info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Mars a Vízöntő csillagjegyben

Mars a Vízöntő csillagjegyben
A Mars a Vízöntőben segít a feladatok terhe alól „leengedni”.
Előállhatunk új ötletekkel, újszerű elképzelésekkel, s azokat mások számára váratlanul, szokatlan gyorsasággal, akár meghökkentő módon meg is valósíthatjuk.
A Vízöntő extravagáns hatása felerősíti a magamutogatás igényét, a vonzódást az extrém sportok, új dolgok kipróbálása iránt. 
- A szoros kötődések helyett a baráti és társasági programokat részesíti előnyben, így jó lehetőséget kapunk arra, hogy közösséget, csoportot szervezzünk, vagy abban tevékenykedjünk.

- Arra hajlamos egyéneknél kiéleződhetnek az ideológiai vagy etnikai különbözőségek, a másság intoleranciája.

- Lázadhatunk a ránk kényszerített dolgok, merev rendszerek ellen. Így ez a periódus magában hordozza a sztrájkok, lázadások, tűntetések lehetőségét is.

- Vigyázzunk, nem érdemes alternatívák nélkül hősködni, felrúgni azt, ami addig biztonságot adott! Ha valamin változtatni akarunk, legyen meg hozzá a saját reálisan kivitelezhető elképzelésünk.  

- Emelt szinten a társadalom számkivetettjei érdekében összefogásra serkent, s szellemi elvek mentén csoportokat szervezhetünk, spirituális utakat kereshetünk. A mindennapokban pedig bolondozhatunk, farsangra hangolódhatunk!

- Ez az újévi fogadalmak időszaka is egyben, így ígéretet tehetünk magunknak valami másra, valami újra, valami változásra. De ne lepődjünk meg nagyon, ha a kezdeti lelkesedésünk hamar alábbhagy, hiszen változékony periódusban vagyunk. 
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

Orsi

Kedves Krisztina! Nagyon köszönöm a segítségedet. A mostani, lelkileg kissé összezavarodott időszakomban az egyik legjobb döntés volt felkeresni téged és önismereti elemzést kérni tőled. Irányt mutattál nekem, rávilágítottál arra, hogy mit miért teszek (félelmetes és egyben csodálatos is, hogy minden meg van írva) és persze a gyengeségeimet is kielemeztük. Talán most jutottam el arra a szintre, hogy az EGO-t félre tudom tenni és ennél sokkal lényegesebb dolgokra tudok koncentrálni. Ehhez azonban - első lépésként - szükségem volt erre a beszélgetésre. Köszönök mindent!

Vera

Nekem nagyon furcsa kapcsolatom van az idővel. Ezért már önmagában az, hogy valaki három órát szán rám az idejéből, nagyon nagyra értékelem. De nemcsak az idejével ajándékozott meg Krisztina, hanem a figyelmével és sok érdekességgel is. Szóban, írásban, képben magyarázott, nagy szakértelemmel, és a szakmája iránti nagy szeretettel. Nem mellékes a hely sem, ahol ezt tette, mert az is hozzájárult ahhoz, hogy a kimerítő elemzést kellemes és hasznos élményként raktározhatom el az emlékezetemben. Köszönettel, Vera