SZATURNUSZ ÉS VÉNUSZ KAPCSOLATA

Kapcsolati problémák, de egyben a teremtő alkotás időszaka…

2019. november 26-én a Vénusz belépett a Bak jegyébe, s közel két hetes haladását követően megérkezik a szintén ebben a jegyben lévő Szaturnusz mellé! Együttállásuk 2019. december 11-én teljesedik ki, de hatásukat több napon keresztül is érezhetjük (+/- 3 nap)! A Szaturnusz és Vénusz kapcsolata idején ráláthatunk arra, hogyan viszonyulunk másokhoz, és kapcsolataink mennyire életképesek.

Szaturnusz és Vénusz kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A pszicho – asztrológiában a Vénusz sok egyéb más mellett a közelségre és az intimitásra való képességünket is tükrözi. Kifejezi vágyainkat, igényeinket és az adás – elfogadás képességét! Abban az esetben, amikor kapcsolatba kerül a Szaturnusszal, ezekben a témákban valamilyen gátló hatást érzékelhetünk!

Észrevehetjük, hogy most nehezebben megy a kapcsolatteremtés, illetve már maga a késztetésünk is alacsonyabb szinten lehet a másokkal való kapcsolódásra, mint általában. Bizalmatlanabbá, távolságtartóbbá válhatunk, s hajlamosak lehetünk kritikusan szemlélni, ki milyen szerepet tölt be az életünkben. Ezekben a napokban átélhetjük, hiába vannak emberek körülöttünk, mi mégis magányosak vagyunk… Nőként saját nőiességünk megélésében adódhatnak problémáink, ami önbizalomhiány formájában is megmutatkozhat. Kételkedésünk problémákat generálhat kapcsolatainkban, a már említett adás és elfogadás témái sérülhetnek.

A Szaturnusz és Vénusz kapcsolata segíthet nekünk abban, hogy realizáljuk, mire is vágyunk igazán, melyek azok a dolgok, amelyek békét, harmóniát hozhatnak életünkbe. Összevethetjük, hogy tényleg megkapjuk –e ezeket, s arra is ráláthatunk, vajon mi is azt tudjuk –e adni, amire másoknak szüksége van! Segíthet, ha tudatosan foglalkozunk szeretetünk kifejezési formáival!

Szaturnusz és Vénusz kapcsolat Artemisz Asztrológia Debrecen

Ne feledjünk, szkeptikusságunk, tartózkodó magatartásunk gyökerei saját lelkünkben keresendőek! Most ráláthatunk érzelmi szükségleteink és kapcsolataink működése közötti összefüggésekre!

Az érzelmi és kapcsolatteremtési zavarokat most hajlamosak lehetünk munkával kompenzálni! Ügyeljünk arra, mennyit vállalunk, az elvállalt pluszmunkák a kapcsolatokat most negatívabban befolyásolják, mint máskor, illetve később kiégéshez vezethenek!

Fedezd fel, mire is vágysz igazából!

Szaturnusz és Vénusz kapcsolata életünkben most olyan személyes vagy szakmai kapcsolatot is eredményezhet, amely mély hatással lesz ránk és személyiségünk fejlődésére! Ennek az időszaknak fontos tanulnivalója lehet az is, hogy megtanuljunk határokat felállítani és odafigyelni az egyensúlyra a kapcsolatainkban!

A két bolygó kapcsolata pénzügyeinkre is hatással lehet. Ha eddig nem bántunk jól javainkkal, ez a hatás most felhívhatja figyelmünket a nagyobb felelősség vállalására. De alkalmunk nyílhat egy jó befektetés vagy üzleti lehetőség megkötésére is.

A Szaturnusz és Vénusz kapcsolata kiváló alkalmat nyújthat arra, hogy kreativitásunk szilárd formát öltsön! Ha érzünk magunkban késztetést, alkotásra fel! Most különösen a fazekasság, agyagozás, szobrászat, festészet és rajzolás folyamatait élvezhetjük!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Részleges hold fogyatkozás teliholddal Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Következő heti asztronaptár Artemisz Asztrológia Debrecen
Heti asztronaptár Artemisz Asztrológia Debrecen
Mars és Hold feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Jupiter együttállás a Bak jegyében Artemisz Asztrológia Debrecen
Vénusz és Hold kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen
Neptunusz és Nap kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola