PLÚTÓ ÉS MARS TÁMOGATÓ KAPCSOLATA

2020. május 13-án a Mars – ami az asztrológiában egy aktív, koncentrált, ösztönszintű energiát képvisel – belépett a Halak csillagjegybe, s egészen június 27-ig itt fejti ki hatásait. Ebben az időszakban gyakran érezheted azt, hogy nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan azt Te akarod…mintha erőfeszítéseidet „nagyobb erők” akadályoznák… Ennek oka az, hogy az érzékeny, vizes Halak közeg a Mars tüzes, aktív, kiáradó lendületét visszafogja és lelassítja

A planéta haladása során azonban 2020. június 12. és június 25. közötti időszakban egy pozitív, segítő kapcsolatot – szextil fényszöget – létesít a Bak jegyében lévő Plútóval! Az asztrológia tudományában a Plútó az intenzív és gyökeres átalakulás energiáját szimbolizálja, a Bak jegyháttér ezt józansággal, gyakorlatiassággal, felelősségtudattal, teherbírással és kitartással egészíti ki.

A Bak csillagjegyben lévő Plútó tehát egy jókora „löketet” ad az álmodozó, bizonytalan Halak Marsnak. Akár azt is mondhatnánk, a Plútó és Mars támogató kapcsolata idején végre “felszállhat a lila köd” és lekerülhet rólad azt a bizonyos “rózsaszín szemüveg”…  

Plútó és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A két bolygó szövetségének hatására képessé válsz erőtartalékaidat mozgósítani, s így tetterőd és elszántságod növekedésnek indulhat! Újból késztetést érezhetsz ahhoz, hogy “beragadt”, egy ideje már csak “vegetáló” dolgaidhoz ismét nekiláss!

A Bak jegyében lévő Plútó a Marshoz kapcsolódva kitartóvá tesz, segít Neked az útkeresésben, az “irány” kijelölésében, elszántságával pedig a célkövetésben támogat!

A Plútó és Mars támogató kapcsolata kiváló időszak az önfejlesztéshez, hiszen a változtatás lehetőségére és eredmények elérésére nagyobb esélyed van. Hozzájárul ahhoz is, hogy ki tudj állni önmagadért és saját érdekeidért!

Fejlődj és gazdagodj Te is egy hatékony eszköz segítségével!

Plútó és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A planéták kapcsolódása jótékonyan hat fizikai erőnlétedre és munkabírásodra is! Energiáidat tudatosabban használhatod, “fegyelmezheted” őket, ez pedig kitartással párosulva jelentős sikerekhez vezethet el!

Ha fejlődni szeretnél, érdemes lehet ebben az időszakban tervet készíteni, azt következetesen betartani, hiszen most képes lehetsz végig is vinni azt céljaid érdekében!

Érdemes sportolás (főleg vízi sportok) területén kihasználni ezeket a hatásokat! Készíts most egy jó edzéstervet! Próbálj ki egy harcművészeti ágat, melyben össze lehet kapcsolni a fizikai testedzést belső folyamatainkkal, pszichés erőforrásainkkal!

Azt is megtapasztalhatod, hogy nehéz, kihívást és nagy lélekjelenlétet igénylő helyzetekben pl. hegymászásnál most összeszedett vagy és nagyon jól ráérezhetsz a következő lépésre!

Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra is, hogy Plútó és Mars közötti kapcsolathoz “becsatlakozik” a Jupiter is. Ennek oka az, hogy a Plútó és Jupiter planéták hátráló, azaz retrográd haladásuk miatt egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

Így tehát a fent leírtakhoz erős hit, józan optimizmus és bizalom is kapcsolódhat!

Amennyiben vezetőként, vagy segítő munkakörben tevékenykedsz, most eredményesebben tudsz hatni másokra. Meggyőző képességed empátiával kiegészülve most hatékonyan tud ösztönözni, jobb belátásra bírni másokat!

A Plútó és Mars támogató kapcsolata önismereti munkához szintén nagyon ideális, hiszen most konkrét, valódi lépéseket is tehetsz önmagadért, ott ahol megérett az idő a változásra!

A Halak Mars időszaka alapvetően kedvez a befelé fordulásnak, a saját lelki, érzelmi folyamatokban és a pszichológiai, spirituális témákban való elmerülésnek. Ehhez a Bak Plútó “hozzáteszi” az elhivatottságát, elszántságát és a gyakorlati megvalósításban való támogatását!

Tehát, ha tervezted már egy jó ideje, akkor most végre eljött az időszak az életedben, amikor csatlakozhatsz egy önsegítő, önfejlesztő csoporthoz (vagy ha már tagja vagy, most kérd a többiek támogatását). Felkereshetsz egy terapeutát, pszichológust is, a választásnál pedig tartsd szem előtt, hogy kihez érdemes fordulnod!

A Plútó és Mars támogató kapcsolata idején jöhetnek segítő álmok az életedbe, és könnyebben bonthatod ki azok jelképes tartalmát! Fogékonyabb leszel a képi, szimbolikus eszközökre, így  akár pszicho – asztrológiai tanulmányokba is belevághatsz, vagy tanulmányozhatod azt is, hogyan használd ezt az ősi tudományt hétköznapjaid minél hatékonyabbá tételéhez!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola