Havi horoszkóp: Mérleg hava

2022.09.23-2022.10.23.

A Nap az őszi nap-éjegyenlőségi ponton keresztül 2022. szeptember 23-án 03 óra 03 perckor a Mérleg csillagjegy előterébe lép, s tovább halad a Skorpió jel előterébe 2022. október 23-án 12 óra 35 perckor.

Most a Mérleg Havában járunk, ami régi magyar elnevezés szerint Földanya, illetve Szent Mihály Hava.

A horoszkóp ábra a Mérleg jegyváltás idejére Budapesti koordinátákra van elkészítve.

A havi asztrológiai aktualitások a NAP egy adott jelben való haladásához igazodnak. A Nap és bolygók jegyváltásait, főbb holdfázisokat, erősebb hatású fényszögeket emeljük ki.

AKTUÁLIS KOZMIKUS HATÁSOK

Július végétől ismét egyre aktívabban nyilvánul meg a 2020-2021-2022-es évek legnehezebb asztrológiai hatása a Szaturnusz – Uránusz egymásnak feszülő konstellációja.

Ha szétnézünk a világban zajló események között, láthatjuk, hogy egyének és társadalmak tekintetében is komoly kríziseket okoz, minőségi változásokat kényszerít ki…! 

Most nehéz egy esetleges világháborús helyzet küszöbén optimistán tekinteni előre és azonosulni a Mérleg rendezett, harmonikus és kiegyensúlyozott témáival…

2022 Mérleg havi horoszkóp Artemisz Asztrológia Debrecen

Hiszen a  Mérleg pontja a harmóniát kereső, kiegyensúlyozó pont a sötétség és világosság között, mely a tavaszi nap-éjegyenlőséggel kezdődő fejlődési, érési időszak végén következik be.

Az elmúlást szimbolizáló Skorpió hava előtt számba vehetjük, mivel gazdagítottuk az ÉLET-et az elmúlt hónapok folyamán. Eljött az ideje a “betakarítás” utáni számvetésnek, mérlegelésnek, az otthonok kitakarításának, csinosításának.

Élvezhetjük a kellemes őszelőt, gazdag színvilágával, bőséges termésével. Barátainkkal nagy kirándulásokat tehetünk, s az egyre korábban beköszöntő estéket számunkra kellemes programokkal gazdagíthatjuk.

Az évnek ebben a szakaszában elvetik az őszi gabonát, befejezik a halászatot és minden mezei munkát. Ekkor hajtják be a jószágokat is téli pihenőikre, amiket ilyenkor megszámlálnak. A Mihály napi vidám vásári hangulatban beszerezhetők a téli holmik. A szüret ideje is eljött, ami egy társasági, kapcsolatteremtő lehetőség is egyben, s annak lezárását ünneplő szüreti mulatságon az emberek kiereszthették a gőzt magukból!

Kozmikus évkör Szűz hava Artemisz Asztrológia Debrecen
Kozmikus évkör Oroszlán hava Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Kozmikus évkör Rák hava Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Kozmikus évkör Ikrek hava Artemisz Asztrológia Debrecen
Kozmikus évkör Bika hava Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen
Kos hava a természet újjászületésének időszaka Artemisz Asztrológia Debrecen
Halak hava: a böjt időszaka Artemisz Asztrológia Debrecen
Kozmikus évkör Nyilas hava Artemisz Asztrológia Iskola Debrecen