PLÚTÓ ÉS MARS
TÁMOGATÓ KAPCSOLATA

Az erő veled van!

2023. október 12-én a Mars – ami az asztrológiában egy aktív, koncentrált, ösztönszintű energiát képvisel – belépett a Skorpió csillagjegybe, s egészen november 24-ig itt fejti ki hatásait.

A planéta haladása során a 2023. november 16 – 28. közötti időszakban egy pozitív, segítő kapcsolatot – szextil fényszöget – létesít a Bak jegyében lévő Plútóval! Együttes hatásuk 2023. november 22-én válik a legerősebbé!

Az asztrológia tudományában a Plútó az intenzív és gyökeres átalakulás energiáját szimbolizálja, a Bak jegyháttér ezt józansággal, gyakorlatiassággal, felelősségtudattal, teherbírással és kitartással egészíti ki. A Bak csillagjegyben lévő Plútó tehát egy jókora „löketet” ad  a Marsnak

Plútó és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A két bolygó szövetségének hatására képessé válsz erőtartalékaidat mozgósítani, s így tetterőd és elszántságod növekedésnek indulhat! Újból késztetést érezhetsz ahhoz, hogy „beragadt”, egy ideje már csak „vegetáló” dolgaidhoz ismét nekiláss!

A Bak jegyében lévő Plútó a Marshoz kapcsolódva kitartóvá tesz, segít Neked az útkeresésben, az „irány” kijelölésében, elszántságával pedig a célkövetésben támogat!

A Plútó és Mars támogató kapcsolata kiváló időszak az önfejlesztéshez, hiszen a változtatás lehetőségére és eredmények elérésére nagyobb esélyed van. Hozzájárul ahhoz is, hogy ki tudj állni önmagadért és saját érdekeidért!

Plútó és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A planéták kapcsolódása jótékonyan hat fizikai erőnlétedre és munkabírásodra is! Energiáidat tudatosabban használhatod, „fegyelmezheted” őket, ez pedig kitartással párosulva jelentős sikerekhez vezethet el!

Ha fejlődni szeretnél, érdemes lehet ebben az időszakban tervet készíteni, azt következetesen betartani, hiszen most képes lehetsz végig is vinni azt céljaid érdekében!

Érdemes a sportolás területén kihasználni ezeket a hatásokat! Készíts most egy jó edzéstervet! Próbálj ki egy harcművészeti ágat, melyben össze lehet kapcsolni a fizikai testedzést belső folyamatainkkal, pszichés erőforrásainkkal!

Azt is megtapasztalhatod, hogy nehéz, kihívást és nagy lélekjelenlétet igénylő helyzetekben pl. hegymászásnál most összeszedett vagy és nagyon jól ráérezhetsz a következő lépésre!

Amennyiben vezetőként, vagy segítő munkakörben tevékenykedsz, most eredményesebben tudsz hatni másokra. Meggyőző képességed empátiával kiegészülve most hatékonyan tud ösztönözni, jobb belátásra bírni másokat!

A Plútó és Mars támogató kapcsolata önismereti munkához szintén nagyon ideális, hiszen most konkrét, valódi lépéseket is tehetsz önmagadért, ott ahol megérett az idő a változásra!

Ha tervezted már egy jó ideje, akkor most végre eljött az időszak az életedben, amikor csatlakozhatsz egy önsegítő, önfejlesztő csoporthoz (vagy ha már tagja vagy, most kérd a többiek támogatását). Felkereshetsz egy terapeutát, pszichológust is, a választásnál pedig tartsd szem előtt, hogy kihez érdemes fordulnod!

A Plútó és Mars támogató kapcsolata idején jöhetnek segítő álmok az életedbe, és könnyebben bonthatod ki azok jelképes tartalmát!

Fogékonyabb leszel a képi, szimbolikus eszközökre, így  akár pszicho – asztrológiai tanulmányokba is belevághatsz!

Plútó és Mars támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Merkúr támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Vénusz támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó-Nap kvadrát Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Mars feszült kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen
Plútó és Jupiter együttállás a Bak jegyében Artemisz Asztrológia Debrecen