info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Mars a Vízöntő csillagjegyben

Mars a Vízöntő csillagjegyben
A Mars a Vízöntőben segít a feladatok terhe alól „leengedni”.
Előállhatunk új ötletekkel, újszerű elképzelésekkel, s azokat mások számára váratlanul, szokatlan gyorsasággal, akár meghökkentő módon meg is valósíthatjuk.
A Vízöntő extravagáns hatása felerősíti a magamutogatás igényét, a vonzódást az extrém sportok, új dolgok kipróbálása iránt. 
- A szoros kötődések helyett a baráti és társasági programokat részesíti előnyben, így jó lehetőséget kapunk arra, hogy közösséget, csoportot szervezzünk, vagy abban tevékenykedjünk.

- Arra hajlamos egyéneknél kiéleződhetnek az ideológiai vagy etnikai különbözőségek, a másság intoleranciája.

- Lázadhatunk a ránk kényszerített dolgok, merev rendszerek ellen. Így ez a periódus magában hordozza a sztrájkok, lázadások, tűntetések lehetőségét is.

- Vigyázzunk, nem érdemes alternatívák nélkül hősködni, felrúgni azt, ami addig biztonságot adott! Ha valamin változtatni akarunk, legyen meg hozzá a saját reálisan kivitelezhető elképzelésünk.  

- Emelt szinten a társadalom számkivetettjei érdekében összefogásra serkent, s szellemi elvek mentén csoportokat szervezhetünk, spirituális utakat kereshetünk. A mindennapokban pedig bolondozhatunk, farsangra hangolódhatunk!

- Ez az újévi fogadalmak időszaka is egyben, így ígéretet tehetünk magunknak valami másra, valami újra, valami változásra. De ne lepődjünk meg nagyon, ha a kezdeti lelkesedésünk hamar alábbhagy, hiszen változékony periódusban vagyunk. 
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

D. Mária

Ismeretlenül is szeretnék gratulálni a weboldalhoz, és ahhoz a sok információhoz, amit nyújt! Nem tagadom, a holdnaptárt elég gyakran látogatom, mert én is elfogadom az ott lévő utalásokat. Hajdanán édesanyám a holdjárásnak megfelelően ültette, gondozta növényeit a kertben. Munkájához további sok sikert kívánok!

Jó lett az új asztrologiaoktatas.hu oldal! Letisztult, mégis tartalmas. Megőrizte valamennyire a régi kereteit, mégis XXI. századi. A színei és hangulata harmonizál az Artemisz Asztrológia Iskola színeivel, hangulatával.