info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Vénusz a Bika csillagképben

Vénusz a Bika csillagképben
Visszafogottabb, és kevésbé önző módon segíti, hogy értékes és tartós dolgaink állagát őrizzük, csinosítsuk, szépítgessük.
Fókuszba kerül a nőiesség, a szerelem, az életélvezetek, és a párkapcsolatok témája. Ez jelentkezhet a számunkra értékes kapcsolataink „állagának” javítására irányuló törekvésben, de az egyedül élők számára a hiányzó kapcsolatok fájdalmában is. 
- Közeledik a tavasz, s ilyenkor egyre többen fognak alakjuk formálásába, ha szükségesnek látjuk, ebben az időszakban ruhatárunkat is bővíthetjük tartósnak szánt darabokkal.

- Ha van rá pénzünk, ékszereket is vásárolhatunk.

- Lássuk vendégül barátainkat, élvezzük a kellemes társaság, tánc, finom ételek, italok, közös éneklés örömeit!

- Gyűjtsük be magunknak mindazt, amire vágyunk! Például kérjük meg partnerünket egy finom masszázsra, amit viszonozhatunk.

- Menjünk kirándulni, élvezzük ki és töltekezzünk fel Földanya tavaszi pompájából. 
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

Vera

Nekem nagyon furcsa kapcsolatom van az idővel. Ezért már önmagában az, hogy valaki három órát szán rám az idejéből, nagyon nagyra értékelem. De nemcsak az idejével ajándékozott meg Krisztina, hanem a figyelmével és sok érdekességgel is. Szóban, írásban, képben magyarázott, nagy szakértelemmel, és a szakmája iránti nagy szeretettel. Nem mellékes a hely sem, ahol ezt tette, mert az is hozzájárult ahhoz, hogy a kimerítő elemzést kellemes és hasznos élményként raktározhatom el az emlékezetemben. Köszönettel, Vera
 

Kata

Kedves Krisztina, lassan eltelt már egy hónap amióta Nálad voltam tanácsadáson. Azóta egyszer tudtam csak meghallgatni az elemzésedet. Az életemben hihetetlen gyorsasággal történnek az események, a "prés" amiről beszélni szoktál működik. Nincs olyan szegmense az életemnek amelyik ne szórítana, nagyon fájdalmas folyamat. Nagyon átfogó, precíz és hiteles asztrológus vagy, egy magasabb nézőpontból való rálátást adsz az embereknek az életükre. Szívből köszönök mindent!