NEPTUNUSZ ÉS SZATURNUSZ TÁMOGATÓ KAPCSOLATA

2019. november 9-én kiteljesedik a Bak jegyében haladó Szaturnusz és a Halak csillagjegyben tartózkodó Neptunusz, segítő, pozitív lehetőségeket tartogató kapcsolata, mely szeptember elejétől fokozatosan erősödőben van. Az asztrológiában mostani kapcsolatukat szextil – fényszög kapcsolatnak nevezzük, aminek áldásos hatását december elejéig használhatjuk fel, amennyiben, nem csak passzívan várjuk a pozitív dolgok létrejöttét, hanem mi is teszünk azokért!

A Neptunusz és Szaturnusz támogató kapcsolata idején úgy érezhetjük, hogy szellemi törekvéseink és anyagi céljaink harmóniába kerülnek egymással!

Elképzelt, megvalósítani kívánt vágyainkért most sikeres erőfeszítéseket tehetünk. Álmaink most könnyebben megvalósulhatnak, s ebben saját hitünk is sokkal erősebb lehet. Az álmok értelmezésében és a megvalósításban a Szaturnusz fegyelmezettsége és realitása segíthet nekünk! A Neptunusz pedig hétköznapjainkat, munkákat, hivatásunkat békés odaadással tölti meg, melyeket bizakodva élhetünk meg! Jövőképünk pozitívvá és stabillá válhat, és azt érezhetjük, képesek vagyunk helyén kezelni a gyorsuló világ változásait.

Neptunusz és Szaturnusz támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Debrecen

A Neptunusz és Szaturnusz támogató kapcsolata esetében a mindennapi életünkbe is több, magasabb rendű tartalmat és szemléletet építhetünk be! Most könnyebben fordulunk oda és nyújtunk támogatást másoknak!

Megnövekedett szociális érzékenységünkkel és empátiánkkal valós, komoly segítséget adhatunk nehéz, hátrányos helyzetben élők számára!

Részt vehetünk jótékonysági rendezvényeken, adományozhatunk, összefogásokat kezdeményezhetünk a rászorulók megsegítése érdekében!

Szeretnél egy jó eszközt 

érzelmeid megismeréséhez?

Ezekben a napokban nagyon jó lehetőség nyílik az alkotó, művészi tevékenységekre! Különösen kedvező a Neptunusz és Szaturnusz támogató kapcsolata a képteremtéshez, így kiváló időszak lehet fotózáshoz, filmkészítéshez, de festészethez is!

A Neptunusz, mint az intuíció és a tudattalan világ planétája saját lelkünk képi világát is gazdagíthatja! A Szaturnusz közreműködésével ezeket a belső képeket felhasználhatjuk személyiségünk épülése érdekében is! Hatékony lehet most egy művészetterápiás foglalkozás, de akár rajzos önismereti teszt formájában is közelebb kerülhetünk magunkhoz!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Önismereti Műhely és Asztrológia Iskola