info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Mars az Oroszlán csillagképben

Mars az Oroszlán csillagképben
A Mars az Oroszlán tüzes energiái által támogatott. Az évnek ez a periódusa alkalmas arra, hogy egyéni elképzeléseinket kivitelezzük, aktívan teremtsünk, új dolgokat hozzunk létre.
A vágy, hogy erőfeszítésünket siker és elismerés koronázza most nagyon erős. Az „akarom-törekvéseink” miatt összeütközésekre számíthatunk, ha elfelejtünk együttműködni a környezetünkkel.
- A szexuális energiákat is fokozott működésre készteti ez az időszak, aminek hatását 9 hónap múlva, a születésszám emelkedésében is megtapasztalhatjuk.

- Sportteljesítményben, szervezői, vezetői feladatok ellátásában támogató módon érzékeljük ennek a periódusnak a hatását.

- A médiában a sikeres férfiak mellett a magamutogató aranyifjúk is feltűnnek, az erre szakosodott műsorokban új „sztárokat” keresnek.

- A meglévő jó előadói és reprezentációs készségünket most kamatoztathatjuk, de ne feledjük, sikereinket másokkal együtt érjük el! 
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

Lívia

El sem tudom mondani, mekkora különbség hanganyag helyett videón nézni a képzést! Itt a bizonyiték, hogy a kommunikáció nagyrésze non-verbális. A videó sokkal jobban leköti a figyelmemet... Az egyetlen negatívum, hogy alig tudom abbahagyni és így kevesebbet alszom... :-)

H. Éva

A videófelvételek szuperek, nagyon jó érzés látni is az egáész napos oktatást, mintha én is ott lennék Veletek. Sokkal többet ad, mint a hanganyag. Nekem mindenképpen pozitív a változás távoktatósként. Köszönöm!