URÁNUSZ ÉS HOLD NEGATÍV KAPCSOLATBAN

Megmagyarázhatatlan nyugtalanság és az új felismerések ideje

Az Oroszlán csillagjegyben haladó Hold 2019. december 15-én a Bika csillagjegyben lévő Uránusszal egy feszültségeket okozó kapcsolatot hoz létre. De ez a hatás szerencsére csak pár napot vesz igénybe. Amikor az Uránusz és Hold negatív kapcsolatban vannak egymással – jelen helyzetben kvadrát fényszögben -, érzelmeink irracionálissá válhatnak és erős nyugtalanság lehet úrrá rajtunk. Impulzivitásunk miatt reakcióink kiszámíthatatlanok lehetnek, így életünkbe konfliktusok gyűrűzhetnek be.

Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Ez a periódus érzelmileg nehéz, sok idegességet és zaklatottságot hozhat. Azt érezhetjük, hogy a külvilágból érkező változásokkal szemben védtelenek vagyunk, s lelki békénk, stabilitásunk fenyegetve van. Abban az esetben, ha saját függetlenségünk szükségességét az elmúlt időszakban elnyomtuk magunkban és sokáig háttérbe szorítottuk, akkor pont ez lesz mostani feszültségünk forrása! Az elfojtott érzelmek és igények váratlanul felszínre bukkanhatnak… Felfokozottságunk azt is eredményezheti, hogy meggondolatlanul létesítünk kapcsolatokat, válogatás nélkül létesítünk viszonyokat, vagy csapódhatunk társaságokhoz.

Belső nyugtalanságunk következtében radikális változásokat és lépéseket is fontolgathatunk! Sőt, teljesen megszabadulhatunk egy régóta nyomasztó és bennünket korlátozó helyzettől! Függetlenségi igényünk óriásivá válik!

Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Most nagy az érzelmi sérülésünk veszélye! Egy hirtelen, önkéntelen elszólás következtében mélyen megbánthatjuk a környezetünkben élőket, vagy minket érinthet rosszul egy elejtett mondat…

Az Uránusz és Hold negatív kapcsolata elhozhatja az érzelmi elhidegülés és az egymástól való elidegenedés időszakát! Ez nemcsak párkapcsolatunkban, de az egész családi körben is megtörténhet, különösen az anyával való kapcsolat lehet érintett! Serdülő gyermekeink most provokatívabban viselkedhetnek velünk.

Kíváncsi vagy nyugtalanságod

valódi okaira?

Bizonytalanságunk miatt érzelmileg tévesen reagálhatunk a másokkal való kapcsolódásunk során. Így fennállhat az a lehetőség, hogy a későbbiek során nagyot csalódunk…

Ebben a periódusban dönthetünk a költözés mellett is, azonban nem biztos, hogy ehhez támogatást kapunk családunk részéről. Hirtelen faképnél hagyhatjuk a nemrég életünkben még fontos szerepet betöltő személyeket, de az is megtörténhet, hogy minket hagynak el…

Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen

Az Uránusz és Hold negatív kapcsolódása lelkileg nem könnyű időszakot ígér, viszont ha sikerül szembe nézni a kihívásokkal, érzelmi függetlenségünk tekintetében fejlődést érhetünk el! Új kapcsolódásaink pedig új tapasztalatokkal gazdagíthatnak bennünket! Bár feszültek lehetünk, adjunk magunknak időt arra, hogy átgondoljuk a helyzetünket! Pár nap és biztosan másként látjuk már a dolgokat!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Neptunusz és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Péntek 13! Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Jupiter pozitív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars és Hold feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz és Vénusz kapcsolat Artemisz Asztrológia Debrecen
Adventi gondolataink Artemisz Asztrológia Debrecen
Heti asztronaptár Artemisz Asztrológia Debrecen
Következő heti asztronaptár Artemisz Asztrológia Debrecen
Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola