info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Vénusz a Bak csillagképben

Vénusz a Bak csillagképben
A Bak előterében haladva a Vénusz visszafogja a túlzott lazaságot, korlátozza a felelőtlen életélvezetet.

Ráirányítja a figyelmet az önfegyelemre, s a célok érdekében való lemondásra.
- Az életörömöket felváltja a gyakorlatiasság, a feladat orientáltság.

- Sokak számára ez az időszak a  „kötelező munkákat, határidőket” fogja jelenteni.

- Ez alatt az idő alatt szembesülnünk kell azzal, hogy meddig „nyújtózkodhatunk”, megmutatja, hol költekeztünk túl az elmúlt időszakban! Sajnos sokan túl szűknek fogják érezni a lehetőségeik keretét. Óvakodjunk a hitelre történő vásárlástól, hiszen azt később nagyon komoly tehernek fogjuk érzékelni!

- A „szűkös” lehetőségek érzése, a feladatok és napi rutin terhei ráébreszthetnek bennünket arra a természetes igényre, hogy legyen kivel megosztani fizikai és/vagy lelki terheinket.

- Aktuális lelkiállapotunknak megfelelően ráébredhetünk magányosságunkra, amikor valaki vagy valami hiányzik az életünkből. Hiányaink felismerésének eredményeként bezárkózók, depresszívebb hangulatúak lehetünk, sirathatjuk veszteségeinket.  

- Vegyük észre, hogy vannak olyanok, akik nehezebb anyagi és/vagy érzelmi helyzetben vannak, mint mi! Ha megtehetjük, segítsük, támogassuk őket.

- Természetes módon megjelenik bennünk az igény arra, hogy életünk mélyebb értelmét, célját keressük. Ezzel az érettebb hozzáállással megtalálhatjuk építő hatását az egyedüllétnek. Felismerve, hogy önmagunkra MINDIG számíthatunk!
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392   
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

D. Mária

Ismeretlenül is szeretnék gratulálni a weboldalhoz, és ahhoz a sok információhoz, amit nyújt! Nem tagadom, a holdnaptárt elég gyakran látogatom, mert én is elfogadom az ott lévő utalásokat. Hajdanán édesanyám a holdjárásnak megfelelően ültette, gondozta növényeit a kertben. Munkájához további sok sikert kívánok!

Jó lett az új asztrologiaoktatas.hu oldal! Letisztult, mégis tartalmas. Megőrizte valamennyire a régi kereteit, mégis XXI. századi. A színei és hangulata harmonizál az Artemisz Asztrológia Iskola színeivel, hangulatával.