info@mindenamiasztrologia.hu
+36 30/479-2392
K-P 13.00-17.00

Visszajelzések elemzésre

Ildikó

Az asztrológiai elemzés után egy megnyugtató, felszabadító, jó érzés van bennem! Felismerésekkel gyarapodtam, sok dolog megerősítésre talált bennem a múltammal és a jelenemmel kapcsolatban. A Veled való beszélgetés megerősített abban, hogy jó úton járok az érzelmi és lelki megújulásban. Segített az elemzésed a hosszútávú céltervezésemben. Tisztábban látom az előttem álló feladatokat. Köszönöm a biztonság, a bizalom és a harmónia élményét, a kulturált, szép környezetet! Sok sikert kívánok a további munkádhoz!
 

F.Á.

Nagyon szerettem volna visszajelzést küldeni rögtön az asztrológiai elemzés után, mégis vártam addig, amíg biztosat tudok írni. Ahogyan eljöttem az elemzésről, egyetlen egy mondat zakatolt a fejemben, amit Te mondtál az elemzés vége felé: "Nem lennék meglepve, ha már valaki ott mocorogna." Most töltöttem a 13. hetet és már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú fog hozzánk születni. Kimondhatatlanul boldog vagyok és csak ámulok azon, hogy valóban milyen szépen működik a horoszkóp elemzés. Többször végighallgattam a felvételt és még biztosan meghallgatom újra és újra, mert nagyon élvezem, hogy mennyi válaszhoz, "á értem" élményhez juthatok általa. Nagyon sokat adott és segített megértenem a saját működésem és valószínűleg lesznek még újabb és újabb felismerések amiket most még nem látok. Biztosan szeretném majd a baba horoszkópját is elkészíttetni, hogy lássam miben tudom támogatni, hogyan segíthetem Őt azáltal, hogy ismerem és megértem a jellemző tulajdonságait. Sokat gondolkozom, hogy az életemet hogyan alakítsam, hogy az embereket segítő pálya felé forduljak még jobban, meglátjuk mit hoz a jövő. Köszönöm a tiszta, világos, pontos elemzést, a kedves, nyugodt hangulatot s biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!

Veronika

Kedves Krisztina! Amióta nálad jártam, már párszor meghallgattam a felvételt, mert mindig találok benne új dolgokat! Nagyon hasznos volt számomra a Veled való találkozás és szinte minden kérdésemre megkaptam a válaszokat, amiket eddig csak keresgéltem (évekig)! Most már össze tudom magam rakni, tiszta képet látok, hogy mi miért történik és történt és most már tudom, hogy merre, hogyan induljak el az utamon! Nagyon köszönöm, kellett ez a felismerés, ami volt, hogy fájt, ahhoz, hogy tudjam ki is vagyok!

Cs.B. Erika

Kedves Krisztina! A személyes találkozón kapott információk elengedhetetlen mérföldköveivé váltak az önmagamhoz vezető útnak. Számos "Miért?"-re kaptam kielégítő választ, így ezek már nem kérdések többé, és dolgozom azon, hogy ne is hátráltassanak. Nagyon köszönöm, hálás vagyok. 

Klári

Igazán mélyreható és szemléletes elemzést kaptam. Már közben és azóta is számtalan összefüggésben köszönnek vissza a Kriszta által elmondottak. Köszönet érte!

Márton Károlyné

Nagy várakozással tekintettem a horoszkópom elemzésére, mert első alkalommal vettem részt ilyesmin. Igényes környezetben, kellemesen oldott légkörben zajlott a beszélgetés. Krisztina nagyon érthetően, szemléletes példákkal elemezett. Rengeteg információt kaptam, még "emésztgetem" őket. Köszönöm.

Tira

Kedves Krisztina, Köszönöm a 3 órás elemzést, amely során minden mondatodban magamra ismertem. Ismertem már a horoszkópom főbb állásait, de nagyszerű volt az elemzéseddel és a magyarázataiddal kerek, egész "történetként" hallani az összefüggéseket. Biztos vagyok benne, hogy ha visszahallgatom a beszélgetésünket, további felismerések várnak még rám. Nagy érdeklődéssel jelentkeztem az asztrológiai oktatásra is. További sok sikert és jó egészséget kívánok a munkádhoz! 

Andrea

Kedves Krisztina, nagyon örülök, hogy végre sikerült találkoznunk. Nekem nagy élményt jelentett ez a 3 óra, úgy érzem kellett ez az útmutatás és/vagy megerősítés, hogy el tudjak indulni valamerre. Most már rajtam múlik, mit kezdek ezzel a tudással. Köszönöm. 

Farkas Zoltán

Kedves Krisztina! Januári találkozónk sok felismerést adott az életemmel kapcsolatban. Úgy érzem, jó úton haladok, bár még túl lassan. Mindenesetre köszönöm az útmutatást!

Sarolta

Kedves Krisztina, ezúton is szeretném megköszönni azt az élményt, aminek a személyes horoszkópelemzés során a részese lehettem. Egészen más volt, mint a korábbi tapasztalataim e téren. A magyarázataiddal értelmet nyertek az eddig rendszertelennek tűnő "csapongásaim", melyek - mint kiderült - az alaptermészetemből következnek, és így az egyéni útkeresésem sajátos (de célravezető) eszközei lehetnek. Az pedig, hogy az elmondottakat képekkel is illusztráltad, sokkal inkább elmélyítették bennem a kapott információkat!

Andrea

Kedves Krisztina! A "bagoly üzemmód" meghozta az ihletet, hogy 2-3 nap távlatából megfogalmazzam gondolataimat a közös konzultációnkról. Azt hiszem, jó időben voltam jó helyen, és nagyon sok inspirációt kaptam Tőled a helyzetem jobb megértéséhez. A beszélgetésünket visszahallgatva is úgy érzem, alapos és széles körű felkészültségeddel, tudatos és figyelmes jelenléteddel, együttérzéseddel, szakmai meglátásaiddal és világosan megfogalmazott tanácsaiddal nagyon sok segítséget adtál a továbblépéshez. Folyamatosan dolgoznak bennem az elhangzott szavak, mondatok, bevillannak újabb összefüggések, a szinkronicitás újabb forrásokat nyit meg előttem. Végignéztem az oldaladon a többi rám vonatkozó Symbolon lapot, és többször első pillanatra megvolt a kapcsolat. Wilber zseniális "figura". Megtaláltam a 3-2-1 gyakorlatát és az árnyékmunka 4 lépését. Első olvasásra is felszabadító élmény volt. Köszönöm szépen a lehetőséget és a meghatározó élményt! Munkádhoz további sok sikert, erőt és örömet kívánok! 

H.R.

Kedves Kriszta néni! Köszönöm szépen ezt a csodás élményt! Már látom a fényt a köd túloldalán és nem is tűnik olyan félelmetesnek. Valóban segít a horoszkóp abban, hogy tisztán lássam a helyzetemet és ennek megfelelően cselekedjek, ne hagyjam magam kényszerből vezérelni. Sok sikert kívánok a jövendőben is!

Vivien

Nem olyan rég részt vettem egy önismereti elemzésen, ami régóta nagy vágyam volt. Rengeteget segített az a 3 óra, nagyon sok mindenre felnyitotta a szemem, megértettem dolgokat magammal kapcsolatban, amiért nagyon hálás vagyok Krisztinának! Mindenkinek csak ajánlani tudom, különösen akkor, ha szeretnétek magatokat jobban megismerni, esetleg válaszokat kerestek.

B. Rita

Nagyon örülök, hogy hosszas hezitálás után végül úgy döntöttem, hogy elmegyek Krisztinához. Kellemes környezet és kedves hangulat fogadott. Krisztina személyében egy nagyon lényegre törő, borzalmasan segítőkész embert ismerhettem meg, akivel az elemzés során teljesen azonosulni tudtam. Sorra vettük jelenlegi nehézségeim az életben, a Symbolon kártya és az asztrológia segítségével pedig egy olyan oldalamról ismerhettem meg magam, ami számomra teljesen új volt. Tisztában voltam már főbb erényeimmel és hibáimmal, azonban az elemzés során az ezek közötti kapcsolatokat, ok-okozatokat sikerült feltárni, melynek hatására úgy érzem elég lendületet kaptam ahhoz, hogy változtassak az életemen. Egy szó, mint száz: Nagyon köszönöm!!!

Andrea

Kedves Krisztina! Körülbelül egy éve találtam rá az oldaladra, és nagyon szimpatikusnak találtam a személyiségedet, ahogyan a szakmai dolgokat megközelíted. Azóta foglalkoztat, hogy elemzést és konzultációs időpontot kérjek Tőled. Úgy érzem, most jött el az ideje, és remélem, az augusztusi szünet előtt még sikerül találkoznunk. 

T. Zsuzsa

Köszönöm a kedvességet Krisztina, amit tapasztaltam részedről a beszélgetés során. Az elemzés megerősített olyan dolgokban, amelyeket sejtettem magammal kapcsolatban, illetve abban is, hogy nagyjából jó helyen vagyok most. Ezt egy kívülálló, hozzáértő embertől hallani különösen sokat jelentett számomra. Továbbá rávilágított olyan okokra is, amelyekbe korábban soha nem gondoltam bele. Mindenkinek tudom ajánlani a horoszkópkészítést, aki választ keres az életét érintő kérdéseire, ha kicsit elbizonytalanodik, vagy ha úgy érzi, hogy fordulóponthoz érkezett. Az elemzés tehát egyértelműen beváltotta a hozzá fűzött reményeket!

Emese

"Ember, ismerd meg önmagad, és minden kérdésedre választ, minden problémádra megoldást találsz. Kérdéseidre választ nem önmagadon kívül kell keresned, hanem önmagadban. Ha önmagad megismered, az egész Univerzumot megismered, mert annak a mintájára jöttél létre." (Felirat a delphoi jósda faláról) Krisztina az számomra, aki a létrát nyújtotta, amit meg kell másznom ahhoz, hogy a tetejéről még jobban belássam magam. Magasabbról, de mélyebben. Nagyszerű érzékkel szemlélteti különböző képeken, példákon keresztül a problémákat, helyzeteket, melyek nálam megdöbbentő hatást váltottak ki és mélyen legyökereztek a fejemben. Ezúton is köszönöm a segítséget! Amennyiben indul újra pszichodráma csoportotok lehet, nekifutnék, ha van rá lehetőség.

Dániel

Ősszel ismerkedtem meg Krisztinával, aki elkészítette személyes horoszkópomat. A végeredmény nagyon érdekes volt, mert nagyarányú egyezés volt az elemzés és az életem eseményei között. Utána sokáig a csodálkozás állapotában voltam. A saját képletemmel való fokozatos és folyamatos ismerkedés azt a késztetést ébreszti bennem, hogy magam is megtanuljam ezt a tudományt...

T. Szilvia

Asztrológiai jellemzésem 3 órájában sok ismeret elhangzott a múltamról, a jelenemről, és a lehetséges jövőmről, ami nagy hatással volt rám. Köszönöm Krisztina minden mondatát!

Dr. Papp Erika Aida

Megrázó, elgondolkodtató, és minden szava igaz. Így tudnám összefoglalni a Krisztinával töltött három órát.

Annamária

2011-ben jártam Önnél a horoszkópom elkészítése kapcsán. Beszélgetésünk vége felé arról érdeklődött, hogy voltak-e ikrek a családunkban, mert úgy látta, hogy a csillagok állása alapján van rá esély, hogy iker gyermekeim lesznek. Én nevetve mondtam, hogy nem tudok ikrekről a családunkban, majd el is felejtkeztem erről a "jóslatról"... De az élet Önt igazolta. 2014. szeptemberben megszülettek iker kisfiaim Bendegúz és Nimród. Úgy gondoltam, hogy munkája pozitív visszaigazolásaként szívesen olvasná ezeket a sorokat. További sok sikert kívánok!

Gy. Orsi

Kedves Mindenki! Ha rátaláltál erre a honlapra, azt gondolom jó helyen jársz. Én 2013. szeptemberben, életem egy igen mély pontján jutottam el Krisztinához elemzésre. Egy kicsit féltem attól, hogy mit fogok hallani,de (így utólag) semmi okom nem volt rá. Válaszolt a fel nem tett kérdéseimre, kimondott, megfogalmazott olyan dolgokat, amik bennem csak "érzés" szintjén voltak meg. Ezután a Krisztina segítségével elindultam egy olyan önismereti úton, amit azt hiszem egyedül nem tudtam volna bejárni. Az Ő irányításával, közösen elértük a kitűzött célt, így már tudok "egyedül is járni". Azt hiszem, hogy a legjobb döntésem volt tavaly, hogy elkészíttettem a horoszkópomat és így eljutottam Krisztinához. Akiben felmerülnek kérdések az életével kapcsolatban, én mindenkinek Krisztinát ajánlanám. A szakmájához nagyon ért, pozitív, megnyugtató személyiség, olyan ember akinek én mindent el tudtam mondani, meg tudtam beszélni, ami velem kapcsolatos és ami kellett az én fejlődésemhez. Én nagyon hálás vagyok Neki mindenért. Köszönöm!

B.I.

Kedves Krisztina! Köszönöm azt a kedvességet és megértést, amivel igyekeztél választ adni a bennem lévő kérdésekre, és megmutatni azt az utat, melynek végén hiszem, hogy már nem lesz ott az a bizonyos "köd".

V. Viki

Kedves Krisztina! Köszönetet szeretnék mondani a kimerítő elemzésért. Sok olyan dologra derült fény ezáltal számomra, melyeket valahol mélyen éreztem, de sose értettem igazán. Mélyre ható, megdöbbentő és tanulságos volt. Biztos vagyok benne, hogy később is sok hasznát fogom még venni, és időről időre meg fogom hallgatni a hangfelvételt. Nagyon köszönöm.

Sz.L.

Kedves Krisztina! A személyes horoszkóp megbeszélésekor végtelen nyugalmat, biztonságot éreztem. Úgy gondoltam jó helyen vagyok, jó időben. S ez be is igazolódott. Sok mindent tudtam már magamról, de azt,hogy hogyan kezeljem a megérzéseimet nem voltam teljesen biztos benne. Fontos volt számomra az útmutatás, hogy valójában mi vagyunk a sorsunk kovácsa. Köszönöm, élek a lehetőséggel!

Sylvi

Kedves Krisztina! A személyes horoszkóp megbeszélésekor végtelen nyugalmat, biztonságot éreztem. Úgy gondoltam jó helyen vagyok, jó időben. S ez be is igazolódott. Sok mindent tudtam már magamról, de azt, hogy hogyan kezeljem a megérzéseimet nem voltam teljesen biztos benne. Fontos volt számomra az útmutatás, hogy valójában mi vagyunk a sorsunk kovácsa. Köszönöm, élek a lehetőséggel!

Ildikó

Köszönöm Krisztina a lehetőséget! Sokat tanultam magamról, jobban megértem azóta a körülöttem és a velem történteket. Fel tudok készülni az eddig váratlan nehezebb időszakra. Az elemzést rendszeresen hallgatom és mindig találok benne új tanulnivalót, ezt is külön köszönöm. 

59 éves nagymama

Kedves Krisztina! Találkozásunkat követően mély nyomot hagyott bennem az az alázat s az a tisztelet, mellyel felém fordultál az elemzés során.Gondoltam, a koromnak szólt,de meggyőződésem, hogy inkább az embernek. Hálás vagyok érte. Egy magyar közmondással mondanám el a tanultakat:" A jó pap is holtig tanul!" Rámutattál arra elemzésed során, hogy miért lennék én "kivétel"! Köszönöm szépen!

T. Szilvi

Kedves Krisztina! Kb. 1,5 évvel ezelőtt, amikor felnéztem arra a táblára az irodád előtt, amin az állt, hogy "...önismeret...", még nem gondoltam, hogy örökre megváltozik az életem. A segítségeddel elindultam azon az úton, melyet már kerestem és fogod a kezem, hogy könnyebb legyen a következő lépést megtenni. Azóta más szemmel nézek a világra, próbálom megérteni a bennem zajló folyamatokat és hogy mi miért történik. Nehéz, de izgalmas feladat önmagunkkal ismerkedni. Örülök, hogy megismerhettelek. Köszönöm az útmutatásodat!!!

Edit

Kedves Krisztina! Nagyon tanulságos és hasznos volt számomra ez a 3,5 óra. Szinte hihetetlen, hogy nyitott könyv volt az életem előtted. Örülük,hogy felkerestelek és bemutattál Magamnak.

Atkári Gabriella

Kedves Krisztina! Így egy kis idő elteltével, hogy adtam időt leülepedni a hallottaknak,a megtapasztalt új dolgoknak, teljesen pozitív véleményem van az asztrológiáról mint tudományról,azon belül is a horoszkópról mint az ember saját maga képének megismeréséről, rádöbbenéseiről! Köszönöm!

Sz. Ágota

Krisztinával a személyes horoszkóp elemzés során nagyon sok az életemben épp aktuális dologról/érzésről/történésről beszélgettünk a több, mint 3 óra során. Abszolút partnerként kezelt. Nem akart és nem is döntött helyettem semmiben és ezért nagyon hálás vagyok neki. Úgy gondolom kevés a hasonló gondolkodású asztrológus, így szeretnék egyszer olyan képzett szakember lenni, mint ő. Pont annyi mondott el, amennyit úgy gondolom, hogy képes vagyok megdolgozni, de legalábbis tudomást venni róla az életkoromnak és élettapasztalatomnak megfelelően. Köszönöm neki, mert sok dolog helyre került bennem, de legalább is ezentúl megengedem magamnak, hogy olyan legyek, amilyen, úgy érezzek, ahogy. Ez nagy dolog a mai, szorongásokkal teli világban. Köszönöm! 

Hermann Mónika

Kedves Olvasók! Csak ajánlani tudom a személyes horoszkóp készítést. Sok összefüggésre, történésre rávilágít. Leginkább egy pszichológiai beszélgetéshez tudnám hasonlítani, amikor megmondják, hogy "itt van, tessék, ilyen vagy TE, ezek az erősségeid, ezek a gyengeségeid". Nagyon érdekes. Valamint, 3 órán órán keresztül csak saját magunkról van szó! Ezt ki ne szeretné?? Köszönöm Kriszti ez úton is!

Zsuzsa

Kedves Krisztina! Nagyon sokat segített a beszélgetés abban, hogy tisztán lássam önmagam. Segített abban, hogy tudjam, most hol tartok, és hová kell eljutnom e földi élet során. Azt gondolom, hogy az egy alapvető lépés az ember életében, hogy eljusson önmaga megismeréséig,mivel csak ezután tud további lépéseket tenni valódi célja felé. Remélem, hogy aki ingadozik ezen az úton, az megtalál téged, mert a Veled való találkozás után már biztosan nem fog. Minden jót kívánok!

Karolin

Kedves Kriszta! Júniusban kerestelek, hogy segíts kifaggatni a csillagokat, mit üzennek az én életemről. A három órás beszélgetésről készült CD-t azóta több alkalommal meghallgattam. Sok mindent mélyebben megértetem, sok mindenben megerősítést kaptam. Ezúton szeretném megköszönni az igényes, sok lelkierőt adó munkádat. És a csodát, hogy mindaz, amit a jövőről mondtál, működik. Például, jelezted, valószínű a jelenlegi egyéni krízisemből való kiútkeresésben egy új terapeutával is fogok dolgozni. Akkor én ez ellen élénken tiltakoztam. Nos most egyeztünk meg a jelenlegi terapeutámmal, hogy egy téma erejéig egy másik szakembert fogok felkeresni. Aztán jelezted, hogy októberben a munka terén egy termékeny időszakra számíthatok, nos ez is beigazolódott. Szakmai terveimet sikerült realizálnom ebben a hónapban. Aztán volt egy függőben lévő vizsgám, erre is megkaptam a lehetőséget az általad jelzett időpontban. Ennyi jó után csak remélem, hogy az a „Jóslatod” is beválik, hogy soha többé ilyen nehéz év nem vár rám. Csak egy kérdésem van: Ezt a drágalátos Plútó bolygót nem lehetne valahogy egy másik csillagrendszerbe irányítani? Nálunk már annyi galibát okozott. Vagy nem csak ő tehető „felelőssé”? Nos erre is sok használható választ kaptam. Ha megértem a csillagok üzenetét, vannak dolgok, amin tudatosan tudok változtatni. Tehát a csillagok sem determinálják száz százalékban a sorsomat. Azt hiszem ez volt az első, de nem az utolsó találkozásunk. Még egyszer köszönöm.

M. Judit

Kedves Krisztina! A beszélgetésünknek nagyon jó hatása volt, sok dolgot kezdtem olvasni az elindult asszociációim alapján. Soha nem volt még ilyen átütő élményem, mint a szinasztria. Olyan volt az egész, mint egy 3 dimenziós puzzle, bár a hasonlat nagyon gyenge. A beszélgetés alatt olyan érzésem volt, mintha megnyílna egy újabb dimenzió, ami alatt azt értem, hogy bizonyítékot kaptam arra nézve, hogy a világ sokkal magasabb rendű törvényszerűségek alapján működik, mint ahogy a felszínen gondolni véljük. Ezt eddig is így hittem, de ezt "objektíve" látni és átérezni felemelő élmény volt. És ha már abban hisz az ember, hogy nem véletlenül, ad hoc módon születünk, és a nehézségeknek is van értelmük, attól máris könnyebb....és sokat old a magányérzésen is. Egyszóval: köszönöm!

Mónika

Szia Kriszti! Valószínű, hogy Te már nem emlékszel rám, hiszen már van vagy 6 éve, hogy nálad jártam horoszkópért. Én viszont soha nem fogom elfelejteni. Úgyhogy ezúton is megköszönöm a segítségedet. Sok időbe telt, mire felfogtam dolgokat, de úgy érzem elég jól haladok. Nagyot változtam én is és az életem is. Minden jót kívánok Neked.

Ági

Amikor leültem, hogy visszajelzek Neked, azt hittem, hogy könnyedén fog menni az egész! De most, hogy ténylegesen meg kellene fogalmaznom, hogy mit is jelentett, nem találom a szavakat! Rengeteget! Szinte minden nap meghallgatom ismét a cd-t, illetve a kazettákat(mert azokat is megtaláltam, azok számomra a kiindulópontok!), és rájövök, hogy most kezdem kihallani a szavak mögötti igazságokat, amiket első hallásra nem is vettem észre, nem hallottam meg! Ha annak idején figyelmesebb vagyok, sok rossz dolgot tudtam volna elkerülni, vagy finomítani rajta! Most arra törekszem, hogy a jelzett dolgokat próbáljam mérsékelni, illetve magamat próbáljam egy kicsit változtatni. Számomra elsődlegesen saját magam megismerésében segített, és mivel én hiszek az előző életekben, így a karmikusan várható bekövetkező dolgok feldolgozásában és elfogadásában jelentett fantasztikusat! Úgy érzem, most már kezdek egyre közelebb kerülni ahhoz, hogy mi is az életben az igazi feladatom, az Általad elmondottak alapján. Szóval csak úgy tudom megfogalmazni, hogy segítség, támasz, önismeret, tanács, lehetőség az életem jobbá tételében, másokhoz való viszony megváltoztatása, fejlődési lehetőség az Általad készített elemzés. Nem is nevezem horoszkópnak, mert az nem fedi a valóságot, mert ez annál több volt. Egy pszichológiai tanácsadás, amit többször, alaposan, a szavak mögött rejlő igazság meghallásával tudja az ember hasznosítani. Amiért csak köszönettel tartozom Neked.

Etelka

Kedves Krisztina!Nagyon örülök, hogy Benned megtaláltam azt az őszinte és segítőkész embert akire nagy szükségem van. Köszönöm, hogy segítesz összerakni életem darabjait. Ehhez a munkádhoz kívánok Neked jó egészséget, sok sikert!

V. Róbert

Krisztina! Köszönöm szépen az üvegtárgyakat: A távcsövet, mellyel a múltba és a jövőbe pillantottunk kicsit. A tükröt, melyből én néztem vissza magamra. A nagyítót, mellyel a körülöttem és bennem lévő különös (?) kapcsolatokat láthattam meg. A szemüveget, melyen keresztül másképp látok.

Cz. Eszter

Kedves Krisztina! Köszönöm a lehetőséget, hogy személyesen is találkozhattam veled.Mély,tartalmas, személyes önismereti elemzés segített egy kicsit kívülről szemlélni önmagam.Szeretnék majd egyszer annyi önismerettel rendelkezni mint Te. További sok sikert kívánok munkádhoz.

Kiss Katalin

Kedves Krisztina! Nem találok szavakat, amivel kifejezhetném, mennyit kaptam a mai találkozástól. Nagyon köszönöm.

A.F.

Köszönöm az elemzést, nagyon hasznos volt, még ülepszik bennem a sok információ. Rálátást adott a „működésemre” és hogy dogozzak magamon.

P. Maja

"Fájdalmasan tudatában vagyok tökéletlenségeimnek, s ebben a megismerésben rejlik minden erőm..." Gandhi Kedves Krisztina! Köszönöm, hogy rávilágítottál belső titkaimra és hogy fény érhette a "sötét kamrát"! Kívánok mindenkinek hasonló élményeket, Neked pedig egészséget a további segítő munkához! 

Melinda

Ami számomra egyértelművé vált, hogy nem véletlenül érzek késztetést bizonyos irányba haladni és nem véletlenül találok rá arra az útra, amit nekem szánt a sors. Ez lehet egy kezdő lökés ahhoz, hogy elmélyüljek az önismeret bugyraiba és összefüggéseket találjak az Artemisz és az Amazon között. Igazán köszönöm a lehetőséget Krisztinának.

F. Máté

Jó élmény volt ott lenni az elemzésemen. Megítélésem szerint a 3 óra nem elég egy igazi önmegismerésre, Krisztina 5ször ennyit is tudott volna mondani a képletből. De nagyon jó volt rájönni, hogy nem az életem eseményei hozták magukkal azt a személyiségem, amim most van, hanem már eleve ezek voltak adottak számomra. Számomra elég egyértelmű, hogy az önmegismerést még sokkal magasabb fokon kell tennem, mert csak így lelhetek örömöt, fejlődést. Bennem már tudatosult, hogy csak az olyan tudás megszerzésére érdemes időt fektetni, ami elősegíti, hogy az ember tudatosabb legyen a világra, magára.

D. Krisztina

Örülök, hogy Krisztinát választottam a radixom elkészítésére. Sok kérdést szerettem volna feltenni, de kérdések nélkül is választ kaptam mindenre. Amit Krisztina elmondott megerősített abban, amit eddig is éreztem, sejtettem, hogy mi is az utam valójában. Örülök, hogy rátaláltam és innentől kezdve minden évben elkészíttetem vele az aktuális évre vonatkozó radixot. Köszönöm Krisztina a kedvességed! Az elemzés kellemes, megnyugtató hangulatban zajlott, szinte egy pillanat alatt eltelt a 3 óra!

Sz. Rita

Egyszerűen fantasztikus volt más szájából hallani személyiségem pozitívumait és negatívumait. Azt hiszem nálam szorongóbban, félősebben nem sok ember érkezett, de 20-30 perc után sikerült teljesen feloldódnom Krisztina magabiztos és megnyugtató társasagában. Meg ha az elkövetkezendő 4-5 hónap nem is a legkiegyensúlyozottabbnak ígérkezik az életemben, egy percig nem kételkedem abban hogy a hosszútávon számomra a legkedvezőbb megoldást fogom választani, legyen is az bármi. Én mindenkit csak biztatni tudok személyes horoszkópjának elkészítettésére, hisz csak haszna származhat belőle. Köszönöm Krisztina.

K.S.N.

Úgy érzem a káosz ami a fejemben volt, kezd oszlani...sok mindent megértettem önmagamról, és megerősítéseket kaptam arról, hogy jó az irány, amit választottam.Krisztina megnyugtató jelenléte és szavai sok önbizalmat adtak. Köszönöm!!!....ajánlom mindenkinek vegye kezébe a sorsát és ismerje meg önmagát, mert megkönnyíti saját és mások életét is ezzel....bár ez az út hosszú és nehéz, de megéri!!! 

Ibolyka

Kedves Krisztina! Köszönöm azt a kellemes légkört, azt a megnyugtató hangot, amit az elemzésem mellé nyújtottál. Csak kevés újdonság hangzott el velem kapcsolatban, minden személyiségjegyemmel tisztában voltam - inkább csak új, rejtett összefüggések, mozgatórugók váltak ismertté, kimondottá, kézzelfoghatóvá. Nem könnyű időszaka ez az életemnek, a belső munka most is folyik bennem, ehhez adott segítséget az elemzés. Ami pedig a jövőt illeti: bármikor szembe jöhet velem A Lehetőség, A Változás - "csak" fel kell ismernem... (Külön köszönöm a nagyon beszédes, jól felidézhető kártyalapokat!)

F.N. Nóra

Kedves Krisztina! Köszönöm a horoszkópom elemzését és mindazt amit ezáltal adtál Nekem. Megerősítettél abban, hogy a jelenlegi útkeresésem már születésemkor meg volt írva a csillagokban. Köszönöm, hogy az \"útkereszteződésben\" fogtad a kezem és diszkréten megmutattad az irányt! Munkádhoz további sok sikereket kívánok.

N. Boglárka

Nagyon nagy várakozással tekintettem a Krisztinával való találkozás elé. Régóta keresem a helyemet a világban, próbálom megérteni saját magamat és a dolgok közötti összefüggéseket. Ebben sokat segített a pszicho-asztrológiai tanácsadás. Krisztina kérdezés nélkül szembesített önmagammal, még olyan tulajdonságokat is feltárt előttem,amelyek létezéséről én magam sem tudtam. Köszönet az útmutatásért és a megismertetett új lehetőségekért.

K.É.

Nagyon szépen köszönöm Krisztina szakértő munkáját! Segített számomra meglátni mindazokat az összefüggéseket, amelyek az életemben jelen vannak. Tisztult az önmagamról alkotott képem. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

J. Katalin

Kedves Kriszti! Örülök, hogy úgy döntöttem Téged választalak a radix készítéshez. Őszinte a kedvességed, és a kisugárzásod bizalmat ébreszt. Rengeteg kérdéssel indultam útnak hozzád, igazából nem tettem fel egyet sem, mégis választ kaptam a "miért"jeimre. Jó tudni, hogy nem magamat kell hibáztatnom a helyzetekért, sem a felmenőimet, sem a többi embert, vagy a körülményeket. Valahogy megkönnyebbültem egy kicsit. Ezt kaptam, amikor "ide"érkeztem. Lehet,hogy ez így eleve elrendelésnek tűnik, de magában rejti a fejlődés lehetőségét. Remélem összeszedem magam, és továbblépek,hogy kihozzam a legjobbat egészen mélyről. Erre vágyom.

Tünde

Metakognitív intelligencia: Ismerjük önmagunkat, tudatában vagyunk értékeinknek és annak, hogy miről gondoljuk és érezzük, hogy fontos és képesek vagyunk vállalni a felelősséget azért, amit az életben gondolunk és teszünk. Önazonosság-tudat=önismeret /Robert Fisher/ Az idézet alapján mindenkinek ajánlom, hogy tanácsadáson vegyen részt, mert Krisztina ebben sokat tud segíteni, hogy mielőbb békében és értelmesen éljen az ember "önmagában önmagával".

Róbert

Szia Krisztina! Üdv Mindenkinek! Nem reklámozni akarok, de nekem nagyon bejött ez a teljes körű elemzés. Sok új információt tudtam meg magamról, a természetemről, a gondolkodásomról, a kapcsolataimról és még sorolhatnám. Bár ezek egy részével tisztában voltam, de mégis olyan volt, mint amikor az ember előveszi régi naplóját, s ahogy olvassa, folyamatoson térnek vissza az emlékek, elmosolyodik és egyre jobban érzi magát, miközben azt mormolja magában, hogy: Jé, ez tényleg így van!...mintha elkezdett volna kitisztulni a kép, ami én vagyok. Nagyon hálás vagyok érte Krisztinának (és Annak, aki megadta nekem ezt a lehetőséget). Azt hiszem egy olyan út elején vagyok, ami végigkíséri majd az egész életemet... Köszönöm!

B.K.

Oláhné Mednyánszki Krisztina az a szakmailag precíz pszicho-asztrológus, aki lelkileg ráhangolódik a horoszkópot kérőre, úgy adja át a csillagok állásából leszűrt tudását, hogy a lehetőségek hangsúlyozása mellett az illető bepillantást kaphat saját, jó és nehezebben felvállalható tulajdonságaiba, és saját erejétől, bátorságától függően dolgozhat tovább a kapott információkkal. Hiteles, jól képzett szakember. Sokirányú tudására alapozott visszajelzése nem ítélkező, inkább biztonságot ad.

M.Á.

Most leírom, mit jelentett a Veled való első találkozás anno 2005 szeptemberében. Már régóta kerestem felkészült, megbízható asztrológust, mert szerettem volna sorsomra, saját magamra rátekinteni. Már abban az időben is úgy gondoltam az asztrológiára, mint egy jól használható pszichológiai \"projektív tesztre\". Egy ideig csak a kíváncsiság motivált. Keresésemnek az adott nagy lökést, hogy abban az időben teljesen elveszettnek és összezavarodottnak éreztem magam. Ilyen előzmények után kaptam meg a telefonszámodat. Attól a kolléganőmtől, akivel együtt vezettetek pszichodrámát. Pszichodráma és asztrológia! - ez nagyon megnyerte a tetszésemet és a bizalmamat, tekintve, hogy magam is pszicho szakmában dolgozom. Amikor elkészítetted a születési horoszkópomat, úgy éreztem, kaptam egy jól használható térképet. Azért nevezem térképnek, mert az akkori elveszettségemben, összezavarodottságomban útmutatóul szolgált, és szolgál a mai napig is. Saját tapasztalatom is abban erősített meg, hogy az asztrológia ill. a születési horoszkóp pszichológiai megismerési módszernek is kiváló. Köszönöm, és további eredményes munkát kívánok Neked.

Andrea

Szia Krisztina! Megígértem, hogy küldök visszacsatolást az asztrológiai elemzésemről, meg is teszem. A lent olvasott hozzászólásokkal ellentétben nálam még nem tisztult le semmi. Sőt! Minden a feje tetején áll. Ez hasonlít ahhoz, ahogyan takarítani szoktam. Először mindent leszedek, és óriási rumlit csinálok, majd szépen lassan meghatározott rendszer szerint minden a helyére kerül, megtisztul és végre REND van!!! Tőled ezt a rendszert kaptam meg. Köszönöm!!!! Valamelyik tréningeden biztosan találkozunk még. Kívánok Neked további örömteli munkát! 

S-né Kati

Erővel és nyugalommal tölt el, hogy az asztrológia megmutatja lehetőségeimet, korlátaimat, elmélyíti önismeretemet, tudatosabbá teszi tevékenységemet és viszonyulásomat a környezetemhez. Elfogadóbbá tesz. Örülök, hogy félre tudtam tenni korábbi ellenérzéseimet, s életem részévé téve segít engem!

Mariann

Kedves Krisztina! Ezúton is szeretném hálámat kifejezni Neked azért a csodálatos lehetőségért,amit az általad nyújtott asztrológiai elemzés adott nekem. Jómagam már közel tíz éve keresem az utam és helyem a világban. Ennek fontos eleme az önmegismerés, mely mindig továbblépésre sarkalja az embert. Kaptam már sok lehetőséget másoktól is, tanulásra, megismerésre egyaránt,de ezek még nem elégítettek ki. Tovább kerestem, és miután mostanában sok érdekes álmom jelentkezett,örömmel fogadtam a lehetőséget az álom tanfolyamról. Itt döntöttem el,hogy igénybe veszem Krisztina nagyon magas szakmai színvonalon lévő tudását. Nem csalódtam! Az asztrológiai elemzésem sok ablakot nyitott ki a lelkemben. Megértettem a személyiségem működését és jellemzőit. Tisztábban látom az életemet és a feladataimat. Az eddig hibáimnak vagy gyengeségeimnek tartott problémáimat sikeresen átértékeltem és azon dolgozom,hogy javítsam és fejlesszem magam. Segített abban is,hogy az emberekhez való viszonyulásom javuljon,hiszen ha önmagad ismered könnyebben fogadod el,hogy mindenki olyan amilyennek született. Mindenkinek feladata lenne a helyes önismeret csak meg kell találni az olyan szakembereket és segítőket,mint Krisztina. Más útkeresőnek is ajánlom Őt tiszta szívvel és szeretettel!

Éva Debrecenből

Márai azt mondta: Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás. Kriszta segített nekem, hogy elinduljak ezen az úton.

A. Zsuzsa

Szia Kriszti, nagyon örülök, hogy jártam nálad, segítettél tisztábban látni az előttem álló helyzeteket illetően és a döntéseimet is könnyebben meg tudom hozni ezáltal. További sikeres munkát kívánok Neked.

Edina

Kedves Krisztina! Köszönöm Neked a sok segítséget és útmutatást, amelyet két beszélgetésünk alkalmával tettél. Átgondolva minden mondatot és elemzést, a segítségemre voltál, és az életutam helyes használatát szolgálja.

G. Anikó

Kedves Krisztina! A felvett CD-t már többször visszahallgattam. Jellemzésed nagyon precíz, szabatos, jól körülírt és találó. Látszik sok éves tapasztalatod, hozzáértésed és szereteted, s nem utolsó sorban segíteni akarásod a hozzád fordulókkal szemben. A Plútó rám ható energiájával azon leszek, hogy kimásszak a „Jégkirálynő” szerepéből, segítsem ezzel lányom harmóniára való törekvéseit, s magamat is. Találtam egy számomra találó idézetet: „Ilyen az igazi ember élete. Az ember mindig elesik és mindig felkel. De kelljen fel! Soha ne maradjon fekve!” (Sík Sándor) Köszönöm útmutatásod. Tanításaidban és privát életedben is nagyon sok sikert és örömet kívánok!

Tamás

Jómagam elsősorban egy konkrét problémával, kérdéssel kerestem fel Krisztinát. Ő egy részletes, alapos, több életterületet érintő jellemzés keretében adott erre választ. Megvilágította az erősségeimet, gyengéimet, megmutatta, hogyan látnak az emberek engem kívülről. Segített abban is, hogy melyek a visszatérő problémáim fő okozói, és hogy hogyan, milyen eszközökkel tudok ezeken túljutni. A magamról alkotott képet néhol megerősítette, néhol "kicsit korrigálta". Azt hiszem, igazából abban segít egy ilyen asztrológiai elemzés, hogy az ember pontosabban lássa magát, azt, hogy mi vár(hat) rá az életben, és milyen "készletei" vannak ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki ezekből. Én ezeket azóta is komolyan szem előtt tartom nap mint nap.

Gyula

Kedves Krisztina, ezt a versem elküldöm emlékül. Horoszkóp: "Ragyogó tiszta szobácskában ülök. Cipőmről száradó sár pereg. Az asztalon egy papíron előttem bolygópályák és fényszögek; nem tudni, mindez most egy térkép, útmutatás vagy tán tanmenet? De lassan érzem, furcsa lelki terhek kezdenek elhagyni engemet; sok régóta nyögve cipelt, fölös felelősség, más által elkövetett bűn súlya már nem nyomaszt; s mintha már két női szempár őrködne felettem, sugározna támaszt és vigaszt. És ahogy cipőmről a száradó agyag, úgy a lélek sara is lepereg. Nem látom már céltalan botladozásnak Ezt a múló földi életet; hiszen dereng lassan már előttem. Valamiféle felsőbb terv, rendszer, akarat… És alávetni ennek úgy szeretném kétkedés nélkül magamat."