info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Vénusz az Oroszlán csillagjegyben

Vénusz az Oroszlán csillagjegyben
A Vénusz az Oroszlán csillagjegy előterében serkenti a kreatív alkotást, az örömmel végzett tevékenységeket, és fokozza a szerelem, szexualitás iránti vágyat is...
Teremtő periódus ez… Kérdés, mit akarunk teremteni? Kapcsolatot, gyermeket, vállalkozást, vagy csak a mindennapok során a tűzhely mellett alkotunk szabadon?
- Jó periódus ez a szabadidős, embereket összehozó társadalmi eseményeknek, ahol reprezentálni lehet, és új kapcsolatokat kötni.

- Egy kis játékos flörtölés is belefér ezekbe a találkozásokba, de vigyázzunk, ne vigyük túlzásba az életélvezeteket!

- Látogassunk kiállításokat, vegyünk részt minél több kulturális eseményen, programon, színházi előadáson, koncerten!

- A külsőségekre ilyenkor több figyelmet fordítunk, legyen az az otthonunk, vagy akár a megjelenésünk.

- A felerősödő hiúság és elismerésvágy sokakat akár szépészeti beavatkozások igénybevételére is inspirálhat.

- Médiában a fogyasztásra késztető reklámok azt sugallják, hogy megérdemeljük a luxust, pompát és kényeztetést. „Irigylésre méltó” celebekkel, sztárocskákkal üzenik ezt nekünk! Ne dőljünk be nekik! A cukormáz hamar leolvad, s láthatóvá válik mögötte a sivár és teljesen hétköznapi valóság!

- A meggondolatlanság nem csak az életélvezetekben, hanem a túlköltekezésben is megjelenhet! Vigyázzunk: csak a takarónk végéig nyújtózkodjunk!
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

D. Mária

Ismeretlenül is szeretnék gratulálni a weboldalhoz, és ahhoz a sok információhoz, amit nyújt! Nem tagadom, a holdnaptárt elég gyakran látogatom, mert én is elfogadom az ott lévő utalásokat. Hajdanán édesanyám a holdjárásnak megfelelően ültette, gondozta növényeit a kertben. Munkájához további sok sikert kívánok!

Jó lett az új asztrologiaoktatas.hu oldal! Letisztult, mégis tartalmas. Megőrizte valamennyire a régi kereteit, mégis XXI. századi. A színei és hangulata harmonizál az Artemisz Asztrológia Iskola színeivel, hangulatával.