info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Merkúr a Rák csillagképben

Merkúr a Rák csillagképben
Gondolkodásunkat szubjektív érzelmekkel átitatja. Igényt és lehetőséget ad arra, hogy feszítő érzelmeinket kibeszéljük.
Segíti az érzelmekkel átszőtt kommunikációt, az empatikus meghallgatást, hogy nyitottak legyünk mások nézőpontjának megismerésére.
Többet időzünk a múltban, jó vagy kevésbé jó érzésekkel emlékezünk.
- Olvassunk verseket, család és történelmi regényeket, beszélgessünk és tevékenykedjünk együtt családtagjainkkal minél többet!

- Jó időszak ez arra is, hogy családfánkat feltárjuk, megismerjük a korábbi generációk családi történeteit, melyek néha tudattalanul, de hatással vannak aktuális életünkre, kapcsolataink mintázatára. Közismert, hogy gyökereink megismerése által élhetünk valóban kiteljesedett életet.

- Az érzelmi közegbe ágyazott Merkúr felerősíti az álmodozásra való hajlamot, s azt is, hogy sértődékenyebbek, érzékenyebbek legyünk.

- Régen mennyivel jobb volt…, gondolhatjuk, hallhatjuk, érezhetjük többször is.

- Nemzeti összetartozás érzésünket, de a szélsőségesen nacionalista megnyilvánulásokat is fokozza ez a hatás.

- Tegyünk MOST azért, hogy jól érezzük magunkat!

- Ne várjunk arra, hogy környezetünk ráérezzen és kitalálja gondolatainkat, vágyainkat, hanem annak adjunk egyértelmű hangot! Lehetőség szerint kerüljük most el azokat a döntéseket, melyek kellő racionális megfontoltságot igényelnek tőlünk! 
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család-és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

Lívia

El sem tudom mondani, mekkora különbség hanganyag helyett videón nézni a képzést! Itt a bizonyiték, hogy a kommunikáció nagyrésze non-verbális. A videó sokkal jobban leköti a figyelmemet... Az egyetlen negatívum, hogy alig tudom abbahagyni és így kevesebbet alszom... :-)

H. Éva

A videófelvételek szuperek, nagyon jó érzés látni is az egáész napos oktatást, mintha én is ott lennék Veletek. Sokkal többet ad, mint a hanganyag. Nekem mindenképpen pozitív a változás távoktatósként. Köszönöm!