SZATURNUSZ ÉS VÉNUSZ FESZÜLT KAPCSOLATA

Kapcsolati problémák, de egyben a teremtő alkotás időszaka…

2019. november 26-én a Vénusz belépett a Bak jegyébe, s közel két hetes haladását követően megérkezik a szintén ebben a jegyben lévő Szaturnusz mellé! Együttállásuk 2019. december 11-én teljesedik ki, de hatásukat több napon keresztül is érezheted (+/- 3 nap)!

A Szaturnusz és Vénusz feszült kapcsolata idején ráláthatsz arra, hogyan viszonyulsz másokhoz, és kapcsolataid mennyire életképesek.

Szaturnusz és Vénusz kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A pszicho – asztrológiában a Vénusz sok egyéb más mellett a közelségre és az intimitásra való képességünket is tükrözi. Kifejezi vágyainkat, igényeinket és az adás – elfogadás képességét! Abban az esetben, amikor kapcsolatba kerül a Szaturnusszal, ezekben a témákban valamilyen gátló hatást érzékelhetsz!

Észreveheted, hogy most nehezebben megy a kapcsolatteremtés, illetve már maga a késztetésed is alacsonyabb szinten lehet a másokkal való kapcsolódásra, mint általában. Bizalmatlanabbá, távolságtartóbbá válhatsz, s hajlamos lehetsz kritikusan szemlélni, ki milyen szerepet tölt be az életedben. Ezekben a napokban átélheted, hiába vannak emberek körülötted, Te mégis magányos vagy…

Nőként saját nőiességed megélésében adódhatnak problémáid, ami önbizalomhiány formájában is megmutatkozhat. Kételkedésed problémákat generálhat kapcsolataidban, s a már említett adás és elfogadás témái sérülhetnek.

A Szaturnusz és Vénusz feszült kapcsolata segíthet Neked abban, hogy realizáld, mire is vágysz igazán, melyek azok a dolgok, amelyek békét, harmóniát hozhatnak életedbe. Összevetheted, hogy tényleg megkapod –e ezeket, s arra is ráláthatsz, vajon Te is azt tudod –e adni, amire másoknak szüksége van! Segíthet, ha tudatosan foglalkozol a szeretet kifejezési formáival!

Szaturnusz és Vénusz kapcsolat Artemisz Asztrológia Debrecen

Ne feledd, szkeptikusságod, tartózkodó magatartásod gyökereit saját lelkedben kell keresned! Most ráláthatsz érzelmi szükségleteink és kapcsolataink működése közötti összefüggésekre!

Az érzelmi és kapcsolatteremtési zavarokat most hajlamos lehetsz munkával kompenzálni! Ügyelj arra, mennyit vállalsz, a pluszmunkák most a kapcsolatokat negatívabban befolyásolják, mint máskor, illetve később kiégéshez vezethetnek!

Fedezd fel, mire is vágysz igazából!

Szaturnusz és Vénusz feszült kapcsolata viszont életedben most olyan személyes vagy szakmai kapcsolatot is eredményezhet, amely nagy hatással lehet Rád és személyiséged fejlődésére! Ennek az időszaknak fontos tanulnivalója lehet az is, hogy megtanulj határokat felállítani és odafigyelni az egyensúlyra a kapcsolataidban!

A két bolygó kapcsolata pénzügyeidre is hatással lehet. Ha eddig nem bántál túl jól javaiddal, ez a hatás most felhívhatja figyelmedet a nagyobb felelősség vállalására. De alkalmad nyílhat egy jó befektetés vagy üzleti lehetőség megkötésére is.

A Szaturnusz és Vénusz feszült kapcsolata kiváló alkalmat nyújthat arra, hogy kreativitásod végre “szilárd”, anyagi formát öltsön! Ha érzel magadban késztetést, alkotásra fel! Most különösen a fazekasság, agyagozás, szobrászat, festészet és rajzolás folyamatait élvezheted!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

2021 Heti asztrológiai előrejelzések Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Szaturnusz és Hold negatív kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold negatív kapcsolatban Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Felszálló Holdcsomópont az Ikrek jegyében Artemisz Asztrológia Debrecen
Havi horoszkóp videók Artemisz Asztrológia Debrecen
Államilag nyilvántartott asztrológia oktatás Artemisz Asztrológia Debrecen
Uránusz és Hold pozitív kapcsolódása Artemisz Asztrológia Debrecen

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola