info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Mars a Szűz csillagjegyben

Mars a Szűz csillagjegyben
Amikor a Mars a Szűz előterében halad, a figyelem középpontjába a mindennapok aprólékos teendői, és a munkánk kerül. Az „akarom!” helyett, a „kell, szükséges, muszáj!” kifejezések dominálnak most az életünkben.
A kissé dinamizmusát vesztett energia segíti a józan kritikával, előrelátó és körültekintő módon meghozott döntések kivitelezését, az egyéni és társadalmi célokat.
- A szorgalmas munkavégzés és a hasznosságra való törekvés, a nagyobb társadalmi folyamatoknak való alárendelődés kikerülhetetlen.

- Szükségszerű változások megéléséhez érzelmi önfegyelem, takarékosság kell, s ez fokozott hajlamot ad aggódásra, szorongásra.

- Új, gyakorlatias rendszerek kialakítására alkalmas periódus, de egyben az adminisztráció túlbonyolítására is!

- Jó lehetőség olyan intellektuális célok kitűzésére, mely az anyagvilágra, hétköznapjainkra van hatással.

- Az egyének szintjén lehetőség adódik életvitel és életmódváltásra, hiszen ilyenkor az egészség és egészségügy is jobban fókuszban van.

- Kapcsolatainkban a kritikával óvatosan bánjunk, hiszen ezekben a hónapokban mi magunk is érzékenyebben reagálunk ezekre!
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

D. Mária

Ismeretlenül is szeretnék gratulálni a weboldalhoz, és ahhoz a sok információhoz, amit nyújt! Nem tagadom, a holdnaptárt elég gyakran látogatom, mert én is elfogadom az ott lévő utalásokat. Hajdanán édesanyám a holdjárásnak megfelelően ültette, gondozta növényeit a kertben. Munkájához további sok sikert kívánok!

Jó lett az új asztrologiaoktatas.hu oldal! Letisztult, mégis tartalmas. Megőrizte valamennyire a régi kereteit, mégis XXI. századi. A színei és hangulata harmonizál az Artemisz Asztrológia Iskola színeivel, hangulatával.