info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Mars a Vízöntő csillagképben

Mars a Vízöntő csillagképben
A Mars a Vízöntőben segít a feladatok terhe alól „leengedni”.
Előállhatunk új ötletekkel, újszerű elképzelésekkel, s azokat mások számára váratlanul, szokatlan gyorsasággal, akár meghökkentő módon meg is valósíthatjuk.
A Vízöntő extravagáns hatása felerősíti a magamutogatás igényét, a vonzódást az extrém sportok, új dolgok kipróbálása iránt. 
- A szoros kötődések helyett a baráti és társasági programokat részesíti előnyben, így jó lehetőséget kapunk arra, hogy közösséget, csoportot szervezzünk, vagy abban tevékenykedjünk.

- Arra hajlamos egyéneknél kiéleződhetnek az ideológiai vagy etnikai különbözőségek, a másság intoleranciája.

- Lázadhatunk a ránk kényszerített dolgok, merev rendszerek ellen. Így ez a periódus magában hordozza a sztrájkok, lázadások, tűntetések lehetőségét is.

- Vigyázzunk, nem érdemes alternatívák nélkül hősködni, felrúgni azt, ami addig biztonságot adott! Ha valamin változtatni akarunk, legyen meg hozzá a saját reálisan kivitelezhető elképzelésünk.  

- Emelt szinten a társadalom számkivetettjei érdekében összefogásra serkent, s szellemi elvek mentén csoportokat szervezhetünk, spirituális utakat kereshetünk. A mindennapokban pedig bolondozhatunk, farsangra hangolódhatunk!

- Ez az újévi fogadalmak időszaka is egyben, így ígéretet tehetünk magunknak valami másra, valami újra, valami változásra. De ne lepődjünk meg nagyon, ha a kezdeti lelkesedésünk hamar alábbhagy, hiszen változékony periódusban vagyunk. 
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

Lívia

El sem tudom mondani, mekkora különbség hanganyag helyett videón nézni a képzést! Itt a bizonyiték, hogy a kommunikáció nagyrésze non-verbális. A videó sokkal jobban leköti a figyelmemet... Az egyetlen negatívum, hogy alig tudom abbahagyni és így kevesebbet alszom... :-)

H. Éva

A videófelvételek szuperek, nagyon jó érzés látni is az egáész napos oktatást, mintha én is ott lennék Veletek. Sokkal többet ad, mint a hanganyag. Nekem mindenképpen pozitív a változás távoktatósként. Köszönöm!