info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Mars a Skorpió csillagképben

Mars a Skorpió csillagképben
A korábbi Mérleg időszak bizonytalanságait némileg enyhíti, „cserébe” a halogatások, ígérgetések, a csúsztatások és elkendőzött dolgok felszínre kerülnek, amikor a Mars a Skorpió jegyében halad.
A kikerült konfliktusok most berobbanhatnak, fokozva a szembenállást eltérő nézetek között, egyéni és közösségi szinten egyaránt.
- A felszín alatt most elrejtett dolgokra bukkanhatunk, lehet az egy titkolt „démon”, de teremtő, átalakító erőforrás is.

- A Mars uralmi pozíciójában, a Skorpió mélységeket szimbolizáló csillagjelében tartózkodva, komoly vágyat szít az élet rejtett aspektusaival való találkozásra, a szexualitás mélységeinek megtapasztalására, titkok, számunkra rejtett dolgok felkutatására.

- Felerősíti az egyéni akaratot, hogy vágyainknak megfelelően alakítsuk a világunkat, s ez törvényszerűen összeütközik mások elképzelésével.

- Vegyük figyelembe azt a szellemi törvényt, hogy csak saját magamat tudom megváltoztatni! Az erővel, ami adatott, rombolhatunk vagy építhetünk, egyéni tudatszintünk a mérce ebben mindenkor.

- Komoly eredményeket érhetünk el az önismeretben, belső világunk átalakításában, ha hajlandóak vagyunk ennek árát „megfizetni”, azaz energiákat fektetni saját magunkba.
TÖBBET AKAROK TUDNI AZ ASZTROLÓGIÁRÓL!
Oláhné Mednyánszki Krisztina
okleveles asztrológus
​pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola
Mail: info@mindenamiasztrologia.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely

Vissza

D. Mária

Ismeretlenül is szeretnék gratulálni a weboldalhoz, és ahhoz a sok információhoz, amit nyújt! Nem tagadom, a holdnaptárt elég gyakran látogatom, mert én is elfogadom az ott lévő utalásokat. Hajdanán édesanyám a holdjárásnak megfelelően ültette, gondozta növényeit a kertben. Munkájához további sok sikert kívánok!

Jó lett az új asztrologiaoktatas.hu oldal! Letisztult, mégis tartalmas. Megőrizte valamennyire a régi kereteit, mégis XXI. századi. A színei és hangulata harmonizál az Artemisz Asztrológia Iskola színeivel, hangulatával.