info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Merkúr a Vízöntő csillagképben

Merkúr a Vízöntő csillagképben
A Merkúr hatása a Vízöntőben lehetővé teszi számunkra, hogy megreformáljuk korábbi életvitelünket.
Ebben a csillagjegyben a Merkúr segíti a szükséges reformok megfogalmazását, szervezését, kivitelezését egyéni életünkben ugyanúgy, mint nagyobb, akár országos léptékekben.
Most könnyebb változtatni.

- Nem szokványos lépéseket tehetünk az életünkben, új ötletekkel állhatunk elő!

- Keressük meg azt, hogy miben vannak közös nézőpontjaink másokkal, ahelyett, hogy arra tesszük a hangsúlyt, miben nem értünk egyet.

- Kezdjünk új típusú kommunikációba környezetünkkel, s meglepően tapasztalhatjuk, hogy kedvezően alakulnak kapcsolataink.

- Jó alkalom ez az időszak arra is, hogy belekezdjünk olyan tanulásba, amely egy addig ismeretlen világgal kapcsolhat össze bennünket.

- Így elkezdhetjük bármely vonzó idegen nyelvet, de akár a kozmosz analógiás nyelvét, az asztrológiát tanulni.

- Ha lehetőségünk van rá, keressük barátainkkal a közös programokat, legyen az akár farsangi mulatság is, ahol a régi dolgokat elengedve, kicsit „bolondozhatunk”.

- Minden farsangi mulatság hátterében ez a belső igény fejeződik ki!

- Éljük meg örömmel, felszabadultsággal!
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

Vera

Nekem nagyon furcsa kapcsolatom van az idővel. Ezért már önmagában az, hogy valaki három órát szán rám az idejéből, nagyon nagyra értékelem. De nemcsak az idejével ajándékozott meg Krisztina, hanem a figyelmével és sok érdekességgel is. Szóban, írásban, képben magyarázott, nagy szakértelemmel, és a szakmája iránti nagy szeretettel. Nem mellékes a hely sem, ahol ezt tette, mert az is hozzájárult ahhoz, hogy a kimerítő elemzést kellemes és hasznos élményként raktározhatom el az emlékezetemben. Köszönettel, Vera
 

Kata

Kedves Krisztina, lassan eltelt már egy hónap amióta Nálad voltam tanácsadáson. Azóta egyszer tudtam csak meghallgatni az elemzésedet. Az életemben hihetetlen gyorsasággal történnek az események, a "prés" amiről beszélni szoktál működik. Nincs olyan szegmense az életemnek amelyik ne szórítana, nagyon fájdalmas folyamat. Nagyon átfogó, precíz és hiteles asztrológus vagy, egy magasabb nézőpontból való rálátást adsz az embereknek az életükre. Szívből köszönök mindent!