info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Vénusz a Halak csillagképben

Vénusz a Halak csillagképben
A Vénusz a Halak jelében haladva, felerősíti az empátiát, együttérzést és segítőszándékot mindannyiunkban.
A télutó „rezsiterhelő” hatása alatt valószínűleg lehetőségünk lesz arra, hogy önzetlen segítségnyújtást gyakoroljunk.
- A Halak energiája sok emberben a hétköznapokban fáradtságot, kimerültséget, káoszt okozhat, és fokozza a fertőzések iránti fogékonyságot. Kevésbé konfrontálódunk, aktív lendületünket nem találjuk.

- Iszogatunk, egyesek gyógyteát, meleg italokat, míg mások inkább alkoholos termékeket. Hamarabb nyúlnak az arra fogékonyak pótszerekhez, nyugtatókhoz, akár droghoz is, és keseregnek kapcsolataik, életük kudarcán.

- Különösen alkalmas ez a hatás arra, hogy gyenge karakterek mártír játszmával „szórakoztassák” környezetüket.

- Ugyanakkor a Halak energiája érettebb karaktereknél kedvez a belső, szellemi örömöknek, a feloldó, ellazító szerelmi élményeknek.

- Erősíti a művészi ihletet és kifejezőkészséget, vagy annak élvezetét. Jó, ha több időt töltünk filmnézéssel, zenehallgatással, fürdőzéssel.

- Álmodozóvá és vágyakozóvá tesz bennünket kapcsolataink tekintetében. Gyakrabban jönnek elő olyan gondolataink, hogy „egyszer majd…”, „de jó lenne…”, illetve „valamikor régen, korábban…”

- Töltsünk több időt olyanok társaságában, akiket szeretünk, engedjünk vágyaink vonzásának, s önmagunkkal is bánjunk jól!
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
E-mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/ 479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

Anita

Jó lett az oldal! Letisztult, mégis tartalmas. Megőrizte valamennyire a régi kereteit, mégis XXI. századi. A színei és hangulata harmonizál a suli színeivel, hangulatával.

Aranka

Kedves Emi és Krisztina! Nagyon szép lett az Artemisz Asztrológia Iskola új asztrologiaoktatas.hu oldala! Gratulálok hozzá!