MARS ÉS HOLD TÁMOGATÓ KAPCSOLATA

2020. augusztus 14-én az Ikrek jegyében járó Hold haladása során egy pozitív, segítő kapcsolatot – szextil fényszöget – hoz létre a Kos csillagjegyben lévő Marssal!

Nézzük hogyan kedvezhet Neked a Mars és Hold támogató kapcsolata, hiszen a két planéta az önismereti szemléletű asztrológiában egymástól nagyon különböző tartalmakat szimbolizál! A Mars kifejezi akarati törekvéseinket, önérvényesítési képességünket, viszont a Hold érzelmi, lelki “lenyomatainkra” utal

Mars és Hold támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Iskola

Amikor a Hold az Ikrek csillagjegyben halad, jobban vágyhatsz a laza programokra, könnyed szórakozásra és/vagy baráti beszélgetésekre. Ezekhez a témákhoz most a tüzes, aktív Kos Mars egy intenzív erőt és kedvet ad!

Ezen a napon nagy vágyat és belső késztetést érezhetsz a másokhoz való kapcsolódáshoz, ami által bátrabban, spontán módon ismerkedhetsz! Sziporkázó kommunikációd és humorod következtében pedig népszerűséged is megnőhet!

A két planéta együttes hatásának “jóvoltából” nemcsak vonzerőd, hanem függetlenségi igényed, szabadság iránti vágyad is erősödhet!

Figyelj oda azonban, hogy mikor, kinek és mit mondasz, óvatosan a flörtöléssel! Tudatosítsd magadban, hogy a meglévő kapcsolatod mellett mi az, ami még belefér… ne menj túl messzire!

A Mars és Hold támogató kapcsolata kedvező alkalmat biztosít a vitákhoz, persze pozitív értelemben! Kedvedet lelheted a szenvedélyes szócsatákban, csak figyelj oda arra, hogy más mondandóját is meghallgasd!   

Ha vezető vagy, netán segítő munkakörben dolgozol, kiváló alkalom lehet ez a többiek motiválására, szavaiddal, lelkesedéseddel ösztönözheted kollégáidat, klienseidet!

Előszeretettel vehetsz részt ilyenkor játékokban, és most győzni szeretnél…!

Mars és Hold támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Iskola

Fejlődj és gazdagodj Te is egy hatékony eszköz segítségével!

Ez az időszak előnyös tanulmányok elkezdéséhez, hiszen a Vízöntő Hold kíváncsiságát a Kos Mars még inkább fokozza! Például beiratkozhatsz egy spanyol vagy olasz nyelvtanfolyamra, de belevetheted magadat az önismereti szemléletű asztrológiába is!

A Mars és Hold támogató kapcsolata most lehetőséget ad a barátaiddal végzett közös sportra, aktív kikapcsolódásra, játékos csapatépítésekre!

Ez a kapcsolódás kedvezően hat a kereskedelmi, üzleti ügyekre, de akár abban is segíthet, hogy megvedd azt a könyvet, mobilt, laptopot, amit korábban kinéztél magadnak!

Mars és Hold támogató kapcsolata Artemisz Asztrológia Iskola

Láthatod, hogy a Mars és Hold mostani kapcsolata érzelmi elmélyülés helyett a könnyedebb, szórakoztatóbb helyzeteket támogatja! Használd fel ezt a napot Te is, töltekezz fel élményekkel! Légy nyitott, fedezz fel új dolgokat, kapcsolódj a környezetedben élőkhöz!

Ha úgy érzed, hasznosítani tudod ezt a tartalmat a mindennapi életedben,

már megérte az erőfeszítésem!

Arra kérlek, oszd meg, küldd el, segíts Te is a sodródóknak!

Oláhné Mednyánszki Krisztina 30/479 – 2392
okleveles asztrológus
pszichodráma vezető, család- és párterapeuta
Artemisz Asztrológia Iskola