info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Vénusz a Bika csillagképben

Vénusz a Bika csillagképben
Visszafogottabb, és kevésbé önző módon segíti, hogy értékes és tartós dolgaink állagát őrizzük, csinosítsuk, szépítgessük.
Fókuszba kerül a nőiesség, a szerelem, az életélvezetek, és a párkapcsolatok témája. Ez jelentkezhet a számunkra értékes kapcsolataink „állagának” javítására irányuló törekvésben, de az egyedül élők számára a hiányzó kapcsolatok fájdalmában is. 
- Közeledik a tavasz, s ilyenkor egyre többen fognak alakjuk formálásába, ha szükségesnek látjuk, ebben az időszakban ruhatárunkat is bővíthetjük tartósnak szánt darabokkal.

- Ha van rá pénzünk, ékszereket is vásárolhatunk.

- Lássuk vendégül barátainkat, élvezzük a kellemes társaság, tánc, finom ételek, italok, közös éneklés örömeit!

- Gyűjtsük be magunknak mindazt, amire vágyunk! Például kérjük meg partnerünket egy finom masszázsra, amit viszonozhatunk.

- Menjünk kirándulni, élvezzük ki és töltekezzünk fel Földanya tavaszi pompájából. 
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

D. Mária

Ismeretlenül is szeretnék gratulálni a weboldalhoz, és ahhoz a sok információhoz, amit nyújt! Nem tagadom, a holdnaptárt elég gyakran látogatom, mert én is elfogadom az ott lévő utalásokat. Hajdanán édesanyám a holdjárásnak megfelelően ültette, gondozta növényeit a kertben. Munkájához további sok sikert kívánok!

Jó lett az új asztrologiaoktatas.hu oldal! Letisztult, mégis tartalmas. Megőrizte valamennyire a régi kereteit, mégis XXI. századi. A színei és hangulata harmonizál az Artemisz Asztrológia Iskola színeivel, hangulatával.