “áramütést” kapna az Uránusztól, aktiválva az egyébként nyugodtabb, lassabb Bika Mars minőséget. Hiszen az Uránuszhoz elsősorban a forradalmi változásokat, a hirtelen, váratlan fordulatokat, a reformokat, a szabadságot, az önállóságot, de a különcséget és anarchista lázadásokat társítjuk.

Ez az önmagában is “robbanásveszélyes viszony”, az Uránusz és Mars együttállása a Bika csillagjegyben feszült fényszöggel – kvadráttal – kapcsolódik a Vízöntő jegyében lévő Szaturnusz és Jupiter együttállással. Mindkét hatás önmagában is erőteljes változásokra késztet! Most egymásnak feszülve még inkább kiélezik egyéni és társadalmi szinteken is a korlátozáshoz (legyen az bármilyen) kapcsolódó ellenállást, felszínre hozva komoly társadalmi elégedetlenséget, melyeket csak kikerülhetetlen reformokkal lehet megoldani…

Ha érdeklődő vagy és még többre vágysz…!

A Szaturnusz és Jupiter együttállásáról mintegy 2,5 órás anyagot készítettem videó formájában, amelyet megtalálsz webshopunkban:

Mitől “rendkívüli” ez a hatás, milyen globális üzenete van, kiket szólít meg különösen, részletesen az érintett életterületekről…

Uránusz és Mars együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen

Az Uránusz és Mars együttállása idején azt veheted észre, hogy tettrekészebb vagy, cselekedni akarsz. A Kos Mars időszakában kitalált “új utakon” akarsz járni, valós lépéseket akarsz tenni, ha lehet, azonnal… Igen, aktivitásoddal megnövekedik a türelmetlenséged is…

Saját akaratodhoz rendíthetetlenül ragaszkodhatsz, bizonyos esetekben makacsság és csökönyösség is jellemezhet. Hangulatod is ingerlékenyebb, feszültebb lehet, mint általában…

Örült ötletek és vágyak hajtanak, vagy egyszerűen csak eleged van, és szeretnél elmenekülni…

Így felmerülhet benned a munkahely váltás vagy költözés lehetősége, de nyitott lehetsz egy új partnerkapcsolat irányába is!

Még magadon is meglepődhetsz, hogy most inkább cselekedsz spontán, mint átgondolt, megfontolt módon. Akár felrúghatsz olyan szabályokat is, amelyek szerint eddig éltél, vagy amelyeket ezidáig célszerűnek tekintettél.

Uránusz és Mars együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen

A tudatosságra most is szeretnénk felhívni a figyelmedet, hiszen hirtelenségednek váratlan következményei is lehetnek… Egyébként is nehezen veheted ebben a helyzetben a korlátozásokat, vagy ha más akarja megmondani, mit tegyél. Az Uránusz és Mars együttállása “kitörésre” buzdíthat, így nem árt az óvatosság!

Ha belekerülsz egy ilyen helyzetbe, ha észreveszed magadon ezt a vibráló energiát, ha “eleged van” valamiből, ne most dönts! A két planéta együttállása idején kerüld a kockázatvállalást! Fogadd el ezt az érzést és keress feszültséged levezetésre más módot!

Szeretnél többet tudni személyiséged működéséről?

TANULJ ASZTROLÓGIÁT!

Felnőttképző nyilvántartási számunk: B/2020/003184

A Bika jegyháttérnek köszönhetően most könnyű belső frusztráltságodat “enyhíteni” az életélvezetek segítségével! A mértéktelen evés – ivás, vásárlás és felelőtlen szex helyett mindig szívesen ajánljuk az aktív testmozgást az energiák levezetésére!

Fontos, hogy most olyan sportot válassz, ami intenzív munkát igényel! Jóga helyett most válassz dinamikus mozgásformákat. Emelj súlyokat, végezz HIT edzést, de az is áldásos lehet, ha a friss levegőn hosszabb távot futsz, biciklizel!

Uránusz és Mars együttállás Artemisz Asztrológia Debrecen

Természetesen ahogy minden nehezebb asztrológiai állás, úgy az Uránusz és Mars együttállása is hordozza magában a “fejlődés” lehetőségét. Ebben a periódusban kipróbálhatsz egy olyan tevékenységet, legyen az hobbi, sport, amely felvillanyoz, energiával tölt fel.

A nyitottságod és bátorságod megerősödésével szívesen vágsz bele az eddig ismeretlenbe, s ezzel akár új képességeket, készségeket is felfedezhetsz magadban! Sőt, az is lehet, hogy feltámad az igényed saját magad mélyebb megismerése iránt, s ehhez keresel, s találsz új, forradalmi eszközöket! Az Uránusz és Mars együttállása idején belevetheted Magad az önismereti szemléletű asztrológiába is!

A két planéta kapcsolódása fokozhatja az intuíciót, serkenti a kreatív, művészi energiákat! Azok, akik a szépségipar valamelyik területén dolgoznak, kihasználhatják a fejlődéshez ezt a hatást! De akár most Te is vágathatsz egy új frizurát, lecserélheted a ruhatáradat, kipróbálhatsz végre egy olyan új stílust, amihez eddig nem volt merszed!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola